Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Surfarm

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 85 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 85 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.9
Surfarm Located at Lote A, Ex-Fundo Cahuil, , Pichilemu.
Surfarm
Chile
Pichilemu Lote A, Ex-Fundo Cahuil
92% 85
-34.4888723 -72.0269680
Surfarm
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
9.1

Muy buen lugar, sobre todo porque está alejado de la gente y las personas que residen en el son muy amables y receptivas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Gru 2016
9.4

Surfarm is a beautiful place. We booked for 3 nights and stayed 15! It became like family. The staff weren't just friendly, they became friends. Getting into town or to Punta de Lobos (for the surf!) is easy. Nico can arrange lifts or you can hitchhike. The local beach is secluded and you could easily spend an entire week without leaving the hostel (we did.) Communal Asados. Beach fires. Stargazing. Parties. So much fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Gru 2016
5.4

El lugar no está del todo mal, pero está muy abandonado. Al llegar no sabía con quién registrarme, una chicas muy amables estaban como voluntarias y nada más. El encargado casi nunca estuvo y por lo tanto no tenía como conseguir datos del lugar o indicaciones que me ayudaran a aprovechar mi estancia.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

El hostel como dice en hostelworld esta alejado del pueblo y es ese su principal atractivo y lo que normalmente la gente màs valora, el encargado estuvo siempre ya que eran las mismas chicas que dices eran amables, somos un hostal del tipo backpacker (en los que normalmente el manejo del ingles es indispensabe para pasar un buen momento) claramente ustedes buscaban algo diferente, espero la próxima visita a la zona busquen algo más de su estilo.

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
10.0

Perfect to relax, surfing and enjoy the great community. The horseride on the beach was amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
10.0

Better place ever

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
10.0

Excelent place to rest in a beautiful location Great atmosphere there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2016
9.4

My partner and I adored this hostel. Gorgeous location, spacious double room with ensuite, nice communal area and super friendly staff. Simon in particular was very welcoming and made the atmosphere at the hostel very pleasant and inclusive. We ended up cooking and eating with people on 2 nights and going surfing with a small group twice. We'd never surfed before so felt a bit nervous about coming to the Surfarm for fear everyone would be pros, but it wasn't like that at all! Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
9.7

Surfarm was such an awesome experience. The property is absolutely stunning and just a minute walk to the beach. The staff is very friendly and the beds were superrrr comfy. Overall, great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
9.1

Great hosts and atmosphere! We all put in some money, to cook a meal together one eve! Had such a great time - stayed for 3 nights & didn't want to leave!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Lis 2016
10.0

loved it here. real chilled out. out of the way of a town (if you don't like hitchhiking or like to stay close to a supermarket, probably not for you..) real close to the beach, the best hostel beds ive probably ever seen. and the staff are happy to take you surfing or to the bus stop if they can, which they usually can. big thanks to Simon and Camile you guys are doing an awesome job!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.