Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Supertramp Hostel

  • Calle Chaskatika, Barrio Las Orquideas, Plaza de la Cultura, Machu Picchu, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
Supertramp Hostel Located at Calle Chaskatika, Barrio Las Orquideas, Plaza de la Cultura, Machu Picchu.
Supertramp Hostel
Peru
Machu Picchu Calle Chaskatika, Barrio Las Orquideas, Plaza de la Cultura
84% 1528
-13.1560058 -72.5224900
Supertramp Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
9.7

Super buen lugar! La gente buena onda y amable, limpio, camas comodas. Volvería feliz

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
9.1

Fairly central location, very close to the train station. Their breakfast starts at 4:30 so perfect for people going to Machu Picchu early. The place had a great vibe to it and had a terrace that you can sit on and drink beers. The only "downfall" was that, to my knowledge, there were over twice as many showers as toilets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
5.1

In der ersten Nacht wurde ich an der Hostel Bar beklaut( nicht von Gästen). Am zweiten Morgen bin ich um6 uhr aufgestanden und es hatte kein Brot mehr. Die Vollpfeife an der Rezeption hat dann gemeint das sei halt mein Problem. Auf Nachfrage ist er dann in den Früstücksraum gekommen und meinte es hätte ja alles ich könne doch Butter essen und Cafe trinken hahaha.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
5.4

muchisima gente y solo 3 inodoros, un desastre todo lleno de papel higienico, uno en realidad no sabia quien hacia parte del staff y quien no... ademas muy caro para una habitacion de 10 personas, se encuentran hospedajes por el mismo precio en habitacion privada, al segundo dia nos cambiamos al frente... es un party hostel donde utlizan la terraza como bar y fumadero de marihuana... se emborrachan por igual staff y huespedes, no recomendable para ir a descansar antes o despues de macchu picchu

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Sie 2016
10.0

Perfect stay in Agua Calientes with lots of information about the town and Machu Pichu! Burgers in the attached restaurant are great!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
11 Sie 2016
4.6

One of staff was blunt and unkind. Raised small problems (bit overpaid, my lock didn't fit to locker) but he was defensive rather than listening to solve the problem. After I came back from Machu Picchu, I have realised all my staff(toiletry, chargers) were gone. I went to staff and told him but all he did was shrugged his shoulder. WTF??? That's what you do when your customer's property is gone? I have suggested to talk to cleaner and found it at the end but that's not how you do!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sie 2016
6.6

Lockers were broken, no locks on doors, front door to building left wide open and reception often left unattended (anybody could just walk in and steal everything)...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Sie 2016
9.7

Genial. Limpio acogedor muy buen ambiente. Duchas con agua caliente. Las camas están super. Su ubicación tambien,al lado del campo del fútbol en cinco min estas en la calle de los restaurantes. Dan el desayuno desde las 4 de la mañana para los valientes que vayan a primera hora a machupichu. No se arrepentiran es de las mejores opciones económicas en Aguascalientes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Sie 2016
10.0

Gracias Jean y a los amigos argentinos. El lugar es ideal: espacioso y tranquilo. Los cuartos y los banos son limpios. Excelente la presion de la lucha y el agua caliente. El personal es super amable y preparado. No tiene cocina, pero tiene un restaurante. Una sola observacion: a veces hay gente haciendo ruido en la noche en la plaza de al lado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
6.9

Overall good experience and decent hostel. Good for just a night while checking out Machu pichu. Only downside is the staff only speaks Spanish and it can be hard to ask them questions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.