Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunflower Place Silom

  • 39/17-19 Soi Narathiwas 1, Surawong Road, Bangrak, Bangkok 10500, Bangkok, Tajlandia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
Sunflower Place Silom Located at 39/17-19 Soi Narathiwas 1, Surawong Road, Bangrak, Bangkok 10500, Bangkok.
Sunflower Place Silom
Thailand
Bangkok Bangkok 10500 39/17-19 Soi Narathiwas 1, Surawong Road, Bangrak, Bangkok 10500
80% 518
13.7280119 100.5296806
Sunflower Place Silom
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Lis 2016
9.4

Waren 3 Nächte hier , alles super. Ruhige Gegend , öffis relativ nahe. Kein Aufenthaltsraum aber kostenloses Wasser jeden Tag und Kaffee und Tee. Leider schon ausgebucht am tag vor der abreise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
6.9

曼谷 Sunflower Place Silom 不太鄰近地鐵站,附近是紅燈區,整體尚算寧靜安全,附近有食堂很方便早餐,但是星期六和日都是不營業。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Wrz 2016
6.6

位置離MRT或BTS都有點遠,環境比較差,工作人員部分懂英文,傻點是有熟食中心(一至五營業),還有夜市,但未必會再選此旅舍

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Wrz 2016
9.7

It's my third time in this hostel and cliché as it may sound but it really feels home away from home. The staff are very nice. Somehow they managed to improve their english communication skills although somehow i still find google translate very useful. I heard they are expanding. I hope their price wont sky rocket after it. It is still the best place to stay in bangkok, easy access to all trains.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
9.4

Sunflower Place was a great/quiet guesthouse located in the Silom district of Bangkok. Although not super close to the main touristy attractions or city sites, it was easily accessible to public transportation, so getting around was easy. Also, it's super close to Lumpini Park which is great for running :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
5.7

I have been in this hostel for several years and this is my first time to be disappointed for two reasons: loud construction noise nearby the whole day and very slow internet speed. There is also not much English channels on tv like CNN or BBC.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.