Hostelworld.com

Sunflower Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 911 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 911 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
Sunflower Hostel Located at Helsingforser Str. 17, 10243 Berlin, Berlin.
Sunflower Hostel
Germany
Berlin Helsingforser Str. 17, 10243 Berlin
86% 911
52.5096653 13.4463000
Sunflower Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2016
7.1

All around a good hostel for the money. A little far out from central Berlin

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Maj 2016
10.0

Really good hostel, one of the best i've seen ! The breakfast is awesome and for only 3 euros. Top pick in Berlin

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • abyoung
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.6

My friend and I stayed here for 3 nights and enjoyed our stay. The rooms were very nice, big, and clean. We locked our valuables in the lockers in our room and had no problems. The bathrooms were very clean and the shower pressure was fantastic! Wifi worked well. The location was great, it was very easy to use the transportation system - 5 min walk away. Close to the Berlin Wall and other sites. I would recommend going on the alternative pub crawl! It was a great way to meet people :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.7

Best hostile I've ever stayed in. Super cool ppl, amazing location, right by clubs and walking distance of more. Don't come to stay here if you aren't cool, and want to spend your nights in the hostile, go somewhere else

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ericna1233203
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Maj 2016
8.6

Very good hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.7

Pleasant stay,especially the guys at the reception were super nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

Einfaches, aber sehr sauberes und angenehm ruhiges Hostal. Zur S-Bahn nur wenige Gehminuten, daher mit der S-Bahn super zentral gelegen. Wir waren sehr zufrieden. Die Einrichtung beim frühstücken ist sehr cool & vermittelt eine sehr angenehme Atmosphäre, Frühstück super ausreichend (für 3 € ) all-you-can-eat!!! Absolut zu empfehlen!!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Maj 2016
9.4

Excelente lugar con mucha onda , buena atencion, limpieza y comodidad !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
8.0

Sunflower hostel was a great place and an awesome place to meet people. Great atmosphere in the lounge and friendly staff. My only issue is with the security. There is one key shared per room, which means that if even just one person is sleeping inside, the door must stay open. It is easy for non guests to just walk in through back doors as people are leaving and then to walk into any open room. I recommend individual keys and auto locking doors to prevent robberies. Otherwise great!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2016
3.7

My room was broken into and robbed twice in 3 days by a homeless person, and the staff appears to have attempted to cover it up. I could hear RATS running in walls while I was attempting to sleep! The manager was rude and condescend too several of the guests getting into screaming matches and laughing at them. My reservation was messed up causing me to change rooms several times at an increased cost. The staff does not regulate the Bar and it is really loud until 8 am.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.