Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sty 2017
10.0

Ana is a lovely lady who is very proactive about helping you feel at home and helping you find any points of interest you have in Croatia and suggesting things you may not have thought of. You will be given a map of split and she will explain it to you and mark it. The beds, kitchen, wifi are all good. I would stay there again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Gru 2016
10.0

비수기여서 도미토리 예약했는데 1인실 배정해줘서 좋았고, 터미널에서 걸어서 5분~10분 올드시티까지 3분. 위치 정말 좋고 방에 에어컨겸 히터 있어서 새벽에 따뜻하게 잘 수 있었습니다. 시설도 엄청 좋고 깔끔하며, 유럽 가정집느낌이 나는 호스텔이여서 대만족, 한가지 문제가있다면 세탁서비스를 받을 수 없다는점과, 주인장 ' 안나'의 연락처로 전화나 문자가 안된다는 점(이유를 모르겠음.. 문자전송이 안되고 전화도 안된다.) 이 두가지를 빼고는 정말 완벽했다. 푹 쉬다가기 좋은곳. 추천합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Gru 2016
8.3

Nice little apartment, good place to explore from as it is very close to everything. The host was lovely and very helpful. Would recommend to other travellers!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lis 2016
10.0

Sweet and cheap :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
25 Lis 2016
10.0

Thought that this place was going to be really run down because the price was just too good, definitely not the case. Very clean apartment type hostel with everything you need. Meet a few cool travellers as well and was a perfect place to stay :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • usw0816
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lis 2016
8.6

비성수기라 사람이 없어서 안나가 2인실로 업그레이드해줘서 편하게 있었습니다 방마다 에어컨도 있고 가격에 비해 정말 좋았던 거 같습니다 Ana is best

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lis 2016
9.1

I had a great time. Ana, the owner lives upstairs and is always there if you need anything. Small kitchen but it had everything you would need. A super quick walk to the old town and to the bus station. I would highly recommend this hostel to anyone staying in Split.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Paź 2016
9.4

Ana is a great host! She upgraded my bunk room to a single room when there were beds available! She was very hospitable and friendly and made my stay extremely enjoyable. The bathroom, room and kitchen were very clean. It would have been great if there was a microwave or bigger spoons but apart from that location is fantastic, would highly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Paź 2016
9.4

Incredibly good value for money. Excellent location, friendly staff, big rooms. Only had a minor problem with non-functioning lights. Very recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nativa572859
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
13 Paź 2016
9.4

very good to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.