Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

THE BEACH waikiki boutique hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1912 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1912 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.4

Awesome location, right next to the beach and cool place to hang out. Staff are great - especially Rio. Would go back again any time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • frenchworld
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

Superbe endroit à récommender. Petit dej offert et copieux. Vendredi pizza gratuit. Et surtout de souci gens formidable. Et des rencontres internationales. Merci la team.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
9.7

Great stay, ticked all the boxes for my requirements, I highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tquillen16546
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
9.1

I really enjoyed my stay here. I met some great new friends from around the world and had a trip Ill never forget. Great place to stay if you're traveling alone and want to go to Honolulu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
6.9

Nice hostel and well located. We had a fridge in our room which was great. The kitchen on the rooftop is nice and good for socializing but very small and makes it difficult to cook. The breakfast is nice and generous. We had to pay $5 each to leave our luggage and take a shower after checking out before taking the plane. The staff was nice and ordered us a cab to the airport (with a flat fee).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
10.0

Such a great place to stay ... the staff were amazing. I could not complain about a single thing. Everyone is so friendly and helpful. A must stay !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lip 2017
10.0

Très bon séjour dans cette auberge ! Gros plus : les activités organisées par l auberge pour explorer différentes parties de l île : un chauffeur nous dépose pour la journée à un prix imbattable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
10.0

On ne pourrait pas y avoir mieux. Les chambres sont très bien. On y fait plein de belles rencontres entre autres à cause du rooftop où les gens peuvent s'y rejoindre pour chiller. Localisation parfaite, juste à côté de la plage. Le petit déjeuner est également très bon (il y a des grosses gauffres). Le personnel est aussi très sympatique. Pour ces raisons, je recommande de loin cette auberge!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
9.7

Staff are amazing, very chill place to stay. Plenty of good people to scocialise with, definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
10.0

The staff is amazing and the facility is really nice. My only regret is that I did not get to stay longer. I loved it. The activities arranged by the hostel are also great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.