Hostelworld.com

Sunshine Home

  • Hui Yang Yuan Residential Complex, Building no 201, Huangsha Avenue 201 Liwan District, Guangzhou, Chiny
Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
Sunshine Home Located at Hui Yang Yuan Residential Complex, Building no 201, Huangsha Avenue 201 Liwan District, Guangzhou.
Sunshine Home
China
Guangzhou 510000 Hui Yang Yuan Residential Complex, Building no 201, Huangsha Avenue 201 Liwan District
78% 369
23.1241645 113.2293409
Sunshine Home
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Has to be the best value hostel in Guangzhou with very friendly , helpful service and a nice homely atmosphere. There is a comfortable living area, a large balcony with stunning views across the city from the 23rd floor, and good cooking facilities. The host will welcome you and give you ideas and advice about travelling around Guangzhou. The location is good, close to metro and the river, and plenty of restaurants nearby. Don't bother looking anywhere else, you won't find any better than this.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
9.1

Clean and friendly environment. Convenient to subway and bus terminals.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
9.4

A good place to stay, quite and clean, friendly staff. Beautiful view from the balcony and there is always some cold beer in the fridge)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
9.1

great good value for the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2016
9.7

The hosts are lovely and really helpful. The atmosphere is like at home and the view over the city is a nice plus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2016
6.6

Very basic but value for money . Owners very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
9.1

Wonderful views, extremely kind and understanding hosts, a good place to stay in Guangzhou! Very much enjoyed my time here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2016
5.7

Decent enough accommodation but the hot water ran out by about 9am and the social space is uninviting. During my stay the only English speaking person was on vacation and it was hard for me to get information about the local area except from other visitors.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Sty 2016
10.0

i do love this hostel!they gave me a feeling of family,they took care of me,i will definitely go back to this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2016
3.7

This hostel is basically a normal apartment in a normal building where a nice couple lives. Nevertheless the place is not very clean, and I felt extremely insecure because the front door is left opened all night and there is no security person. There is no hostel environment and overall I feel I really overpaid for a bed

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.