Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

TIU Kreschatik

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
TIU Kreschatik Located at Apt 11 Kreschatik 8b, , Kiev.
TIU Kreschatik
Ukraine
Kiev 01001 Apt 11 Kreschatik 8b
93% 678
50.4521340 30.5257862
TIU Kreschatik
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2016
6.6

The staff was very friendly and helpful. The location is really good. However, when we arrived there was no one in the hostel. We were lucky that a guest was there to open the door for us. She saved us 2-3 hours that would be spent on the stairs.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sie 2016
9.4

Great base for exploring and for meeting other people. Super lovely staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Lip 2016
9.1

Good hostel! Super friendly and helpful staff - Alex was amazing and even helped me to post some stuff home. Great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2016
9.4

Location is absolutely incredible you are right downtown in the centre within walking distance to most major tourist sites. The staff are very friendly and helpful, only issue is that there is only one bathroom and shower for the entire place but its a minor inconvenience if you don't mind waiting a bit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Lip 2016
8.6

Fairly small hostel up on the 4th floor, but the people and location are great. It's not palatial, but has a nice, homely feel. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Lip 2016
9.4

I had an excellent time at TIU Kreschatik! Fantastic people. Can't wait to come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
6 Lip 2016
9.7

Nice small hostel, very good location, way to go, Alex!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Lip 2016
9.4

Had some money stolen but other than that... Great place! Would visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2016
9.7

This hostel is amazing. It feels more like a couchsurfing place than a hostel, and I mean that in the best way possible. The host, Alex, was very kind, helpful, and fun. The location, right next to the Maidan, was fantastic. It was a very cozy place that made it easy to meet and talk to the other guests. This was the only hostel I've ever been to where I've met literally every other guest during my stay. I would give "atmosphere" a score of 100 if I could. I highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2016
9.4

Great staff,,,,nice AC,,,,but only one bath/one shower

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.