Hostelworld.com

Sunflower Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 880 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 880 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
Sunflower Hostel Located at Helsingforser Str. 17, 10243 Berlin, Berlin.
Sunflower Hostel
Germany
Berlin Helsingforser Str. 17, 10243 Berlin
85% 880
52.5096653 13.4463000
Sunflower Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
9.7

real face of Berlin for youngsters, with amazing free maps, lovely and interesting atmosphere, prepared guides with interesting tours! And the music was my favourite: lounge at morning, jazz at night and techno at late night! It really shows the diversities you find in Berlin :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Kwi 2016
10.0

Cannot fault the place - favourite hostel by far! Has everything you need and staff are super friendly and its super close to transport, clubs, galleries, Berlin Wall etc. Definitely would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
8.3

Soy chilena. La hostal queda en la parte este de Berlin, lo que era Berlin Oriental de la desaparecida DDR. Si te gusta la vía nocturna algo alternativa (punk, rock y metal) la hostal es tu opción, hay un bar de esa honda en el primer piso de la misma. Necesita un ascensor, porque le tocó el 3 piso (2do para los alemanes) y la escaleras son largas. Para ingresar al sector de tu habitación debes digitar el código de 4 dígitos q te dan en la tarjeta. La seguridad es un 7 (un 10 en otros países).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
8.0

The one thing that could be commented on negatively would be the horrible WIFI connection. If you were lucky to get onto the WIFI, the speeds were horrible or did not work at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Kwi 2016
8.3

Fantastic spot close to everything and the trains if you need. Great vibe in the evenings and easy to meet people as a solo traveller. The beds are comfortable and my room was clean. There is no kitchen and the showers are a bit exposed but overall a god stay. Ps the breakfast is Pretty good and very cheap

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Kwi 2016
7.4

I liked this hostel quite a bit. Despite our roommates it was an overall pleasant stay. Berghain is right down the street and the sound doesn't interfere with the calmness of the hostel whatsoever. Location wasn't too bad, and we were able to walk to Kreuzberg (convenient if you like walking). Also really close to a lot of cool beer gardens surrounded by cool grafitti. The staff were friendly and seemed fairly down to earth. Laundry facilities were ok; a lot needed to be hung to dry. 7/10 👌

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mlf8re6095
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2016
9.7

We loved this hostel. The atmosphere is great, staff are friendly and the location is right in the middle of a very hip and eclectic part of Berlin. The breakfast is well worth 3 euro, the bar is open all night and the staff had really great recommendations for us as far as food and nightlife.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
6.3

Lindo pero alejado. Personal muy poco amable, solo una de las chicas tuvo la voluntad de informarnos los demas parecia q tenian prohibido hablsr. Sin cocina. Caro pars lo que ofrece y su ubicacion. Recomiendo algo mas cercano por el mismo precio. Los bares que lo rodean estan siempre vacios. Lo que te ibliga siempre a ir a la ciudad y tomar un tren. Nuestro cuarto seguro pero porque era privado pars dos. Y al salir del hostel tenias q dejar la llave del cuarto en recepcion. Muy malo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

1 Übernachtung. hat alles gepasst. schönes Ambiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.1

Consigliato! Si trova a due passi dalla fermata U e S. Personale 24 h cortese.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.