Hostelworld.com

Sunflower City Backpacker

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
Sunflower City Backpacker Located at via Dardanelli 102, 47900 RIMINI, , Rimini.
Sunflower City Backpacker
Italy
Rimini (Adriatic Coast) 47921 via Dardanelli 102, 47900 RIMINI
89% 563
44.0696729 12.5736808
Sunflower City Backpacker
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
9.4

ostello eccellente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2016
10.0

Loved My stay at Sunflower! The best staff you could ask for, always willing to offer advice and help you out and want to make your time there the best they can! Everything was really clean and the Kitchen was nice to use and always clean. The breakfast was also great and makes the stay great value. They always had someone at the door 24/7 so I felt it was a really secure place. And the pub crawl was SO much fun. Overall highly recommend and I would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Maj 2016
9.1

Excelente hostel para pasar unos días en Rimini. Buenas instalaciones, buena atención de personal y buen ambiente de los viajeros. Muy recomendable!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
7.4

Mia modesta opinione, ostello ok. Cucina un po' disordinata la sera del mio arrivo. Gentile l'assistente al buffet breakfast. Complessivamente carino.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Maj 2016
9.1

Great place to stay with very helpful and friendly staff. Only a short walk from the train station to the hostel and the beach is 7 minutes walk away. Supermarket just around the corner and good cooking facilities. A nice hostel to relax at and meet new people if you like a beach atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
24 Kwi 2016
8.0

Big lockers but have to pay for padlocks. Very noisy and uncomfortable beds, hard-to-find sleep at night. The bathroom gets flooded every night. On the other hand, perfect location, nice staff, fully equipped kitchen, games... And cheap, the most important thing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Kwi 2016
10.0

Greatest place to stay....check it out!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Kwi 2016
10.0

정말 좋았습니다 밤에 조금 시끄럽긴했지만 위치도 친절도 엄청 좋았어요 !!리미니는 진짜 성수기에 가야되요 ~~good thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Kwi 2016
5.7

部屋が狭すぎる

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • glaucogenaro4175
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2016
10.0

Un ostello molto carino, confortevole, in una zona tranquilla e vicinissimo dalla stazione di treno, del centro storico e anche del mare. Davvero in una location perfetta, ache per qui vuole andare a San Marino. Lo staff molto atencioso mi hanno dato l'indicazione dei migliori posti da vedere nella regione. Mi é piaciuta la sala interna, un ottimo spazio per conoscere altre persone e rilassarsi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.