Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Surfers Paradise Backpackers Resort

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1583 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1583 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • hejkerstin
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Kwi 2017
8.3

I had a great stay at this hostel! Mostly because of the people working there and making it a fun stay. The place was also very clean (the kitchen was superb!) and so were the rooms! Only con is that there were barely any plugs for charging your phone, neither any lockers in the dorms. Can recommend this hostel for people visiting surfers. And if you stay here, make sure to go out with the pub crawl, much fun!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
9.1

Awesome place. Would definitely come here again with more friends some other time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
9.7

Seriously so good! awesome staff, location and facilities!!! 10/10 will be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carysnorthmore8848
  • Walia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Kwi 2017
8.0

Hostel was nice, the bar was handy and reasonable. The night out that we went out as a hostel was fun, it would have been nice if the staff had tried to make people interact before going out though. The rooms were nice too, the bathroom was clean and the beds were comfy. Only real issue here was lack of lockers and the office closing time, on our first night we checked in and then went to get some food to cook and when we got back just after 7 the office was locked so we had no plates etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ellie_foxox1978
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Fabbest hostel we've ever been in! Great staff (Dan and Mitch) ahaha and fab location! Defo recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
7.4

Lage war ein wenig ungünstig, da man ca. 20min laufen musste. Mit dem Hostel war ich sonst zufrieden. Auch gut das man ein eigenes Bad im Zimmer hatte. Könnte aber saubere sein. Fand auch jeden Abend etwas statt, das man nicht nur "alleine" ist.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
5.7

I wouldn't stay there again, the hostel was pretty dead to be honest. Staff wasn't that friendly and all in all the property looked quite run-down. It's not worth the money seriously, I don't know how it got the rating. Kitchen was super dirty. WiFi was good though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
10.0

Amazing staff, super great atmosphere, room was incredibly clean, and great access into surfers via the free Uber's or tram. Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
10.0

The guys is vary nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
10.0

I absolutely LOVE this place!! Best hostel I've stayed in so far!! The staff, the atmosphere, everything - 11/10 for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.