Hostelworld.com

Sultan Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
Sultan Hostel Located at Akbiyik Caddesi 21, Sultanahmet, Istanbul.
Sultan Hostel
Turkey
Istanbul 34400 Akbiyik Caddesi 21, Sultanahmet
93% 830
41.0058979 28.9808659
Sultan Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Cze 2016
8.3

Good hostel. Right in the thick of the touristy area though... I found that frustrating because you walk around and all you see is souvenir shops and hotels and restaurants. All other aspects are good though :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2016
9.4

Great staff very friendly. Great location near all main attraction. They let us watch arg vs usa football match at 4 am. We have a really good time there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
17 Cze 2016
9.4

Great place right around the corner from the main square. Everyone was friendly. Rooms need air-conditioning to be constant though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.4

Great location, amazing helpful staff and brilliant atmosphere. Whether you want to socialise or relax, Sultan provides the goods. Rooms are cleaned daily, security boxes and room keys provided, breakfast (while minimal) is included, staff are knowledgable on anything you need. Wifi is fairly reliable and fast. Restaurant downstairs is average price for hostels, especially in this tourism driven area. Few minute walk to Sultanahmet Square. Would happily stay here again and recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2016
10.0

Excellent value for money, good location and friendly staff. I really felt at home here. Rooms was a little noisey but you don't got to istanbul for peace and quite. I was a female traveling alone and I felt safe in this hostel and in the surrounding areas. I will return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2016
9.7

Fantastic hostel. Nice rooms and good showers etc, but the staff are what really made it. Friendly, accommodating, genuine and really helpful. Sound and good advice throughout. Thank you for everything. Note re location - for the Sultanahmet area you couldn't get a much better location geographically.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
10.0

Great location, quiet time of year but the staff did a great job looking after us and making sure we had fun. Lots of drinks and shisha with Enes and the guys at the bar. Definitely a good choice for having fun in Istanbul!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
10.0

Muy lindo hostel, excelente ubicación, divertido y lo mejor es el personal que atiende...muy muy amables!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Kwi 2016
7.7

Tiene una excelente ubicación y el hostel esta situado sobre un bar-resto. Es bueno para conocer otros viajeros. Recomendable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Kwi 2016
10.0

excellent stay at the sultan! good value, staff are friendly and helpful, would recommend 100%!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.