Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tanaya Bed & Breakfast

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2
Tanaya Bed & Breakfast Located at Jl. Raya Legian 131, , Kuta.
Tanaya Bed & Breakfast
Indonesia
Kuta Bali Bali Jl. Raya Legian 131
86% 825
-8.7130715 115.1732531
Tanaya Bed & Breakfast
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Wrz 2016
7.7

Location is great. Room is pretty good. Hallways had a funny smell

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sie 2016
8.0

L hôtel est super propre confort et même s il est situé dans une rue animée une fois dans la chambre il fait très calme. Le personnel est aux petits soins, disponible et très accueillant. Le petit dej est bon ! Nous étions en transit pour une nuit. Et nous avons trouvé tout ce dont nous avions besoin dans cet hôtel. Perso nous ne sommes pas fan de la région car trop fiesta et trop plage de jeunes surfeurs et que l on cherche plus authentique mais l hôtel est impeccable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
27 Lip 2016
9.1

Prima locatie en prima kamer. Alleen jammer dat we geen raam hadden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 41+
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
4 Lip 2016
9.4

Great place to stay Kuta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2016
9.4

Great area - right on a busy shopping road in the city center. Staff were super friendly, the desk person, Gus, especially. Room had great AC. No windows, but clean and modern nonetheless. Not a hostel vibe if that is what you're looking for. More of a hotel. Great for couples, not for solo travelers looking for a social setting.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2016
9.1

This establishment was great! It was nothing that blew us away but it was a great cheap place the was near the beach and on one of the main streets! The staff was very friendly an helpful! FREE BREAKFAST! IT has all the necessities, including AC, and even provide water bottles and towels. I would recommend staying here. My girlfriend and I stayed here on two separate occasions. Book it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
9.1

This place felt like a 5 star hotel, not a hostel. The room was beautiful and clean. Nothing bad to say at all. However if you are looking for a social place or party hostel, this isn't it. Would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Mar 2016
7.4

The staff were very friendly and helpful. Breakfast was included. The location was convenient. The only things I didn't like were that the air conditioning was poor and the shower water smelt odd. However, the other people I traveled with did not have the same problem.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.