Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Summer Cadiz

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
Summer Cadiz Located at Calle hospital de mujeres 35 y 37, , Cadiz.
Summer Cadiz
Spain
Cadiz 11001 Calle hospital de mujeres 35 y 37
86% 481
36.5322605 -6.3015496
Summer Cadiz
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

mi estancia fue genial, el personal es muy cordial, disponible y simpatico. La ubicacion es perfecta, el hostel està en el centro de la ciudad pues puedes ir a todas partes caminando. La ciudad es muy bonita y en el hostal puedes sentierte como en casa. Lo pasé muy bien, lo recomiendo totalmente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
10.0

If i ever go back to Cadiz, i'd stay here again. The stuff was really helpful and friendly and the location is great :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
10.0

Buen lugar y acogedor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
5.4

Me alojé en una habitación compartida y no pude dormir en toda la noche. Me picaron unos bichos que vi y que no eran arañas. En la mañana se lo comenté al personal pero ni siquiera vinieron a ver la habitación. Tengo los brazos hinchados y he tenido que ir al médico. No aconsejo dormir allí.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Gru 2016
10.0

We enjoyed our stay. The hostel was comfortable and clean. Location was close to walk to sights and restaurants. Clean sheets were already on the beds, unlike some hostels where the guest must make their own bed. The employees even allowed us to borrow their space heater. They also were very helpful with showing us places to visit on the map they provided.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Paź 2016
9.4

Muy bonito En todos Los aspectos. Simplemente genial El personal:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
5.4

I arrived and the staff was really nice and showed us around. The next day I was tired as never before and I couldn't say why. During the day red spots appeared over all my body and I though it might be sand flies. During the day it got worse and I went to bed quiet early because I was just exhausted. In the middle of the night I woke up and spotted those wonderful bed bug in my bed. I went down in the middle of the night and needed to wait for an hour until one of the staff was there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Paź 2016
8.3

Really nice hostel, had a good kitchen and common area. Most of the people were speaking Spanish while I was there so didn't get to meet a lot of people, I can imagine the atmosphere would be great with the right people. Doors to the rooms were rarely locked but there were big lockers to store belongings. Cadiz is quite small so the location was within walking distance to everything. The markets nearby were amazing and cheap for quality food!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Paź 2016
9.1

Would recommend, no issues

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Paź 2016
8.3

Buon rapporto qualità prezzo, a parte il discorso camere troppo piccole, con materassi vecchi e scomodi, inoltre troppo rumore la notte, almeno nel mio caso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.