Hostelworld.com

Tangoinn Hostel Downtown

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 729 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 729 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Tangoinn Hostel Downtown Located at Salta 514, , Bariloche.
Tangoinn Hostel Downtown
Argentina
Bariloche Rio Negro 8400 Salta 514
86% 729
-41.1337891 -71.3177919
Tangoinn Hostel Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2016
9.7

Great hostel to stay. Very clean rooms and International atmosphere. Breakfast was super and the staff is super friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2016
9.1

El hostel esta muy bien, el personal es muy amable, responsable y muy predispuestos. Los panqueques y huevos revueltos del desayuno muy recomendables. La ubicacion esta barbara, en la zona de hostels y bares. La limpieza, impecable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2016
3.4

Ich hatte ein 4 Bett Zimmer gebucht. Bei Ankunft teilte man mir mit, dass ich ein 8 Bett Zimmer bekomme. Das 4 Bett Zimmer wurde einer Gruppe zugeteilt. Das ist nicht in Ordnung, ich bin ein Gast genauso wie eine Gruppe. Das 8 Bett Zimmer war eng und muffig. Die abschließbaren Spinde kaputt. Betten werden nicht zugewiesen, man hat sich in eine Liste an der Wand einzutragen. Das wurde mir aber nicht gesagt geschweige den gezeigt.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2016
10.0

Excelente hostel, hermosa habitacion y vista al lago. Muy limpio y ordenado, el personal super amable y atentos. Buenas areas comunes. Nos encanto!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2016
9.7

Super friendly staff, awesome vibes! Great deck overlooking Nahuel Huapi National Park. Also a cool room with pool table and windows overlooking the lake. Would definitely go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2016
9.4

A very professional and helpfull staff. Great living room and a super kitchen!! For those who enjoy cooking- i recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2016
10.0

Tres bonne situation, personnel tres accueillant, propre, hostel excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2016
4.3

The positive aspects of the hostel are location and the breakfast. However, the place maintenence was poor. Wifi signal is very bad everywere. The bedrooms are smelly. The personal was careless and security was doubtely. We had a bad experience on this place. The cost is to high in relation to the general aspects of the hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Sty 2016
9.4

Overall great places, but not enough warm blankets. Got early breakfast with coffee before I left early for my bus and that was super from the host! Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2016
8.9

muy calido

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.