Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunset Hostel

  • Jorge Montt esquina Costanera, Luis Ross de Ferrari 1035, Pichilemu, Chile

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2017
6.9

Es un hostel con pocas piezas, pero es mejor proque los baños no son amplios, hay 1 solo WC para mujeres y 2 duchas, estaba limpio pero punto negativo es que queda fuera del sector de dormitorios. El staff simpatico, hicimos un asado con ellos y con otros viajeros. La cocina limpia tiene Refrigerador disponible y loza. Camas comodas pero hizo falta limpieza, había polvo y telarañas bajo las camas y rincones, nada peligroso solo un poco de dedicación. en general por el precio estuvo ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Uno de los mejores hostales donde me he quedado, la habitación era limpia y la vista al mar increíble. Tienen una barbacoa donde pudimos conocer al resto de los que se hospedaban, muy buena onda. El personal fue muy acogedor, muchas gracias a Murilo y Valentina.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Really good place, the Staff ( murilo and valentine) were just amazing with us...thank you so much...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2017
9.4

Très très bien situé avec vue sur la mer. Très calme et staff attentionné. On a envie d'y retourner !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
8.9

the staff were very friendly and approachable. they spoke english and provided surfing lessons. will definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Mar 2017
8.6

Great people, relaxed atmosphere. Our room was a bit smelly because of the wetsuits I guess. But we had a great time here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Lut 2017
9.1

Great hostel in a perfect location with amazing sunset view. Highly raccomanded!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Sty 2017
8.3

Es un hostal pequeño, tranquilo, limpio y el personal es simpático. Esta relativamente cerca de la calle principal. Para las personas que buscan tranquilidad está perfecto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
9.4

Amazing Location, Great Stuff, Great surf instructor and it feels like Home in this Hostel!!! 3,5 weeks cant lie!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
10.0

Amazing stay! Wonderful place to be in Pichilemu. Murilo and André have been great volunteers and so helpful! The surf lessons with Murilo were also nice. The hotel has a nice barbecue, its own surf board and wetsuit rental, and is located with an amazing view above the sea. To the surf spot "La Puntilla" it is a 5 minute walk. Nice neighborhood, seemed very safe. Miss the time there, would love to come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.