Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunshine Hotel Hoi An

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.4
Sunshine Hotel Hoi An Located at 02 Phan Dinh Phung Sreet, , Hoi An.
Sunshine Hotel Hoi An
Vietnam
Hoi An +84 02 Phan Dinh Phung Sreet
90% 219
15.8886093 108.3298891
Sunshine Hotel Hoi An
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Gru 2016
8.3

Alle Mitarbeiter waren freundlich und hilfsbereit. Haben vor Ort unsere Touren buchen können. Auch bei Problemen haben sie sich um alles gekümmert. Im Vergleich zu anderen Hotels war es da sehr sauber. Nur beim Abholservice vom Flughafen kam es zu zeitliche Verzögerungen,um die sie sich schnell gekümmert haben (wir haben alle Daten und Zeiten im Vorhinein gemeldet und uns bestätigen lassen). Zu Fuß kann man alles in kurzer Zeit erreichen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
24 Gru 2016
10.0

Great place, great room, wifi was amazing and good was delicious. Only con that it's quite far from everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Islandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
24 Lis 2016
8.6

A hotel, not a hostel. Got upgrade to larger room as we were staying so long which was great. Very clean but construction going on which made everything a bit dusty some days. All in all very pleasant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
10.0

If you are considering any other hotel in the area, stop your search and book the Sunshine immediately!! I moved into the Sunshine after trying out a few other places. This hotel is an absolute steal! Simple and clean rooms, balcony overlooking a great pool, friendly atmosphere, close to everything by bike or taxi, convenient hotel shuttle to/fro Old Town....I could go on. The free breakfast was quite delicious, and the staff was insanely lovely and helpful. I plan to stay again in February.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Paź 2016
9.4

Amazing, delicious breakfast, lovely staff, beautiful swimming pool....Just a little far from town, but they habe free shuttles every 2 hours and a taxi are less than 1usd. They also have free bikes to go around town. Everything is great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
8.0

Great hotel (it's not a hostel), a little far out of the old town, but only about a 15 minute walk away (can feel longer though because of the heat).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Wrz 2016
9.4

Toller Pool und Service mit Busshuttle in die Altstadt für Faule ;) man konnte auch Problemlos Fahrräder kostenlos leihen. Über kleinen Macken kann man hinwegsehen, da jedes Rad dennoch funktionstüchtig war.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Wrz 2016
10.0

This was such a refreshing change from Hostels and wasn't much difference in price! It had amazing facilities and a little balcony! The pool was lovely and they also had free bikes. The beach was so close and was a lovely bike ride also!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Wrz 2016
10.0

A wonderful place to stay. Clean, quiet, friendly staff and the breakfasts are fantastic Would definitely stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2016
8.0

Arrivée à 6h du matin, on m'a permis de check-in directement, j'ai fortement apprécié.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.