Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Surfarm

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 100 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 100 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2017
10.0

Don't normally bother to leave reviews but this hostel is really something special Beautiful location with stunning sunsets, awesome friendly staff, bbq, and a jeep to ferry everyone up to the surf spot, perfect place to chill for a few days :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

Amazing place and people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.1

Unicamente la distancia, su andas a pie.. si andas en vehiculo no hay problemas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Mar 2017
8.0

Loin de la ville, mais c'est ce qui était rechercher. Super calme car rien à côté, casi sur la plage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lut 2017
9.4

Situé dans la campagne, à quelques kilomètres de Pichilemu et de Punta de Lobos (le spot de surf), Surfarm est un petit coin de paradis. Quand il y a du monde (pendant les grandes vacances, au mois de janvier), la cuisine est un peu petite et les sanitaires un peu limites.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
17 Lut 2017
8.0

Direkt am Strand und ausserhalb von Pichilemu, super Lage, aber auch weit ab vom Schuss und einmal am Tag n Transfer vom Hostelbetreiber find ich etwas duerftig und der Pic up vom 12Uhr Bus hat bei mir nicht funktioniert! Trampen geht meistens ganz gut! Teilweise hatten wir aber kein Wasser und kein Internet+Strom ... bis zu 20 Personen haben sich abends in die Mini-Küche zum Kochen gedraengt! Aber sonst ne tolle Zeit, mit netten Leuten und jeden Abend live Musik... würde wieder kommen :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lut 2017
7.7

Facts: Many things are not working, e.g. only one toilet for the whole Surfarm hostel. Two times there was no water. Otherwise often a cold shower. Personal experience: Great vibes, nice people, bonfire at the beach, pot luk, friendly volunteers, good parties.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi! Thanks for staying with us. We had some issues with our pipes during the peak of the season, but we have since gotten everything up and running. Glad you enjoyed the parties, and we hope you´ll come back and see us soon!

6 Lut 2017
8.6

Nice relaxing feel right on the beach. Had a nice bonfire when I was there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lut 2017
9.4

Surfarm is a lovely hostel, with perfect common areas, you will end up meeting all the people staying there and have fun with the group. The location itself is not that a big problem, there's always people with cars or you can hitchhike easily for going to other places. The volunteers make it even better. Definitely recommend surfarm

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
9.7

Surffarm was a super cool little hostel located outside Piche. Friendly staff, laid back atmosphere. Right on the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.