Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tangier Melting Pot Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1046 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1046 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
8 Lut 2017
9.4

Nice Hostel with nice stuff, Sasha who's really helpful and an awesome guy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
10.0

LOVED this hostel.. the staff are the thing that make it amazing. xh

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
2 Lut 2017
5.4

Strange atmosphere. Polite but indifferent staff.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
10.0

Parfait !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
27 Sty 2017
9.4

Super friendly hostel with a really good atmosphere. A good place to meet fellow travelers. Roof terrace is gorgeous! Breakfast is a bit simple, but I would definitely recommend this place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • thegodfuzzy2431
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
27 Sty 2017
9.7

Great hostel. Certainly look to stay again if back in Tangier. Warm showers,lockers for gear(small items),a good breakfast,brilliant staff who were full of info and good humour and good taste in music. Also some great visitor staff. All of them interesting and smiley. Certainly one of the finest in the country. Placed in the Medina with good kitchen and restaurants near by. Draws some great travellers whose company I enjoyed, even taking in a live music gig together before a few beers and chat

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
7.7

It was really hard to find for me, which after a long day of traveling to get there really sucked. But the staff was helpful, the place was nice and comfy and clean, and the people staying there were friendly. My main complaint was the bathrooms because the lighting was absolutely terrible. In the second floor it was like there wasn't a light at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
8.9

La habitación no estaba limpia y era muy oscura, de hecho una de las luces no funcionaba. En la hab. había espacio para maletas y taquillas para mochila gratuitas (no entraba la maleta). Buen desayuno incluído. Cuentan con una terraza con unas vistas preciosas. El personal encantador y muy servicial. Cocina equipada y zona lúdica con juegos de mesa entre otros. Un poco difícil de encontrar al estar dentro de la medina, mejor evitar guías espontáneos, con los que tuvimos una muy mala experiencia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
10.0

I rarely write reviews but my stay at this hostel was just fantastic. The staff were amazing - very friendly, helpful and welcoming. The facilities were great and the breakfast was a great start to the morning. There is an amazing view of the beach (and of Spain!) from the terrace...you might enjoy it a little too much and just end up hanging out there because its so nice. To top things off it seemed like there were great people arriving each day! Could not recommend this hostel more!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
10.0

Nos encantó este Hostel. Está ambientado muy bien y su ubicación es cercana al puerto de Tanger. La atención por parte del recepcionista Abdou fue genial, es muy atento y muy dispuesto a ayudarte con lo que necesites. Le agradecemos mucho la ayuda que nos dió para nuestra primer estancia en Marruecos. El ambiente del Hostel es muy chill y siempre terminabanos juntados todos arriba en la azotea tomando algo junto al staff. Super recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.