Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Surf 'N' Snow Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.3
Ocena 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.1
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 5.2
  • Atmosfera 4.3
  • Czystość 3.6
  • Udogodnienia 4.2
ZAREZERWUJ
5.3
Ocena 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.1
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 5.2
  • Atmosfera 4.3
  • Czystość 3.6
  • Udogodnienia 4.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
3.7

demasiado caro para lo que ofrece... las instalaciones son lúgubres y bastante sucias; sobre todo la cocina! Los baños estan bien, solo que las duchas no tiene espacio para apoyar la ropa y es medio incomodo bañarse y cambiarse en el cubiculo de 2x2. El chico de la recepcion era amable pero habla muy bajo y no se le entendia mucho.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Sie 2017
6.6

But the common female bathroom was very nice and clean

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Lip 2017
4.3

If you're looking for a cheap place to stay in central Auckland, and have no hang ups about staying in a dirty room with no window then this is the place for you. The location really is perfect - in the shadow of the sky tower, but don't expect much for the price you pay. Every room is filthy and appears unfinished, the bed was dirty and door didn't lock properly. The toilets/showers however, were kept clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
3.7

L'auberge pretend être moderne chaleureuse propre et confortable mais ne l'ai pas du tout! Il y a de la moisissure sur les murs il fait très froid (plus froid que dehors la plupart du temps), les draps ne sont pas changés et les matelas sont très vieux et donc creuse au milieu ce qui fait qu'on dort directement sur les barues en acier du sommier. Il faut attendre au moins 5 grosses minutes avant d'avoir de l'eau chaude!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
6.9

Für eine Nacht okay. Mädels Badezimmer war sauber und okay. Wohlfühlen im Zimmer war schwierig wegen des teilweise lauten leitungssystems im Zimmer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
3.7

This backpackers is appalling. I stayed in a private room but I would never use this hostel again. I'm used to staying in hostels and appreciate that's not a hotel but there has to be some basic cleanliness. I had to sleep on top of the duvet and use my own towel as a sheet over my pillow as there were so many stains on the sheets and pillow case. The room smelt awful and a strong smell of damp greeted you as you opened the door. The bathroom had rotten timber skirting and framing. Awful hostel!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
7.1

Security and location as the best thing about Surf and Snow. However the showers were cold and I was woken both nights from people playing pool in the early hours of the morning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Cze 2017
5.1

The kitchen was poorly equipped, no knives, forks or spoons. Fridge was broken also. The halls were dirty, lots of rubbish in the bathrooms. Smells in the corridors. Excellent security. Would not stay here again. No curtains in the dorms either.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
4.9

Very dirty and terrible bedding

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
5.4

Paid for what I got. Very cheap and that reflected. Incredibly outdated. Mattress that should have been thrown out 20 years ago. Very dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×