Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sun & Moon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,580 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,580 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.9
Sun & Moon Hostel Located at C/ Ferran 17, , Barcelona.
Sun & Moon Hostel
Spain
Barcelona 08002 C/ Ferran 17
74% 1580
41.3813731 2.1754539
Sun & Moon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Lis 2016
8.3

El hostel está ubicado en un punto perfecto para salir tanto en día como en la noche. Las habitaciones son pequeñas y hay bastante ruido temprano que es ajeno al hostel pero no nos dejo dormir en la mañana. Volvería, muy buen ambiente y lindas instalaciones

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
9.7

Muy buen hostel muy buen ubicado, con desayuno incluido en el precio aunque en la web no lo especifica muy bien... La única pega la ducha que estaba un poco atascada por lo demás un 10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lis 2016
9.4

Friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
4.9

Voy a Barcelona para estudiar y necesitaba dormir pero es en la habitación se colaba todo el ruido de la calle y de la gente que andaba de fiesta. Cuando la gente entraba en la habitación hacían mucho ruido debido a que el cuarto era extremadamente pequeño para alojar a ocho personas. Olía mal y estaba muy sucio el cuarto de baño. En la mañana que tenía que salir pronto para la universidad, no pude tomar el desayuno porque no lo tienen a las 8:00 a pesar de que es lo que dice el cartel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
2.0

Please save your money and sleep on the streets. That way, you will get good value for your money.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
4.3

The hostel is cheap but they compensate it by all kinds of unexpected fees for anything you can imagine, such as blankets which they provide only for additional 3,5 EUR. The breakfast was horrendous and tasted like poisened. The food you would give to pigs at best…and you would still need to worry about their health. If possible, avoid it :-) but the location was alrite.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Wrz 2016
5.7

The worst hostel experience ever. It is dirty, the staff rude and unhelpful, they charge you extra for everything, even sheets. If you want to pay by credit card they charge an extra 5%, if you want to leave your luggage after checkout they charge 2 €,even though the terms and conditions they send by email say checkout is at 11 they kick you out at 10 am, or fear losing your 5€ key deposit.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Wrz 2016
8.6

Hard to judge properly as la mercè festival was on while I was there so it was very busy! Great location and very nice staff. Breakfast and a dinner meal at the travel bar included which is great! The only negative I have is the man didn't know which sheets to change when people left and often changed the wrong sheets and I had to ask for my sheets to be changed when I got there as they were dirty. You also have to pay for sheets and blankets. Great big lockers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
7.7

The location of the place is really great ! But the room are small and it is sometimes really hard to climb on the top bed. But if you are not staying for long the place is cool and the location is really perfect !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Wrz 2016
3.7

That was the worst hostel I have ever stayed in my life. Arrogant staff, they never try to help and all they try is to get more money from you. If you are interested in partying or making new friend it is impossible in this hostel. The only good thing is location.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.