Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Surf Eat Sleep

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 80 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 80 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Lut 2017
9.1

We planned on staying two nights, but we ended up staying a week! There is no WiFi but that really helped the social aspect of the hostel. It is small so you will easily meet people. Location is close to the beach and mainstreet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Lut 2017
6.6

Hay mucha buena onda en la gente que aloja, quienes lo administran y quien es el dueño. Sin embargo el servicio dista mucho de ser un buen servicio de hospedaje. La construcción es muy básica y antigua con hoyos en las paredes y baños a medio terminar, más los servicios básicos funcionan bien.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Sty 2017
9.4

Awesome hostel the girls who work there are super friendly and the rooms had individual lockers which was great. No wifi but it's nice to not have it, keeps you motivated to surf. Sure the place is a little dirty but for 6000 it's the best deal around. Plus the beds were pretty decent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sty 2017
7.1

A nice place to stay as it is close to the beach, 20 mins walking and close to the center, 10 mins walking. The atmosphere is user-friendly. Regularly, people cook together. However, I won't recommended this place if you look for something quiet. The price is a bit expensive for the facilities, the kitchen is small and there is no WiFi! Nevertheless, the beds are comfortable and warm. Check my article about Pichilemu: https://travel.emasseran.org/travel/chile/typical-surfing-day-pichilemu

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
10.0

Todo bien muy buena atencion

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
6.6

Its a Hostel with a good atmosphere and a nice owner. But unfortunately I have to say, that it is very dirty. The toilets smell very bad begining from the afternoon until the next morning and one of them is leaking. The showers are full of fungus and its often hard to cook, because too many dirty dishes are standing around. Showers are not always hot. Nevertheless, we had a good time there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Gru 2016
9.4

Really good! Just one bed that need to be fixed since it's really uncomfortable (a hole in it)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Paź 2016
9.1

Our hosts Talea and Gilles were very nice and helpful, they definitely made our stay even better! Beside the great atmosphere, the hostel's location is great. Within minutes you can reach the center, the beach and the bus station. The lack of Wifi didn't disturb us. All needed facilities were available. We really recommend this hostel!! Saludos, Julia and Vanessa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.