Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tangier Melting Pot Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 988 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 988 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
Tangier Melting Pot Hostel Located at Rue de Tsouli, 3 (Medina), , Tangier.
Tangier Melting Pot Hostel
Morocco
Tangier Morocco Rue de Tsouli, 3 (Medina)
88% 988
35.7877220 -5.8102726
Tangier Melting Pot Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Lis 2016
10.0

Great hostel to stay, with nice atmosphere and very friendly staff. For sure we go back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lis 2016
10.0

un poco de ruido por la noche, pero eso depende de quien esté allí, hacía mal tiempo y había gente en la terraza se oían las voces, pero eso ya no depende del hostel!! Muy agradables y un trato muy bueno!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mariadavydenko3553
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Lis 2016
9.4

A cute space tucked away in the medina. Getting to it is an adventure but very much worth it (look for the purple wall at the end of the alley, and remember to duck when they open the door!). The building is cozy and the owners went out of their way to make us feel comfortable. Beds were clean and breakfast simple but tasty. The terrace is a nice touch!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

The cheerful Staff was really wonderful and the kitchen/dining area was great place to interact with other travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
8.3

In Medina, but hard to find initially which makes it a little sketchy to find at night. Surprisingly bigger hostel. Decent staff and facilities so overall pretty good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Lis 2016
9.4

Amazing hostel and super amazing staff!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
8.0

Nice hostel, a bit difficult to find, great hostel staff, everything very clean. If I ever come back to Tangier, I will stay in the same place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lis 2016
8.6

Me ha gustado el hostel. Las personas de la recepción fueron muy amables y nos explicaron bien todo. Queda cerca del mercado para ir a comer y pasear y, si hay energía, se llega a pie a la terminal de Bus en 20 min. Desayuno básico para comenzar el día. :) La zona es típica Medina. La gente de Marruecos es muy respetuosa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lis 2016
9.7

I had really great time here. Staff are friendly and helpful. Cool place with a beautiful view from the terrace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francisco_Jimenez_Leon
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Lis 2016
9.7

Staff is really thoughtful and nice, clean rooms, reasonable price, and great location, all the main ingredients for a great hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.