Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Summer Cadiz

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 536 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 536 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2017
10.0

Un excelente hostel, el staff es muy querido ofrecen la info que se requiere, un lugar limpio, agradable, un buen desayuno... de hecho tome una noches más.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Maj 2017
10.0

Very friendly staff, the hostel is quite nice and very clean. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2017
6.9

L'auberge est en travaux, il y a donc beaucoup de poussière même si le sol est régulièrement nettoyé. Les douches sont très petites et ne permettent pas d'y mettre ses affaires et de se changer dedans par manque de place. Il y aurait éventuellement un endroit où l'auberge pourrait installer une cabine afin de respecter l'intimité de toutes... L'auberge est petite mais agréable, à taille humaine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Maj 2017
8.6

Nice stay here with breakfast included and a lovely terrace! Bathrooms are really good, and the rooms are a little small but adequate with large lockers. No complaints really.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
8.6

Was quite hard to find this hostel was only a small sign on the door but we got there in the end. Friendly staff, spacious kitchen, the terrace was really nice also especially having breakfast up there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sarasantarelli96
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Maj 2017
10.0

Hostel bellissimo. Vicino alla spiaggia e al centro. Pulizia impeccabile, personale molto cordiale e simpatico, clima familiare e di tranquillità . Sono molto felice di aver alloggiato in questo Hostel e di aver conosciuto persone splendide... ci tornerò di sicuro. Consigliatissimo a tutti. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
9.7

Increíble el hostel, el personal muy buena onda, el desayuno la limpieza y el ambiente genial, la zona también es muy buena. Reserve una noche y me quedo 4 me encanto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • viviana3155566
  • Kolumbia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
9.7

El sitio es muy bonito, bien ubicado, excelente ambiente. Cerca de todos los puntos de interés.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2017
8.9

Fun place with fun staff and visitors! However, after 12 you can't talk in the common area, so you have to leave the hostel to socialize. Comfortable bed and clean bathroom. Great location in the old town! Staff are very helpful when asking about things to do and restaurants. Nice terrace for hanging out, but it's pretty dirty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2017
8.9

All the accommodation is adapted to handicapped, Amazing! Nice staff, great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.