Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Surfin‘ Taipei

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 407 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 407 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2017
9.7

It's located in very convenient place. All staff is kind and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Sie 2017
7.4

Staff only available from 1500 to 2200, no staff for other timings. Bathroom and toilet are cleaned daily. Location is good, convenient store and MRT station is just below. Security needs to be improved.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2017
8.0

Ein Teil vom staff konnte nicht gut englisch sprechen hat sich trotzdem sehr bemüht. Sauber, nette Leute, Frühstück war bisschen mager aber okay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • aymanko
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Lip 2017
10.0

Simply the best u can find.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shackz22
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Cze 2017
10.0

Really great facility!! Great location close to NTU station. Atmosphere was good when I was there, Kio helped settle me in and very helpful! Overall a great exerpeince!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • MeganChenszuyu
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Cze 2017
9.7

Awesome experience !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
9.4

Sirfin taipei is a very cool place to stay. The staff is adorable and always here to help, there's a big living space on the first floor where you can meet the other residents and just chill. The hotel is very close from taipei main station like 5 min walking, and have a lots of restaurants around. The only problem is the entrance, it's very hard to find but once you saw it, it is alright I would strongly recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marco84baritone
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 101 Recenzje
1 Cze 2017
10.0

All perfect!!! :)))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
8.6

This location is in an excellent location for getting around Taipei with it basically next to the hospital metro station and within a 5min walk from the main station. the hostel its self didn't really have a atmosphere but I think that is something to do with the fact that there is no reception or regular staff in the hostel, therefore nothing to bring people together. rooms were big and had air conditioning. didn't have breakfast as I wasn't in the city very long and it started too late.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2017
9.7

Beautiful hostel, atmosphere really like a house! Charming, staff is helpful and location is awesome when coming from MRT.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×