Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunflower City Backpacker

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 636 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 636 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
10.0

Really good hostel. The staff is really nice and kind. The night I stayed there there was an herasmus party: Very cool

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
9.1

Très bon accueil , nous y avons passé de très bonne soirée autour du billard À recommander autour de vous

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Sty 2017
9.1

posto buono. vicino dalla stazione. vicino dal mare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Sty 2017
10.0

Ottimo ostello dove soggiornare in quel di Rimini con clientela internazionale. Staff gentile, ostello pulito, sicuro con aree comuni dove poter socializzare ( cucina, bar, giardino, zona chill out ). Spiaggia libera proprio di fronte e Pub Crawl da non urlo !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Paź 2016
7.1

Location is good. Very helpful staff (gave really good recommendations regarding food). Breakfast not good. Room OK. Very uncomfortable toilet+shower room - after someone took shower there was a lot of water so it was really difficult to get to the toilet dry.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
9.7

The staff were wonderful, if you needed help with anything they were more than happy to help or point you in the right direction !! The kitchen had everything you needed and was much bigger than your usual hostel kitchen. Wonderful social area inside to meet other travellers or just to relax and the prices at the bar are cheap too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Paź 2016
8.6

Overall you can't ask much more from a hostel. Mostly positives so I won't list them. The only negative is the high cost of drinks in the in-house bar. Normally hostels are very cheap with drinks and still make 100%... they can buy for 1e and sell for 2e, but they sell their drinks for 4 or 5 euros, the same as an expensive bar. This may not affect most people, however I think it reduces the social mixing of the travellers because it encourages them to split up and go out for drinks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Paź 2016
9.4

Hostel in a nice part of the town, close to the beach etc, short walk into town or the station. Popular is to go to San Marino the buses go from near the station. Good kitchen and cafe area. An important item which is not shown on the Hostelworld site is that a good free breakfast is provided, and considering the daily charge is quite exceptional.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
10.0

One of the best Hosyels in Italy. You find everything you need for travell: confortable beds and nice rooms, complete kitchen, huge breakfast, wonderfull staff. I just loved my stay there. Thank you Sun Flower

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
7.4

Ambiente confortevole e gente cordiale. GRAZIE...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.