Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Sweet & Cheap Located at Kneza Viseslava 14, , Split.
Sweet & Cheap
Croatia
Split Kneza Vis�eslava 14
92% 236
43.5094757 16.4448970
Sweet & Cheap
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lis 2016
10.0

Sweet and cheap :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
25 Lis 2016
10.0

Thought that this place was going to be really run down because the price was just too good, definitely not the case. Very clean apartment type hostel with everything you need. Meet a few cool travellers as well and was a perfect place to stay :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • usw0816
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lis 2016
8.6

비성수기라 사람이 없어서 안나가 2인실로 업그레이드해줘서 편하게 있었습니다 방마다 에어컨도 있고 가격에 비해 정말 좋았던 거 같습니다 Ana is best

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lis 2016
9.1

I had a great time. Ana, the owner lives upstairs and is always there if you need anything. Small kitchen but it had everything you would need. A super quick walk to the old town and to the bus station. I would highly recommend this hostel to anyone staying in Split.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Paź 2016
9.4

Ana is a great host! She upgraded my bunk room to a single room when there were beds available! She was very hospitable and friendly and made my stay extremely enjoyable. The bathroom, room and kitchen were very clean. It would have been great if there was a microwave or bigger spoons but apart from that location is fantastic, would highly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Paź 2016
9.4

Incredibly good value for money. Excellent location, friendly staff, big rooms. Only had a minor problem with non-functioning lights. Very recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nativa572859
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
13 Paź 2016
9.4

very good to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
26 Wrz 2016
8.0

The rooms are super nice and modern- the bathrooms are really good too. The host was lovely - she gave us great advise on where to eat in split- you have to go to the luka ice cream place she recommends- AMAZEBALLS the kitchen facilities are basic and hadn't been cleaned out in a long time and the atmosphere wasn't like a hostel (but it was off season) other than that a great place to stay- good value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Wrz 2016
8.3

This isn't really like a hostel, but feels more like renting room. There is a small kitchen with not great cooking facilities and a small table to sit at and chat to other travellers. It's not very conducive to meeting people. That being said, the bedrooms and bathrooms are large, location is a little out of old town so quite central and I had a nice enough stay, just not really a hostel experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
9.7

Really Enjoyed this place. Really nice and helpful host and good communal athmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.