Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tangier Melting Pot Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Lip 2017
9.1

Great hostel with a relaxing atmosphere, sweet and helpful staff and good breakfast! The location is perfect in Tanger and not too difficult to find if you follow the hostel's directions, mind your head when you enter! The rooftop terrace is amazing and there s nice spaces to hang out. The dinner that you can add to your stay is amazingly fresh homemade food! Try it! I'd stay again anytime in Tanger !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
1 Lip 2017
10.0

The amazing staff were definitely a highlight of this gorgeous hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • arvinjassir
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
10.0

Great hostel & great staff ! They even helped me find my lost baggage ! Must stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ignaciogonzalezv5830
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
30 Cze 2017
9.7

Great place to stay at Tangier. A little difficult to find but other than that it's perfect value for money, very good breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2017
8.9

Great place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Cze 2017
9.4

Only had one night here but was greeted warmly and made a few friends right away who I was able to wander out with. The rooftop views and breeze are great and I slept comfortably. It's difficult to find if you are unfamiliar with the medina; consider having a local guide you but beware, they will ask you for a lot of money (and make sure you know the currency conversion)! Just give 1-2 USD worth and tell them thank you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2017
10.0

Great value for you money! One of the easiest hostel to get to in terms of being in a Moroccan medina.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Cze 2017
9.4

Very friendly staff, helped us with our desert tour in Marrakech. Roof terrace was great. Big breakfast by morrocan standards. 10 min walk from ferry, be prepared that a lot of people will want to help you find your way. Follow the hostels directions, they are very clear.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Cze 2017
8.9

Great staff, located in the old city - very close to Grand mosque. Nice rooftop terrace to chill on and meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
27 Cze 2017
10.0

Staff here are so genuine. Stay was great and hanging out on the terrace had beautiful views.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.