Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Suzie's Guesthouse and Hostel KL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
Suzie's Guesthouse and Hostel KL Located at 179, 1st floor, Jalan Tun H.S.Lee., , Kuala Lumpur.
Suzie's Guesthouse and Hostel KL
Malaysia
Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan 55100 179, 1st floor, Jalan Tun H.S.Lee.
85% 549
3.1429478 101.6963088
Suzie's Guesthouse and Hostel KL
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Sie 2016
8.0

Decent place in Chinatown near Petaling Jaya. Breakfast is coffee/tea and toast/jam. Hosts are friendly and courteous.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
9.4

Friendly staff, large common area, WiFi and A/C are good. Located on a street near the chintown market. I would recommend this hostel! If you would like to see how it really looks like, check out this video review: https://www.youtube.com/watch?v=wkDq2qQ_xSI

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
9.4

Très bon rapport qualite prix. Une personne est toujours présente à la réception, que ce soit très tard dans la nuit ou tôt le matin. Les chambres sont simples et propres ainsi que les WC et la douche. Petit déjeuné à volonté le matin jusqu'à 11h (pain de mie grillé, confiture, thé, café). Très bien situé, au cœur de Chinetown.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
9.1

The staff was really nice, always trying to help. The beds are confortable and the enviroment is really great. I wish i could have stayed longer. Thanks for everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
8.6

The staff here is lovely and it has a great location! There's a nice common room, by ttyhe atmosphere was lacking when I stayed unfortunately. The bathrooms were clean anoigh and the room was good but average. Overall, I'd recommend : )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2016
8.6

Personnel accueillant. J'ai eu la réponse à toute mes questions et des conseils et prime. C'est rassurant de tomber là quand on débarque tout juste en Malaisie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Lip 2016
8.6

For a one-night layover in KL, this hostel is in a good location; close to Pasar Seni train station which is one station from KL Sentrale. For a one night layover I spent 48.60 RM (approx 12.00 USD) -- 10.00 airport bus each way, 1.30 train each way and 26.00 dorm bed. It takes about 1 hour from KLIA2 to KL Sentrale on bus. You can spend 55 RM (14 USD) on fast train which takes only 30 min.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2016
7.4

Decent budget option, but be aware there aren't windows in the rooms (think it's typical for the area). Breakfast was ok. Could do with more bathrooms/ showers. Good location, near stations and Chinatown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • FaDaParis
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
21 Cze 2016
8.6

Situé à quelques pas du central market et du metro, cet hostel est très bon marché aux vue des services proposés. Le personnel est agréable et serviable, les commodités (WC, douches) sont certes une peu vieillissantes mais correctes. Chambres et lobby avec clim. Petit déjeuner très classique (café/thé et pain de mie avec confiture), possibilité de remplir ces bouteilles d'eau à volonté (ce qui est assez rare pour être signalé) avec de l'eau fraîche. Une superette juste en face. Je recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Cze 2016
10.0

Perfect located (2 min walk to the freeshuttle bus and the metrostation) and really friendly & helpful staff. The breakfast is simple but good enough. Close by are a lot of good (and cheap) indian and chinese restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.