Hostelworld.com

Sunny Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 245 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 245 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Sunny Guesthouse Located at 37/77 Moo 3, Soi Fuji Japanese Restaurant, Chaweng Beach, Koh Samui.
Sunny Guesthouse
Thailand
Koh Samui 84140 37/77 Moo 3, Soi Fuji Japanese Restaurant, Chaweng Beach
88% 245
9.5180260 100.0555157
Sunny Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Walia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Lut 2016
9.7

Extremely helpful and considerate staff- couldn't be more helpful. Welcoming and always there for advice :) room was lovely - was given a choice of two rooms to chose between. Chose a private double room (which had loads of space :) ) where we had a balcony, Wardrobe (luxury! We have never had a wardrobe in a hostel before. Lovely addition) and clean private bathroom. Good location near the beach :) and planted of places to eat around the hostel. One of the best hostels I've stayed in :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Sty 2016
10.0

Had a great time here. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sty 2016
8.6

Thanks for making me welcome in your guest house and Koh Samui.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2015
10.0

Affordable and clean. And the staff is beyond amazing. Especially Anna who is full of positive energy and always there when you need her!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2015
8.3

Lovely place to stay, Anna was the best. Thank you

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Gru 2015
10.0

We love Sunny Guest House. The guest house feels like a home from home and has a very nice relaxing welcoming atmosphere.The rooms are great and very clean and having the DVD player in the room is a nice touch. We'd like to say a big thank you to Anna who made our stay amazing she is so helpful and always goes out her way to help and is so friendly always a smiling face and made our stay on the island so easy helping us organise everything. We will definitely stay again Thank you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2015
9.1

Staff is excellent!! Set up all of my trips and negotiated prcing for the trips - snorkeling, kayak, island tour, full moon party, etc. Location is good - 15 minute walk to the beach, many restaurants, small bars, and shops within a few minutes from the guesthouse. No bar or restaurant in the guesthouse so there wasn't much of a "hostel" type atmosphere. Will stay here on my next visit to Samui!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Gru 2015
2.6

1. Grosser Schimmelbefall der Matratzen und der Kissen (auch in anderen Zimmern). Der Geruch war intensiv/reizend! Dies verursachte sogar Atemprobleme und nach einem Labortest wurde erwiesen, dass der Aufenthalt in diesem Hostel/Motel (Sunny wie auch Pezzy) die Gesundheit gefährdet! 2. falsche Angabe der Lage! 20min weiter südlich als beschrieben! 3. Nach einer Nacht verlassen!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sorry you didn't like the room. We offered you a different room but you didn't like that one either. There were no more rooms to offer as we were full at the time of your stay. Hope you enjoy the rest of your Thailand vacation.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.