Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sultan Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 869 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 869 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kylegnelson5019
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
9.7

Great staff and cool bar/atmosphere downstairs. Only complaint would be lack of lockers. But everything else far outweighs that. Overall great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2017
10.0

Increible hostal!! El mejor que nos hemos quedado en Europa hasta ahora. El personal es muy buena onda y siempre dispuestos a ayudar en lo que sea. La ubicación muy buena, a 5 minutos caminando de la Mezquita azul y Santa Sofia. Lo recomiendo mucho!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
6.9

I stayed there 5 nights ,the hostel is clean and safe but it is a bit away from the tram station ,the staff is realy nice .but the AC is extremely poor . I asked for only two hours late checkout but they gave me only 30 minutse .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Recommended! Staffs were very helpful, the room was very comforable and it was a walking distance to sultanahmet. I enjoyed my stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Maj 2017
8.6

I stayed in both the dorms and a private room. Free wi-fi and breakfast (cereal, bread, cheese and veges). Has a bar and restaurant. Location is amazing, short walk to Blue Mosque and Hagia Sophia. Also close to a whole heap of restaurants. I would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2017
10.0

Excellent hostel, lovely staff, nice dorm, I highly recommend this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Lut 2017
8.0

Buena ubicación, cerca de todo. Potente desayuno para encarar el dia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.7

I loved my stay here It is so close go all the places one wants to visit in Istanbul, as and the staff both friendly and helpful When I stayed here summer 2015 there was such a buzz. This time, February 2017, the tourist scene was really quiet, and so I was given a room upgrade for free. The room was wonderful, views out over the water, windows for both morning and afternoon sun, and a warm radiator heater so I didn't even need to use the heat pump to stay cosy. I highly recommend the Sultan

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.