Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Supertramp Hostel

  • Calle Chaskatika, Barrio Las Orquideas, Plaza de la Cultura, Machu Picchu, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1777 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1777 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2017
7.7

Hostel muy buena onda y bien ubicado con respecto a la estación de trenes. La comida del restaurante súper recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
6.0

Wir waren 1 Nacht da und wurden enttäuscht! Pro: geräumige Zimmer, gute Betten, Frühstück ab 4 Uhr Contra: schlechter Mitarbeiterservice (Preisdiskussionen (18% Steuer), fehlende Info), 2 der 4 Duschen sind kaputt, heiss Wasser zu 80% nicht verfügbar, 1 der 3 Toiletten war kaputt, auf den anderen fehlte oft WC-Papier, Sauberkeit im Waschraum eher mangelhaft, beim Frühstück nicht genügend Besteck etc., laute Musik am Abend obwohl fast alle vor 4 Uhr aufstehen für Machu Picchu

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sie 2017
8.0

Pas d'électricité dans le dortoir. Sanitaires et douches relativement propres.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • anjafuechtbauer2753
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sie 2017
9.7

Great Hostel! All staff were super nice and the beds a dream! Great vibe. The only negative would be the showers. Even though there's at least five of them, the hot water was problematic. There's four showers together and the first hadn't had a shower head, the second was missing the cold shower knob, the third the hot shower knob. So only one really worked. You can tell that in town everything is built super fast for tourists but the details are lacking at times. Would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
8.0

Good atmosphere and vibe, but couldn't get a hot shower (which is something very important to me!) Breakfast starts at 4am for people who are hiking and was super good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
20 Lip 2017
9.1

Lovely hostel located a bit out of the crowded center of Aguas Calientes. Friendly staff, nice restaurant and a beautiful and cosy atmosphere. We loved our stay here! Only disadvantage: only 1 shower had warm water.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
8.3

Un coin sympa dans une belle ambiance graffiti et jeune ... un petit déj et lunch à emporter ... au top pour passer une soirée avant le machu pichu !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2017
6.0

Je n ai pas aimé cet hostel. La douche froide, seulement 3 toilettes, bruyant. Mes affaires ont disparues par mégarde car l hotel n'avait pas noté que j avais reservé deux nuits. Un dortoir de passage à l'image de la ville.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • christopherhearns4273
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
16 Lip 2017
5.7

Watching the male staff hitting on all the single ladies isn't my idea of an appropriate atmosphere for a hostel, personally. After that, neither of us got consistent hot water for our showers (turning it on and off again every twenty seconds as they recommended does not make for a pleasant experience). Nor is it fun to take a shower in a clogged stall, standing in the same puddle that the person before you washed themselves in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lip 2017
8.0

Lindo hostel, agua caliente y wifi! Aspecto que es relevante para los que ibamos sin señal telefonica y con ganas de una buena ducha!!! Desayuno muy rico!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.