Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 87 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 87 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Taaroa Lodge Located at B.P. 498, 98713 Papeete, TAHITI, Tahiti.
Taaroa Lodge
French Polynesia
Tahiti Tahiti BP498 Papeete 9 B.P. 498, 98713 Papeete, TAHITI
86% 87
-17.6618872 -149.5960130
Taaroa Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
11 Kwi 2016
10.0

Excelente hostal, Ralph muy atento, esta al lado de la mejor playa publica. Si quieren caminar pueden ir al Le Meridien y colarse, la playa tambien es publica y puedes sacar fotos de las casas sobre el agua

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • simone_everaere6858
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
23 Lut 2016
9.1

Emplacement agréable en bord de plage, quand le temps est ensoleillé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
9.7

A little far out of town but had the most amazing time! The beach is beautiful and the atmosphere is so relaxed and great. No wifi really so be prepared! Ralph is lovely too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Lut 2016
6.6

Wrong address, please fix it! It's not fun try to find your accommandation at night! And if your realy not able to change location on google maps, use coordinate, make a printscreen, mention something in your email or in your description on the website! The best you don't have to be so sorry and guests want arrive at an unpleasent time anymore! Nice spot, great view, kayak and snorchel equipment included!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sty 2016
9.1

Awesome snorkeling right in front of your garden, family is great, really enjoyed my stay!!! Go try the banana chicken at the roullete 200m left from taaroa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2015
8.0

Best location on the island for snorkelling just by the lagoonarium. The guesthouse feels like a home and this is the spot for relax days by the water and chilled Night by the veranda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 65 Recenzje
16 Lis 2015
8.6

Thanks Ralph and Dian for the hospitality. This is an amazing small guest house. There are only 6 beds in the dormitory. The beach at the front is absolutely beautiful. I recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2015
7.4

bus drops off right in front of the hostel. Wifi is no where to be found on the island. you have to pay the $10usd to Ralph if you want wifi for the week but the wifi never worked for me which was awful since I couldnt plan anything or use maps, directions, etc. .. I wound up hitch hiking in and out of town which seems pretty safe as long as you do it during the day. very very hot, no fans or a/c. lots of misquitoes. but can use kayaks right out front of the hostel which was awesome.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Lis 2015
10.0

Tres bel endroit au calme et pres de la ville. Plage, magasin

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.