Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tanita House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
9.7

温馨的家庭旅店,柚木老屋和绿荫庭院。女主人非常和蔼可亲,交谈甚欢。早餐西式,半自助,挺好哒。不算豪华,干净整洁,符合家庭旅店的格调。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
10.0

Tolles guesthouse, wie eine oase in der stadt! Die eigentümerin ist sehr nett und zuvorkommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.7

Es un lugar fantástico. Casas preciosas y todas las comodidades. Lo mejor si dueña Aor. Ella nos llevó en su propio coche a nuestro siguiente hotel. Un encanto nos ofreció su ayuda en todo momento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
9.7

This place was amazing. Aor is the best host I have ever encountered in the 35 countries I've visited. Do yourself a favor and stay here. The grounds are beautiful--almost magical, and the coffee shop/cafe on site is awesome, too. Hands down my favorite place I've stayed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
10.0

Voyage en famille avec 2 enfants de 4 et 6 ans. Nous avions une maison en bois avec 2 chambres séparées grandes et très jolies. Plein de petites attentions pendant notre séjour: petit déjeuner très bon, ménage fait tous les jours parfaitement, bouteilles d'eau, spirale anti moustiques allumées le soir. Jardin apaisant super pour les enfants et guest house très bien placée près de la rivière. Aor est une hotesse adorable, merci beaucoup!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
9.4

很棒的木屋旅舍,整个院子里的建筑均为木制,古朴而优雅。主人Aor非常和蔼可亲。房间干净整洁。早餐简单但很好吃。房间里有蚊子,还好带了蚊香。虽然在古城东边1km,但用Uber叫车很方便。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.7

Very sweet oasis within walking distance of everything fun in Chiang Mai. Great coffee too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2016
9.7

Un séjour parfait ! Une honte des plus accueillante et chaleureuse, une ambiance hyper zen, on s'y sent vraiment bien. Notre cabane en bois était parfaite et le lieu avec cette brocante vraiment agréable. Nous recommanderons Tanita house a quiconque séjourne à chiang mai.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
9.1

Tanita House is a beautiful place to stay, serene and peaceful. Aor is incredibly welcoming and helpful. I just wish I could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
9.7

Lugar acogedor. Dueña encantadora y muy servicial

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.