Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tanita House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 8.8
Tanita House Located at 152 Charoenrat Road, T. Wat Kate, A. Muang, Chiang Mai.
Tanita House
Thailand
Chiang Mai 50000 152 Charoenrat Road, T. Wat Kate, A. Muang
95% 273
18.7930756 99.0019762
Tanita House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
8.9

Muy buena experiencia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.1

Its nice and quiet place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
9.7

Loved my stay! Family run by Aor and sister. So clean, little bungalows for the bedroom. Only 6 rooms so a lot of attention. Super clean. For the price I cannot believe what we got! The breakfast every morning was amazing. It was a 20 min walk to old city and so quiet and peaceful at night Could not recommend more!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
10.0

Très bon compromis pour quelques jours à Chiang Mai. Endroit très agréable et accueillant

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
10.0

We spent 3 weeks touring Thailand and this was by far our favourite place that we stayed. Aor was the friendliest host and helped us arrange some last minute activities for us to do in Chiang Mai. The breakfast was the best we had, plus endless hot drinks and water were available throughout the day! It's a little walk to the old city, but it is on the right side of town for the night market and you are very near the river too, so it doesn't feel like a tedious walk in the slightest. Fantastic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
9.4

Super Aufenthalt im Tanita House. Ursprünglich geplant waren 3 Nächte, wir haben dann noch um 3 Nächte verlängert. Die Besitzerin Aor ist wirklich sehr freundlich und hilft bei der Organisation von Ausflügen, kümmert sich um die Bestellung eines Taxis, gibt gute Tipps fürs Essen gehen und Sightseeing. Die Unterkunft liegt etwas außerhalb der Innenstadt auf der anderen Flussseite. Die Bungalow - Anlage gleicht einem kleinen Paradies mitten in der Stadt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
9.4

This place is so lovely! Stayed here three nights. Very clean, airconditioner workung perfectly. The host Aor is perfect. She is very warm and does excellent service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

Absolument parfait. Emplacement au calme, proche de tout, propriétaire au top niveau : accueillante , arrangeante (nous avons laissé nos bagages 3 jours dans la guesthouse alors que nous n'y séjournions plus), d'excellent conseil, et qui cuisine un petit déjeuner (inclus dans le prix) gargantuesque et délicieux ! Nous y retournerons les yeux fermés :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
10.0

An absolutely amazing place to stay in Chiang Mai. Staff are super friendly and helpful, rooms are clean and comfortable, and Tanita is in a great location. The relaxed rainforest style setting along with the antique collectibles make it a very special place. It made our stay in Chiang Mai unforgettable. The Tanita Coffee Shop has great food and superb iced coffee. Can not rate it highly enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
9.7

一個能真正體驗清邁 真善美 的環境 善良的人 綠化的優質環境 美味的餐廳 大方的付出 絕對值得您 一來再來

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.