Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

THE BEACH waikiki boutique hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2001 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2001 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • tony21014
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
9.1

Everything was amazing, only thing is I wish there was better internet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2017
9.4

Un estupendo hostel, de los mejores en los q me he alojado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
9.4

Literally only bad thing was the wifi sucked. Everything else was really great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
9.7

I have been staying in hostels 80% of the time and this was the best I have been so far. Staff was absolutely incredible. Always cheerful and ready to help. We even became friends with them outside of their working environment. This made our stay even more memorable and enjoyable. Big thank you to Rio and Andy who made our trip five times better!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
9.1

I had a great stay. Perfect for people travelling on their own. Staff were really nice. In a good location. Good breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Wrz 2017
9.7

Really good atmosphere and location at this hostel. Rooms were decent and air conditioned. breakfast was bog standard but really sociable. If you're on your own and looking to make friends this is definitely the place for you. I would absolutely stay here again and recommend this place to friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hellolizmichaud2265
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
8.9

Staff were so lovely and helpful. Lots of heap tours available to book with the hostel. Everyone was super polite and behaved. The place got quiet really early which is different from my typical hostel experience but it made for easy early mornings!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sie 2017
10.0

Great hostel! Rooms are squeaky clean and spacious. The rooftop is great for chilling out and meeting other travellers. Staff are really friendly and location is perfect. Daily organised activities give you the opportunity to see other parts of Oahu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2017
9.4

Best hostel in ohau!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Sie 2017
9.4

People: Amazingly helpful and welcoming staff. Friendly and respectful. Location: 3 mins to the beach. Pretty much walking distance to everything in Waikiki. Vibes: Super chill and fun. Facilities: Basically everything you need from a hostel. Rooms are cleaned every day. More: Offers decent 'tours' - but don't expect a tour guide to hold your hands, you're here to explore!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×