Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Surfarm

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Lut 2017
7.7

Facts: Many things are not working, e.g. only one toilet for the whole Surfarm hostel. Two times there was no water. Otherwise often a cold shower. Personal experience: Great vibes, nice people, bonfire at the beach, pot luk, friendly volunteers, good parties.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2017
8.6

Nice relaxing feel right on the beach. Had a nice bonfire when I was there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lut 2017
9.4

Surfarm is a lovely hostel, with perfect common areas, you will end up meeting all the people staying there and have fun with the group. The location itself is not that a big problem, there's always people with cars or you can hitchhike easily for going to other places. The volunteers make it even better. Definitely recommend surfarm

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
9.7

Surffarm was a super cool little hostel located outside Piche. Friendly staff, laid back atmosphere. Right on the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
7.4

Bonne localisation au calme. Acces un peu difficile.Ambiance jeune et sympa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
9.1

Muy buen lugar, sobre todo porque está alejado de la gente y las personas que residen en el son muy amables y receptivas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Gru 2016
9.4

Surfarm is a beautiful place. We booked for 3 nights and stayed 15! It became like family. The staff weren't just friendly, they became friends. Getting into town or to Punta de Lobos (for the surf!) is easy. Nico can arrange lifts or you can hitchhike. The local beach is secluded and you could easily spend an entire week without leaving the hostel (we did.) Communal Asados. Beach fires. Stargazing. Parties. So much fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Gru 2016
5.4

El lugar no está del todo mal, pero está muy abandonado. Al llegar no sabía con quién registrarme, una chicas muy amables estaban como voluntarias y nada más. El encargado casi nunca estuvo y por lo tanto no tenía como conseguir datos del lugar o indicaciones que me ayudaran a aprovechar mi estancia.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

El hostel como dice en hostelworld esta alejado del pueblo y es ese su principal atractivo y lo que normalmente la gente màs valora, el encargado estuvo siempre ya que eran las mismas chicas que dices eran amables, somos un hostal del tipo backpacker (en los que normalmente el manejo del ingles es indispensabe para pasar un buen momento) claramente ustedes buscaban algo diferente, espero la próxima visita a la zona busquen algo más de su estilo.

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
10.0

Perfect to relax, surfing and enjoy the great community. The horseride on the beach was amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
10.0

Better place ever

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.