Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tangier Melting Pot Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 915 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 915 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
Tangier Melting Pot Hostel Located at Rue de Tsouli, 3 (Medina), , Tangier.
Tangier Melting Pot Hostel
Morocco
Tangier Morocco Rue de Tsouli, 3 (Medina)
88% 915
35.7877220 -5.8102726
Tangier Melting Pot Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • dbult
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
8.0

Well, I didn't actually stay at the hotel because the staff screwed up my reservation. So, negative review on booking but staff was very helpful in finding another hostel in the area that could accommodate me. They even called a personal friend and asked if I could stay with them. Very easy to find hostel. Very clean. Nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
6.9

Las camas resultaron ser incómodas porque estaban llenas de muelles y el desayuno que estaba incluido fue un desastre: el pan muy duro, no había café y el té muy malo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2016
10.0

Perdón y gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Sie 2016
10.0

Great staff! I think the best i met In morocco! I Hope to come back soon!!!! Cheers guys

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

Great staff, great atmosphere, clean, felt safe, awesome terrace - would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.4

Un sitio encantador, muy buen ambiente y genial para conocer gente. El personal muy muy amable; es el sitio perfecto para jóvenes aventureros. Volvería encantada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2016
9.7

Fantastic staff and all-round great hostel! Definitely the best hostel to stay in Tangier

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
7.7

Loved the day tours that were offered made some amazing friends! Tapas tour is a must but really should include the wine costs as well. Beach tour is also amazing, it was nice to get out of Tangier and go to the beach.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Sie 2016
8.9

Lovely hostel, clean rooms, big kitchen, great terrace!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sie 2016
10.0

The personal, excelent. So good place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.