Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sun & Moon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1638 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1638 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Fpiaggio
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
10.0

Pasamos una noche y fue todo bien. Esta bien ubicado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juan_tarnonsky564
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
7.7

Un hostel muy bien ubicado con un personal muy atento y amable. Los dormitorios son pequeños, lo negativo es que te cobran extra por distintos servicios, ya sean las sabanas, la toallla, el desayuno o el guarda equipaje.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • funny-weekend-boy5958
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Maj 2017
8.0

Das Hostel befindet sich in einer Partyzone in Barcelona. Geeignet für junge Leute die Geld sparen wollen. Die Luft im Zimmer war furchtbar. Als ich um 3 Uhr am Morgen vom feiern kam, lag jemand anders in meinem Bett, also schlief ich im Bett darunter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Maj 2017
8.3

La ubicacion es inmejorable, las habitaciones espaciosas y limpias pero poco ventiladas. El baño se inundaba por la ducha. En la kitchenett no hay cubiertos a disposicion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2017
9.1

Es buen hostal y todos trabajadores me cayeron bien especialmente Javi. Gracias a ustedes, hicimos buen viaje

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
6.9

En général c'était bien, mais la salle de bain n'etait pas super propre, ça sentait mauvais! Les chambres sont confortables, mais il faut s'attendre à entendre beaucoup de bruits pedant la nuit, autant de la rue que dans l'auberge. Le personnel était très gentil par contre, ils ont bien répondu à toutes nos questions!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Kwi 2017
8.3

L'emplacement est excellent, et le personnel très gentil, pour une auberge pas cher en plein centre ville je recommande!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2017
9.7

Very cool place !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2017
4.9

After 3 month of travel and staying in many hostels this has been our only BAD experience. It was the most expensive one so far with a very pretentious atmosphere. We met Rapheal at the front desk who was not very welcoming or friendly. We were told we had to PAY for sheets and blankets. Ridiculous! When non of us could get onto the wifi, Raphael blamed us, saying our phones aren't working. So we had to go to the bar across the street to use theirs. We left the next day and stayed somewhere else

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tomtesla
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Kwi 2017
9.1

Super Lage, super Preis. Sicherheit und Ausstattung ist gut. Perfektes Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.