Hostelworld.com

Sultan Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 821 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 821 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Sultan Hostel Located at Akbiyik Caddesi 21, Sultanahmet, Istanbul.
Sultan Hostel
Turkey
Istanbul 34400 Akbiyik Caddesi 21, Sultanahmet
90% 821
41.0058441 28.9807373
Sultan Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2016
10.0

excellent stay at the sultan! good value, staff are friendly and helpful, would recommend 100%!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.1

A great location and the staff were all very helpful and friendly! Great to have breakfast included and the atmosphere of the hostel with ANZAC was incredible!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2016
8.9

I stayed here with a friend before and after attending Anzac Day. The pub part of the hostels was good fun every night I was there, and once inside your room you don't hear anything going on downstairs (if sleep is what your after!). The staff were friendly and happy to help out. Never had to wait for a shower or a toilet, both of which were clean every time. The rooms are sufficient to what you need, no lockers but no worries anyway

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fernandabeltrame5223
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Mar 2016
10.0

Amazing hostel! The staff is friendly, the breakfast is good and the rooms are clean and simple. The bathroom is also really clean. You get a place to leave your luggage and a security box to leave your things. The location is great, walking distance to the Blue Mosque, Aya Sofya and Topkapi Palace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
9.1

Great hostel can be better in summer. Room was too smelly. Could get someone to look after the rooms everyday and let some fresh air in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lut 2016
10.0

Good staff,excellent location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2016
10.0

Perfect location,good staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jonathonarmstrong9168
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Sty 2016
7.4

Very central to most things, would highly recommend this place! The bar and restaurant below the hotel was great! Good place to meet people. Would have a completely different atmosphere in summer and I think it would be great!! Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for sharing your thoughts about us. If you please let us know about the problems you had in our hostel (our staff's behaviors and the security issue) I would love to do something to improve weak sides of the hostel.

  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2016
8.6

Muy buen hostal. Excelente ubicación!!! Acogedores. Pudimos dejar nuestro equipaje para ir a la capadocia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • JAGGERPAUL
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Gru 2015
10.0

La mejor experiencia que haya habido en el mundo, todo el staff te trata como si fueras de la familia, les agradezco todo lo que hicieron por mi, gracias por formar parte de esta aventura, sigan así, serán el mejor hostel de todo turquia. Les manda un saludo. Paul, esto es River ( Argentina)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.