Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tangier Melting Pot Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2017
8.9

Hostel was nice, the only thing I didnt like was the bedroom we had right outside the reception desk, so it was quite noisy with people checking in etc. But overall is a nice quirky hostel, breakfast is good terrace is nice except for the leather cushions they have on the seats which dont make sense as they get too hot to touch? They also have a lot of information on where to get taxis and buses and how much.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fanier01
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
15 Maj 2017
9.7

Amazing hostel! Breakfast could be better...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.1

This was an awesome place to stay. I would totally recommend it to young travelers, especially if you are traveling alone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
10 Maj 2017
9.7

Great location in the medina! The staff was amazing!! Extremely helpful. Breakfast was great and I really enjoyed the rooftop terrace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
9.7

Mon copain et moi avons adoré notre séjour à Tanger au Melting Pot. Nous ne voulions plus partir! Premièrement, le personnel est incroyable. Ils sont sympathiques, drôles, se mêlent aux personnes dans l'auberge et sont toujours prêts à aider. L'ambiance générale de l'auberge était aussi super avec ses terrasses où on peut se rejoindre et rencontrer des nouvelles personnes. Les chambres aussi étaient bien avec des lits confortables et propres! Merci beaucoup à l'équipe du Melting Pot!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • peterborko7405
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Maj 2017
9.1

Great hostel, great place. If i visit Tangier again i will definitely stay here. One thing to be aware. The clean everything with bleach. I visited toilet after cleaning and destroyed my trousers and t-shirt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Maj 2017
8.9

Ambiente molto “free“ che esprime bene lo spirito di Tangeri. Due cose notevoli: le ottime selezioni di musiche di sottofondo e i wc più puliti di sempre. Non perdetevi la preghiera delle 22 dalla terrazza!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
10.0

Nous étions 6, très bon séjour de 3 jours dans cette auberge ! Une très belle terrasse, des sanitaires et cuisine propres, une ambiance conviviale !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
10.0

Great hostel! I really liked the staff a lot! And sorry for forgetting to give you guys the key back when I left. First found out when I was in the airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2017
10.0

La ubicación está muy bien, dentro de la medina. La terraza tiene toda la onda y el personal muy atento y siempre con buenas vibras, sobre todo Abdou. Definitivamente volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.