Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunflower Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2017
10.0

Great hostel with very kind and welcoming staff. Very clean, nice breakfast and really good atmosphere. Perfectly located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Maj 2017
9.4

Really great hostel, awesome location, good breakfast clean and friendly. Except the cold showers and no towels. I heard if you shower at 2am you might get a hot one though 🎉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
9.1

Very nice hostel. Creatively decorated. Lovely drawings on the wall. Excellent location. All in all, lovely stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Maj 2017
6.6

Hostel is ok but location is no that giood . The sorroudings are quite dark and the train and subway station seems quite dangerous above all at night, lot of no nice people around.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Maj 2017
9.7

Everything good, but the network could be better!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
9.4

Happy I stayed there! Great value for money. Kind (and cute!) staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Maj 2017
9.1

Ostello molto colorato e vivace, atmosfera piacevole, il personale è molto disponibile e cordiale. Il letti sono comodi e i bagni puliti. La posizione è ottima in quanto a 5 minuti a piedi dalle stazioni vicine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Maj 2017
9.7

Super Hostel. Nette, witzige und Hilfsbereite Mitarbeiter. Einzig die Organisation mit dem Schlüssel (1 für alle. Der letzte gibt ihn unten ab) ist etwas merkwürdig und unpraktisch wenn man duscht und die anderen in der Zeit das Zimmer verlassen. Ansonsten ist alles an und in den Hostel weiter zu empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
6.6

For more information please visit our Travel Blog at HoboTravelling.com. You can find our review of this hostel here - http://www.hobotravelling.com/review-sunflower-hostel-berlin/

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

Perfect place for hostel. Really close to bars, clubs and restaurants. Perfect for a big group of friends. I booked the biggest room for 8 people. Fresh bedding, good shower and friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.