Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunset Hostel

  • Jorge Montt esquina Costanera, Luis Ross de Ferrari 1035, Pichilemu, Chile

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 119 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 119 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Mar 2017
8.6

Great people, relaxed atmosphere. Our room was a bit smelly because of the wetsuits I guess. But we had a great time here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Lut 2017
9.1

Great hostel in a perfect location with amazing sunset view. Highly raccomanded!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Sty 2017
8.3

Es un hostal pequeño, tranquilo, limpio y el personal es simpático. Esta relativamente cerca de la calle principal. Para las personas que buscan tranquilidad está perfecto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
9.4

Amazing Location, Great Stuff, Great surf instructor and it feels like Home in this Hostel!!! 3,5 weeks cant lie!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
10.0

Amazing stay! Wonderful place to be in Pichilemu. Murilo and André have been great volunteers and so helpful! The surf lessons with Murilo were also nice. The hotel has a nice barbecue, its own surf board and wetsuit rental, and is located with an amazing view above the sea. To the surf spot "La Puntilla" it is a 5 minute walk. Nice neighborhood, seemed very safe. Miss the time there, would love to come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
10.0

Ich hatte einen wunderschönen Aufenthalt im Sunset-Hostel. Klein, idyllisch am Strand gelegen, gemütlicher Aufenthaltsraum, entspannte Atmosphäre mit Ausblick auf Wellen und vor allem prima Menschen! Danke an alle!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2016
9.4

Sunset Hostal was the perfect place for a relaxing and rejuvenating couple of days in Pichilemu. The staff was incredibly friendly and accommodating, and it was lovely to eat meals communally every day. Gonzalo and Maurillo were always willing to share food and join in on trips to the nearby beaches. The place truly felt like home!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Lis 2016
7.4

Really really nice place, nice dorm rooms, great location, but just way too expensive for no real reason. Especially with no inclusions like free breakfast. Could easily make a few improvements like fixing the bathrooms etc but we still had a nice stay right by the ocean with some lovely people and staff. Would recommend.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
9.1

Really nice hostel in a perfect location with super friendly staff and owner who's always happy to chat surf or tell you the best places to eat in town. Huge lockers for secure storage and really hot showers for when you've just come out of the ocean make this a great place to stay - not forgetting the beach view for sunset!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.