Hostelworld.com

Tabicolle Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Tabicolle Backpackers Located at 2F 3-7-14Hakataeki-minami, Hakata-ku, Fukuoka City.
Tabicolle Backpackers
Japan
Fukuoka City 812-0016 2F 3-7-14Hakataeki-minami, Hakata-ku
85% 316
33.5820839 130.4248863
Tabicolle Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Kwi 2016
9.4

A bit of a walk into the main part of town where everything is but doable. Akira was working the day I was there, very hospitable and made my first night of Japan very easy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
6.9

Nice place to stay but a bit far from the train and subway stations. Comfortable beds, but no curtains at all so light comes in with sunrise. Tiny bathroom not always clean. Great to have a kitchen with bread toasts and coffee in the morning. Nice living-room where it's enjoyable to meet people from different horizons.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Kwi 2016
9.4

We had a lovely stay here, the hostel has a great atmosphere and really friendly hosts. The hostel is located really near the main Hakata station, from there it is easy to navigate your way around the city on foot. The hostel provides a basic breakfast and free amentities like shampoo and conditioner. Thanks for having us!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • edellerina9422
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Mar 2016
7.1

Nice hostel, but very small and only one shower - although there were no queues when I stayed there. The sliding doors could do with a bit of oiling as they are quite noisy when opened, and the beds have plastic mattress protectors so again a little noisy in the dorms. Free tea and toast was a great touch!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2016
9.1

Really great experience here. Never felt uncomfortable. The staff are super friendly and eager to help with anything. Met a lot of cool people too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
10.0

Very cozy and clean. Host was very kind. 일본 가정에서 묵는 기분이어서 여행 분위기 제대로 냈구요 방의 아늑한 조명과 두툼한 이불도 왠지 맘에 들었어요. 거실에 쇼파에서, 부엌에서 자유롭게 음식을 드셔도 된답니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Mar 2016
7.1

A bit out of the center of town, but in a nice area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
10.0

Atmosphère décontractée. Proposez aussi du thé japonais please !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
6 Mar 2016
9.7

Had a one night stay and had everything I needed. As others have mentioned, the location is a tad tricky but google maps is your friend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
9.7

I had a pleasant stay and found a friend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.