Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 327 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 327 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2017
9.7

Beautiful neoclassical building with a funky circus twist. Comfortable rooms with stylish touches. Only drawback is slightly early checkout (11am). Great staff with good local knowledge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
10.0

Alles zur Bester Zufriedenheit. Sehr freundliche Mitarbeiter! Morgen, wenn ich im Innenhof mein eigen Frühstück aß, wurde Kaffee und Kuchen angeboten. Herzlicher, familiärer Umgang. Zimmer wurden jeden Tag geputzt. Alles in allem nur weiter zu empfehlen. Vor allem für den Preis. Falls es mich mal wieder nach Naxos verschlägt werde ich hier auf jeden Fall wieder Buchen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
11 Wrz 2017
9.7

We had a great time here, good location, staff were awesome! Rooms were cleaned daily! Good wifi, would stay there again if going back to Naxos :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danieljolles2064
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Wrz 2017
10.0

This place is just fantastic, wanted to stay longer! Staff are so welcoming and doing everything to make the stay easy. Room was impeccable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2017
10.0

Sehr nette Gastgeber, man fühlt sich wohl. Hatten einen kleinen Unfall und sie waren sehr hilfsbereit und wir wurden sofort ins Krankenhaus gebracht. Alles sehr rein und überaus freundlich, nur zu Empfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2017
10.0

Awesome stay, no complains at all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2017
8.9

Die Zimmer sind sehr sauber und haben einen großen Balkon. Die Dusche ist allerdings sehr klein und hat nur einen Duschvorhang, der nicht bis auf den Boden reicht. Daher wird das Badezimmer sehr nass. Die Zimmer wurden jeden Tag gereinigt. Die Lage ist schon etwas abseits von der Innenstadt und es ist mehr als 1km bis zu dem nächsten schönen Strand. Dafür sind die Mitarbeiter alle sehr freundlich und hilfsbereit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
10.0

eccellente struttura ed ottimo rapporto qualità/prezzo. personal empatico ed efficiente, posizione perfetta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Sie 2017
10.0

Amazing place in a quick walk from the port with high quality rooms, much better than the pictures shown! Our private room was spacious and came with safe box, kettle, coffees and teas for free, big balcony, fridge beach towels and every day cleaning. WiFi is free and fast and there is a hammock's garden to relax and meet other travelers. The advises of the owners for local taverns and activities are so valuable! Thanks for having us, we will definitely return, Naxos is so beautiful, go for it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
9.1

Very positive experience. They were really kind and the place super clean! :) Actually we boket a different kind of room from the one we got but this wasn't a problem for us and the host managed the situation nicely.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×