Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Summer Cadiz

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 489 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 489 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Mar 2017
9.1

Alles super :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2017
10.0

We really enjoyed our stay at summer cadiz :) the hostel is well located - you can reach it from the train and bus station within a beautiful walk through the center of cadiz of 15 minutes. The rooms are very cute and designed with love - the rooftop is a dream. The atmosphere in the hostel is very familiar - thanks to the super lovely staff who answers all questions and makes you feel home. Nice Kitchen and living room, balconies and everything clean. Would really recommend it :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
10.0

Very Beautiful and chill place, i really need a place like that during my trip. I booked for two days, but i stayed more than a week ! The volunteers and workers are very nice, interesting and very patient ! Thank you for everything ! Dank für das lachen ! Sağol Türk paella için ! Merci pour les cours de musiques ! Y gracias por haber encontrado simpáticas personas !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2017
8.9

I really enjoyed my stay at Summer Cadiz, it was chill and relaxing while I was there which is exactly what I needed. The location was central and close to amenities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sty 2017
4.3

mauvaise gestion beaucoup de bricolage pas de petit déjeuner pas de chauffage ma chambre trop petite pour 4 personnes etc...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

mi estancia fue genial, el personal es muy cordial, disponible y simpatico. La ubicacion es perfecta, el hostel està en el centro de la ciudad pues puedes ir a todas partes caminando. La ciudad es muy bonita y en el hostal puedes sentierte como en casa. Lo pasé muy bien, lo recomiendo totalmente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
10.0

If i ever go back to Cadiz, i'd stay here again. The stuff was really helpful and friendly and the location is great :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
10.0

Buen lugar y acogedor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
5.4

Me alojé en una habitación compartida y no pude dormir en toda la noche. Me picaron unos bichos que vi y que no eran arañas. En la mañana se lo comenté al personal pero ni siquiera vinieron a ver la habitación. Tengo los brazos hinchados y he tenido que ir al médico. No aconsejo dormir allí.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Gru 2016
10.0

We enjoyed our stay. The hostel was comfortable and clean. Location was close to walk to sights and restaurants. Clean sheets were already on the beds, unlike some hostels where the guest must make their own bed. The employees even allowed us to borrow their space heater. They also were very helpful with showing us places to visit on the map they provided.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.