Hostelworld.com

Sun & Moon Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1,473 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1,473 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.0
Sun & Moon Hostel Located at C/ Ferran 17, , Barcelona.
Sun & Moon Hostel
Spain
Barcelona 08002 C/ Ferran 17
73% 1473
41.3813731 2.1754539
Sun & Moon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.3

a pesar de ser 8 en la habitación todos nos comportamos correctamente dejando dormir y sin molestar. buena atención.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2016
3.7

I have stayed at a lot of hostel and this one was hands down the worst one I've ever stayed at. I paid $25 and got a very uncomfotable bed, crowded room with almost no room to walk, horrible wifi, and an all around bad time. On top of that the hostel has a terrible environment for trying to socialize with other people and the staff is under par

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Kwi 2016
9.1

Buen internet y en la habitacion, camas suaves, habitaciones frescas, lockers espaciosos, desayuno mas que promedio, buenas computadoras para navegar, mucha actividad, ubicacion insuperable. Los banos se mojan por la cercania con la regadera.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
8.9

Was nice and close to La Rambla and la Boqueria. The room was nice, bathroom was clean. Only bad point was I was on a top bunk, and there was no ladder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2016
6.3

bien situé, mais quelques inconvénients, taille des chambres (trop petites) et la douche ne fonctionne que si l'on reste appuyé sur le robinet, ce qui est écolo mais vraiment pas pratique, ou alors il faut prendre sa douche à deux!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Kwi 2016
8.6

atmosfer harika çalışanların ingilizce bilmesi çok iyi. düzenli sistematik bir işleyişleri var. odalar temiz. ama üstünüzü ortmek için battaniyeye para veriyorsunuz bu kötü olmuş. la ramblanın dibinde. merkeze çok yakın. aerobusla havalanından 5.90 euroya plaça de catalunyaya gelip oradan da rahatça hostele yürüyebilirsiniz.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
6.9

The beds were extremely uncomfortable, and I could feel the springs in the mattress. Luckily the temperature was cold so I could wear a jacket for extra cushioning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Kwi 2016
7.1

A mi amiga y a mi nos confundió un poco que tuvieramos que pagar por las mantas, no se si esta previamente especificado pero llegamos sin saberlo. El personal fue amable y servicial me sacaron de un gran apuro cuando di por perdido mi pasaporte. Lo que deberian de modificar es que una amiga que vive en Barcelona que nos ayudo a llegar con el hostal y esas cosas se le prohibio la entrada, se nos hizo muy mal que ella tuvo que esperar por nosotras en la calle con frio y no en la sala.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
8.0

Excelente ubicación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Mar 2016
7.4

Excelente personal. En especial Rodri el chico del bar que nos atendio a todos mas que excelentemente bien, creando buena atmosfera.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.