Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

TIU Kreschatik

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 754 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 754 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
10.0

great hostel and staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
4.3

One toilet and shower for over 16 people. It said we were in a 6 bed dorm but it was actually an 8 bed dorm because 2 staff members sleep in there too. Our plane was delayed and we were not able to contact any staff to be able to get into the apartment...Because it is an apartment in a residential building. The staff were quite unfriendly... Snapping at my friend because she had forgotten that she had put her shoes on inside and that is against the rules. There were a lot of rules! Wouldn't recommend

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Maj 2017
7.1

not sure why this place had such good reviews on here. Location is excellent, right over the road from Independence Sq. The girls that worked in the hostel were lovely but the facilities weren't so good. I only saw three cups whilst there. They ran out of tea. Would stay there again for the location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2017
9.7

Great hostel.Very clean and quiet compared to others which is great. In the heart of Kiev, the best area! So close to independence square and the two main metro stations. Stay here for the location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
7.4

Staff is great, but the owner is not

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Maj 2017
10.0

Great location! You walk out the door and you're down the street from Freedom Square where events, food, and the metro are. This was my first hostel experience and I was very impressed how clean the bathrooms and common areas were. The staff (Diana and Jane) were nice and helpful. I'd absolutely stay here again if in Kiev.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
4.3

NO QUISIMOS PASAR LA NOCHE ALLI. El hostal tiene un dificil acceso (un patio interno totalmente derruido). Un barrendero quiso enseñarnos el sitio y entro con nosotras al portal (en ruinas). Queria que subieramos por un ascensor de una en una y me quito la maleta (un poco forzado) y nos dio mala espina, asi q nos fuimos inmediatamente de alli. Despues vimos como dos coches con cristales tintados entraban al patio y recogian a chicas (taconazos, arregladisimas) constantemente. Muy mala sensacion

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Kwi 2017
7.4

Muy bueno!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2017
9.1

В целом, если спланирую поездку, остановлюсь снова здесь.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2017
10.0

A small, but homely hostel really well located. Thanks to Diana for making me feel so welcome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.