Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunset Destination Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
Sunset Destination Hostel Located at Cais Sodre Station, Largo Duque de Terceira, Lisbon.
Sunset Destination Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1200-161 Cais Sodre Station, Largo Duque de Terceira
93% 1433
38.7061010 -9.1440796
Sunset Destination Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Wrz 2016
10.0

This hostel is one of the best we have stayed at on our travels. Located in the first floor of the train station the location couldn't get any better. Rooftop is awesome and breakfast is included and really good. Thanks to all the staff for all your help!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Wrz 2016
10.0

Une auberge très agréable avec beaucoup de ressources.Le petit déjeuner est copieux et variée ..Les chambres dortoirs sont bien reparties, et bien pour dormir .J'ai passer un super moment ,les staffs ont de l'intérêt a ce que vous soyey bien...Je vous recommande ce lieu plein de charmes..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
5.4

Partyhostel, dreckige und eckelige Badezimmer. Wenn man auf Party aus ist ist man hier richtig, ansonsten würde ich nie wieder einen Fuß reinsetzen. Mitarbeiter sind aufgesetzt freundlich

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Wrz 2016
8.0

Banheiro horrível; apertado. Boa cozinha. Tem um bar dentro bem legal com espaço pra ficar de boa tomando uma gelada e há uma pequena piscina com cadeiras ao redor, num lugar bem interessante pra conhecer pessoas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2016
9.1

One of the best hostels I've ever stayed at! The pool is a bit small but excellent rooftop view, close to everything. They have parties & BBQs up on the roof but the way the hostel is laid out, the rooms are far away so you do not hear any of the noise upstairs. Also it's in a train station which is really cool!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nitnelav75
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Wrz 2016
9.4

La piscine est un gros plus !!! L'hostel est très bien situé, le personnel est sympa et les chambres sont spacieuses et propres ! Rien a redire

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
10.0

Ist a real cool place To stay nive rooms comfortable beds perfect location and coot atmosphere. I would love to repeat next time I visit lissabon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2016
8.6

Bonne ambiance. La terrasse sur le toit avec la piscine est géniale. Le personnel est super sympa. Une très bonne adresse à conserver !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Sie 2016
10.0

The beat breakfast ever in a hostel, nice rooms and decorations The staff were very helpful i was lucky that they made me check in very early bec i arrived at 9 am not 3 😀 thanks guys for everything. Recommend for all travelers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
10.0

A great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.