Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sun & Moon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1607 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1607 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
7.7

The rooms were key coded with cards which was safer than most places I have stayed. The beds were bunk beds and reasonably comfortable but was not impressed they charged for sheets that were itchy and not nice at all!!! There was only one bathroom for the 8 bedroom dorm which made mornings long and also meant there was constantly water in the room. Although, I am mainly used to hotels now and the hostel was a good alternative at this time - but apart from the above, fairly nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Mar 2017
10.0

La ubicación es perfecta, todos son muy amables, lo recomiendo mucho

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por su comentario! Deseamos verle pronto de nuevo Un saludo Sun & Moon hostel

17 Mar 2017
7.4

Que te cobren aparte por las sábanas y mantas me parece una burla. El wifi no funciona del todo bien. Por el resto, limpieza, personal y ubicación son buenos

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
9.1

Très bonne adresse à Barcelone. Bon emplacement, on a accès à la plage en 20min à pied, la station international de bus (Barcelone nord à 20-30min à pied). Le métro se trouve à côté de l'auberge. L'équipe est sympa, surtout Thomas (alias le DJ )👍 👌qui est à l'écoute et nous à bien conseiller. Seul point négatif est qu'on entend tout, la rue étant très animée. L'auberge sera notre adresse quand on se rendra d nouveau à Barcelone. 💃💃

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
8.6

Muy bueno e caliente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
8.6

El personal es muy amable y la limpieza está bien, es muy central.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola, Muchas gracias por el comentario , nos gusto mucho saber que les hay gustado esta con nosotros, espero vernos pronto en un futuro próximo y que puedas recomendar a tus amigos que cuando vengan a Barcelona. Gracias Sun & Moon

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Lut 2017
8.3

I have been here for a week. Good position, just next to las ramblas and nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
8.9

Nada que ver con los comentarios negativos que he leído. El personal fue atento en todo momento y amable. Las camas tenían sábanas bañeras limpias y todo estaba limpio. Si encuentras algo sucio lo comunicas y lo limpian. Tiene muchos servicios, y es bastante grande. En cuanto calidad precio es perfecto. Además ofrece servicio para guardar las mochilas una vez terminado el alojamiento. El único inconveniente es que te hacen salir a las 10 de la mañana pero sirve para aprovechar el día. Un 10.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchísimas gracias por su comentario! Le agradecemos que nos haya escrito y compartido su experiencia con los demás viajeros. Esperamos verle pronto de nuevo y/o que recomiende nuestro hostal a sus amigos y familiares! Un saludo, Sun & Moon hostel

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sty 2017
9.1

Este hostel lo mejor!! La chica Argentina y el chico de Brasil de resepcion la mejor onda y siempre disponibles, en varias ocaciones tuvimos charlas y siempre se mostraron muy atentos!! la ubicacion la mejor... muy cerca todo y accesible a todo, metro, super, lugares para conocer cerca, lindo todo. Un pequeño detalle bueno el hostel a full limpio y por un loco que andaba limpiando mucho todo el dia con una gran sonrisa y no recuerdo su nombre pero bueno sabran! Volvere seguramente! Saludos :D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias Nos alegra que has disfrutado de tu estadía, de la localización del hostal y el personal, tanto de recepción como limpieza! Deseamos verte pronto de nuevo :) Un saludo, Sun & Moon hostel

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Gru 2016
8.6

카드키로 출입해야 하기때문에 보안 걱정은 없었고, 시설도 만족스러운 편이었지만 무엇보다 이불을 돈주고 사야한다는 점이 에러였습니다;; 다행히 누가 던지고 간 이불 있어서 쓰다 나왔지만.. 와이파이 잘터지고 시설 좋고 위치가 정말 좋습니다. 뭐만 하면 디파짓 받는 게 좀 그랬지만 직원분들은 전부 친절했어요. 24시간 리셉션입니다!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.