Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 6.5
SunMoon Rome Located at via dei Mille 41/a 6 floor, , Rome.
SunMoon Rome
Italy
Rome 00185 via dei Mille 41/a 6 floor
76% 173
41.9022291 12.5044798
SunMoon Rome
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Kwi 2016
10.0

Muy amable el muchacho de la recepción. Las instalaciones muy cómodas y limpis, y a tres cuadras de la estación de tren, y subte! eso es un golazo de mitad de cancha! saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
9.1

Sauberes, einfaches B & B in Top Lage. Unser Zimmer war sehr groß, sauber und zweckmäßig eingerichtet. Aber was will man für den günstigen Preis auch verlangen. Das Frühstück - Cappucino, Saft und frisches Croissant - gab es in einer Bar in der Nachbarschaft. Es hat alles sehr gut geklappt, wir wurden an unserem Ankunftstag zur verabredeten Zeit im SunMoon erwartet. Am Abreisetag konnten wir unser Gepäck noch bis Nachmittags kostenlos unterstellen. Wir waren sehr zufrieden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2016
8.6

Un ottimo posto, con una stanza pulita, un bel bagno e una posizione perfetta! Lo consiglio vivamente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marceloronchi1617
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Gru 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Dobry stosunek ceny do jakości, Limpo, przestronne, bardzo blisko do termini-

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Jak wiele z nich powiedział, kiedy przyjechaliśmy, zaprowadzono nas do innego hotelu, a nie w hotelu Sunmoon. Więc nie dostaliśmy to za co zapłaciliśmy / oczekiwano. Niemniej jednak, pokój był czysty i wygodne i blisko do stacji. Brak wyposażenie kuchni, a ściany były zbyt cienkie. Mogliśmy usłyszeć naszych sąsiadów będzie na niego. Również pracownicy mówić głośno od 7:00 aż 1:00 owski. Powinny one być w większym szacunkiem i niech ich goście spać. To z powodów hałasu, dlaczego nie wrócę.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2015
2.9
Przetłumaczone przez Google

Alarm poszedł w drugą noc tam, zaczął o 10:30 pm i nie zatrzymał się do kierownik przyszedł o 10 rano następnego dnia. To było jak spanie obok czujki dymu i nie było sposobu, aby go zatrzymać. Kiedy próbowałem skontaktować się z kimś o tym rozmowa poszła na pocztę głosową, więc musieliśmy spróbować i spać z nią. Te zatyczki do uszu, które mieliśmy z naszego lotu nawet nie pomoże. Kiedy próbowałem rozmawiać z kierownikiem rano nie był sympatyczny i nie obchodzi to, że prowadził nas przez całą noc.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Pokój oraz łazienka była absolutna okazja, zwłaszcza, że ​​jest to tylko około 5 minut od dworca Termini. To był czysty i wifi było dobre. Jednak, ponieważ nie ma personel 24/7, nie mogą być pewne problemy, takie jak alarm jest wyruszają dwie noce z rzędu i konieczności oczekiwania na kogoś, aby zadzwonić do kierownika, jak nie mogłem zadzwonić we Włoszech z moim sim , Ponadto, jeśli trzeba sprawdzić wcześnie, upewnij się, niech wie, więc trzeba będzie kogoś dać klucze do.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lis 2015
5.7

SunMoon is okay, no hot water the first morning we were there, followed by an alarm ringing the second night we were there that didn't cease for an hour! This isn't a hostel, more like a group of apartments therefore not ideal for socialising. Breakfast is a few hundred metres down the road, includes juice, coffee & crossaint which is okay!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lis 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Czysty hostel w doskonałej lokalizacji, obok dworca Termini, łatwy do znalezienia. Bardzo pomocny personel, dobre wifi i ręczniki każdego dnia zmieniane. Restauracji obok jest wielki!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.