Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Sun & Moon Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1,525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1,525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.6
Sun & Moon Hostel Located at C/ Ferran 17, , Barcelona.
Sun & Moon Hostel
Spain
Barcelona 08002 C/ Ferran 17
76% 1525
41.3813731 2.1754539
Sun & Moon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lip 2016
9.4

Excelente el hostel y su personal, pero si buscas descansar, no es el lugar ideal!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por su comentario! Deseamos verle pronto de nuevo :) Un saludo, SM hostel

18 Lip 2016
7.4

Sehr gute Lage, geht nicht besser! Angebotene Besuche im Club machen Spaß und sind gut. Bettdecken etc. kosten zusätzlich. Alles in allen guted Hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lip 2016
7.1

Good hostel, get what you pay for Breakfast is skimp and atmosphere isn't the best. Rooms are small but reasonable, good location of hostel and good price

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2016
8.3

Best thing about this hostel is without a doubt it's location! Right off the main shopping street, La Rambla, and easily able to access all the major tourist attractions from there. The room was small for 8 people, but at least the A/C worked. The bathroom however was tiny, and quickly swamped with water and dirt between 8 girls. The staff was decently helpful. Breakfast was mediocre but cheap alcohol. All in all would stay again. Great value for the price, one of the cheapest in Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • metehanmete
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Lip 2016
5.7

Güvenlik zayıf

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
9.1

La ubicación es perfecta. No tiene cocina. El desayuno es mediocre pero está. Las sábanas te las cobran aparte, igual que las toallas o incluso guardarte la maleta después del check out, que es un poco temprano (a las 10). En el hostel hay muy buena onda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por su comentario! Nos alegra que haya disfrutado de su estadía. En la descripción del hostal ya se comenta que nosotros no tenemos cocina y que tenemos servicios extras de pago, además de la hora de salida. Agradecemos su comentario y deseamos verle pronto de nuevo! Un saludo, Sun & Moon hostel

  • Anonimowy
  • Turcja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
3.1

It was a terrible stay.We booked 4nights and arrived at midnight. I got sheeted my bed and went downstairs when i turned back somebody was lying on my bed and refused to get up so i had to find a new bed. All night long i itched.Uncomfortable beds,dirty room,noisy mates.Totally terrible. I couldnt sleep even 1hour.Early in the morning (we spend 5hours after check-in) I said that i want to check out they didnt help a little bit. we paid cash for 4nights and stayed 5hours.(yes,they didnt pay back)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Lip 2016
8.6

Excelente ubicación, limpio, si hay algún problema lo van a solucionar de inmediato. Los chicos de recepción muy amables. Siempre organizan idas a clubes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por su comentario!! Deseamos verle pronto de nuevo :) Un saludo, Sun & Moon hostel

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lip 2016
9.1

위치 완전 좋아요. 람블라스거리 중심에 있습니다. 직원도 친절하고 깨끗해요. 물 사용할 때 버튼 누르는 방식인데 텀이 짧아서 자주 눌러야해요. 불편하긴한데 남자라서 그런지 금방 샤워해서 뭐 나쁘지는 않았어요. 다만 제가 사용했던 방에 딸린 샤워실이 물이 잘 안빠져서 그건 좀 불편했네요. 그리고 침대 매트리스가 좀 후졌어요. 움직일 때마다 소리나고. 뭐 그래도 잘 사용했습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
10.0

Me encanto este hostal, el servicio excelente, cocinan una pasta al pesto muy rica y organizan idas a los mejores antros de barcelona a muy buen precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.