Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tanita House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.3
Tanita House Located at 152 Charoenrat Road, T. Wat Kate, A. Muang, Chiang Mai.
Tanita House
Thailand
Chiang Mai 50000 152 Charoenrat Road, T. Wat Kate, A. Muang
97% 279
18.7930756 99.0019762
Tanita House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lis 2016
9.1

Tanita House is a beautiful place to stay, serene and peaceful. Aor is incredibly welcoming and helpful. I just wish I could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
9.7

Lugar acogedor. Dueña encantadora y muy servicial

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
10.0

Tanita House está muy bien ubicada a las puertas del casco antiguo de Chiang Mai. Porporciona un espacio de tranquilidad a apenas 5 minutos del Night Bazaar. Hemos disfrutado de su habitación, sus cuidados jardines y de sus Smoothies de fruta. Espectaculares. Su Staff es súper efciente y está siempre dispuesto a ofrecer información y a resolver cualquier necesidad que te pueda surgir. Como primera estancia en nuestra luna de miel, ha sido inmejorable. De volver a Chiang Mai repetiríamos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
10.0

Aor is great host. kind service and charm atmosphere. highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
10.0

Such a lovely place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
9.7

We stayed for 4-5 days and it was a pleasant experience. The only down side is that the guest house was a bit hard for a lot of the songthaews to locate where we were staying, and the location is a bit far from some of the places we wanted to go see. But it is very close to the old city and the night market. Aor was a great hostess, she explained how to get to major attraction sites since we weren't a part of a tour group, and also provided tastey breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
8.9

Muy buena experiencia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.1

Its nice and quiet place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
9.7

Loved my stay! Family run by Aor and sister. So clean, little bungalows for the bedroom. Only 6 rooms so a lot of attention. Super clean. For the price I cannot believe what we got! The breakfast every morning was amazing. It was a 20 min walk to old city and so quiet and peaceful at night Could not recommend more!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
10.0

Très bon compromis pour quelques jours à Chiang Mai. Endroit très agréable et accueillant

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.