Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunflower City Backpacker

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
9.4

Ottima struttura, ottimamente posizionata in Rimini. Soggiorno più che gradevole. Da ritornarci

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

I loved this hostel! The kitchen & showers were the best I've seen in Europe. The staff was so friendly & helpful, and organized all sorts of group activities in order to get to know other hostel mates- pasta dinners, pub crawls, etc. 10/10!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

Best hostel in the world. Masa and Andrea are the best host, so chill all the time. Rooms are very clean, washroom linked to all rooms. Atmosphere very cool, met ppl from all over the world. Andrea always in party mood and telling jokes all the time. Very close to city center, the beach and the terminal. Pub crawl every night with Andrea. 😀😀😀😀😀😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
10.0

Very nice and clean place. Staff is always ready to help and provide info. Breakfast is small, but still it is a very good. Shared bathroom might be a problem but everyone knows where are they going to, right?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sebadop21469
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2017
10.0

Tiene todo lo que un hostel tiene que tener.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
6 Cze 2017
9.4

Nice place between the city and the beach so, depending on your preferences, you can be to either one in 5-10 minutes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Cze 2017
9.7

Had pretty much everything you need and is close to the beach in an amazing town!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
8.9

It was clean and friendly. Brilliant location and I would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
9.7

Easy to find and very close to the train station and seaside! Very friendly staff and cosy place. Breakfast was very good as well,good quality and variety.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Maj 2017
8.9

Absolut super war das Frühstück (inkl.) und die allgemeine Atmosphäre! Die Mitarbeiter waren freundlich, die Zimmer waren sauber, wenn auch recht unmodern. (Hochbett hat keine Leiter zB.). Lage ist super - nahe Bahnhof, Strand und Supermarkt! Leider ist es sehr laut, man hört die Nachbarzimmer und die Türen hört man jedes Mal....daher im Gesamten ein gut! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.