Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jpmontano
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2017
9.4

Great place to stay, close to city center and Ana is extremely helpful with anything you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2017
8.6

Was very pleased with my stay. Quiet, clean and comfortable. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Ana is the best! I've never stayed at a more home-like hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Kwi 2017
7.1

싸고 위치최고에요!! 근데 방에서 담배냄세가 너무 나서 지내는동안 많이 힘들었어요 ㅠ 햇볕안드는방은 좀 어두운 분위기에요 장점:위치, 샴푸와린스 욕실대품과 수건제공, 굉장히저련한가격,친절하심 단점:담배냄세,칙칙하고 어두운분위기

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Kwi 2017
10.0

This place truly is sweet! It's close to center of town, very clean inside, quiet, and safe. Ana, the woman who runs it, was kind and helpful and made me feel very welcome. I'd stay here again whenever I'm in Split :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2017
10.0

Excellent place to stay for someone looking to be near the town center but also wants peace and quiet. Very homey and the people running the place are excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Lut 2017
10.0

Beautiful hostel, made me feel like home

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sty 2017
10.0

Ana is a lovely lady who is very proactive about helping you feel at home and helping you find any points of interest you have in Croatia and suggesting things you may not have thought of. You will be given a map of split and she will explain it to you and mark it. The beds, kitchen, wifi are all good. I would stay there again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Gru 2016
10.0

비수기여서 도미토리 예약했는데 1인실 배정해줘서 좋았고, 터미널에서 걸어서 5분~10분 올드시티까지 3분. 위치 정말 좋고 방에 에어컨겸 히터 있어서 새벽에 따뜻하게 잘 수 있었습니다. 시설도 엄청 좋고 깔끔하며, 유럽 가정집느낌이 나는 호스텔이여서 대만족, 한가지 문제가있다면 세탁서비스를 받을 수 없다는점과, 주인장 ' 안나'의 연락처로 전화나 문자가 안된다는 점(이유를 모르겠음.. 문자전송이 안되고 전화도 안된다.) 이 두가지를 빼고는 정말 완벽했다. 푹 쉬다가기 좋은곳. 추천합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Gru 2016
8.3

Nice little apartment, good place to explore from as it is very close to everything. The host was lovely and very helpful. Would recommend to other travellers!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.