Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Suzie's Guesthouse and Hostel KL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 554 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 554 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
Suzie's Guesthouse and Hostel KL Located at 179, 1st floor, Jalan Tun H.S.Lee., , Kuala Lumpur.
Suzie's Guesthouse and Hostel KL
Malaysia
Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan 55100 179, 1st floor, Jalan Tun H.S.Lee.
85% 554
3.1429478 101.6963088
Suzie's Guesthouse and Hostel KL
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Wrz 2016
9.4

Great hostel! Staff very helpful and attentive. Dahair was the sweetest guy ever! And made our stay very pleasant here! Couldn't have done anymore for us! Great guy! And the boss too! Great wifi, rooms were clean, unlimited free tea and coffee and free breakfast. Location was good as 1 minute walk from trains and free buses and china town/ central market. Felt very safe here! Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
8.6

super location, Very clean, Local attractions are very near, But the breakfast was not good as they serve only bread and jam, Tv was not working. Still i will come back here next time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
9.7

It was good indeed and nice comfortable stay worth for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Sie 2016
8.0

Decent place in Chinatown near Petaling Jaya. Breakfast is coffee/tea and toast/jam. Hosts are friendly and courteous.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
17 Sie 2016
4.0

Imposible de localizar

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Sie 2016
9.4

Friendly staff, large common area, WiFi and A/C are good. Located on a street near the chintown market. I would recommend this hostel! If you would like to see how it really looks like, check out this video review: https://www.youtube.com/watch?v=wkDq2qQ_xSI

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
9.4

Très bon rapport qualite prix. Une personne est toujours présente à la réception, que ce soit très tard dans la nuit ou tôt le matin. Les chambres sont simples et propres ainsi que les WC et la douche. Petit déjeuné à volonté le matin jusqu'à 11h (pain de mie grillé, confiture, thé, café). Très bien situé, au cœur de Chinetown.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
9.1

The staff was really nice, always trying to help. The beds are confortable and the enviroment is really great. I wish i could have stayed longer. Thanks for everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
8.6

The staff here is lovely and it has a great location! There's a nice common room, by ttyhe atmosphere was lacking when I stayed unfortunately. The bathrooms were clean anoigh and the room was good but average. Overall, I'd recommend : )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2016
8.6

Personnel accueillant. J'ai eu la réponse à toute mes questions et des conseils et prime. C'est rassurant de tomber là quand on débarque tout juste en Malaisie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.