Hostelworld.com

Taormina's Odyssey

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 334 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 334 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Taormina's Odyssey Located at Via Patern di Biscari n.13, , Taormina.
Taormina's Odyssey
Italy
Taormina 98039 Taormina- Via Patern� di Biscari n.13
89% 334
37.8515858 15.2821487
Taormina's Odyssey
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Paź 2015
10.0

Near the principal street of Taormina. A very clean place and a nice and fresh breakfast. The staff was very helpful and an amazing old italian lady to have a conversation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Wrz 2015
6.0

far away from bus terminal,near one of the gate staff is not always there 离大巴站远 离主街另一头近 一栋房子就三个人住 相对安静 税另外收 只收现金 和房东约几点她几点来 并非一直有人 早餐是不会说英语的老爷爷准备 没有烧水壶 早饭按人头准备 不够没再添加

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Wrz 2015
7.7

Well located and nixe breakfast, but somewhat a poor ambiance.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jacobwarn
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Sie 2015
7.7

Had a lovely two nights here. Good, quiet location. The volunteers who effectively run the show were terrific, the owner, downright rude - not saying a word to us, and giving extremely preferential treatment to some randomly chosen guests (practically offering them a completely different, at-table breakfast service). The owner also ruins the hostel atmosphere by charging for kitchen use (€2 per plate of food...), this, combined with his silent presence, discourages use of the communal spaces.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review! About me, normally i never give confidence to the customer. With you i acted a bit severe cause i noticed that you were interested in girls who help me and the Beer Party you did every night. In 2 days i collected as many as 16 big bottles !!!! The Owner

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lip 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Hostele mój komentarz byłby bardzo dobry, gdyby nie było na odcinek stało płacenia rachunku. Zarezerwowaliśmy pokój przez stronę, zapłaciłem z góry 12% całości, ale w momencie zapłaty, posiadacz twierdził pełną cenę, nie licząc powyższej kwoty już zapłacone. Rzeczywiście, udział ten dodał również podatek turystyczny zapłacić w Taormina. Próbowałem wyjaśnić zaliczki już zapłacił za, ale nie słucham, grzech.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gentile Cliente, io chiedo sempre il "balance due" che e' scritto in rosso ed e' quello che lei DEVE all'Ostello. Il 12% va ad Hostelworld per i diritti della della prenotazione ed io NON POSSO chiederlo come lei erroneamente asserisce. Si vede che questa e' la sua prima prenotazione con HW. Mi dispiace che lei ha dato una valutazione sbagliata facendomi scendere il rating. La prossima volta SI INFORMI prima di scrivere.

  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2015
5.1

- Only one key for the shared dorm. - No one answered in the check-in time indicated on the website - the main door stayed open all the time except the supposed check-in time, nothing bad happened during my stay, but still makes me feel insecure

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Taormina is very different from Taiwan.....thanks to God! It is a place very secure and you can stay all the day with the main door open!

4 Lip 2015
3.1

très mauvaise expérience à odyssey. Le propriétaire m'a réveillée en criant pendant 30 minutes à deux heures du matin. En effet, il était enfermé à l'extérieur. Il ne s'est pas excusé. J'ai eu très peur en pensant que des personnes étrangères à l'auberge tentaient d'entrer. Je lui ai dit que ce n'était pas de ma responsabilité que de gérer ce type de problème. Face à mon mécontentement, il est resté mutique le lendemain matin nous reservant mon fils et moi un accueil des plus froids.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Cze 2015
6.9

The breakfast is really good. The bathroom downstairs was dirty, but upstairs cleaned. Room was clean. You should know that they have only one space for cars !!! and it's reserved for people who book with booking.com if I do remenber properly ....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2015
10.0

It was a lovely vacation, one of the best. The owners of the hostel are very friendly and we had a great time being around. The city is marvelous, there are interesting places to see and the hostel is near the main street of the city. The room we had is clean and nice. We enjoyed the whole time there and we plan to come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.