Hostelworld.com

Studio Eleni

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • johnywalker
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 40 Recenzje
5 Lut 2017
7.4

Son habitaciones de alquiler. No es un hostel. Lo mejor es que te van a buscar al aeropuerto gratis. Tambien el regreso. No funcionaba la Tv por cable y el agua caliente enseguida al cabo de menos de 5 minutos salia fria. La dueña nos dio la llave y no la vimos mas....Es un alojamiento sencillo para un lugar tan hermoso como Mykonos. Muy cerca de Little Venice y los Molinos (200 metros a pie). Podria mejorar pero aun asi vale la pena por la relacion con el precio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
8.6

Studio eleni is a great place to stay in mykonos. Affordable and convienent, it comes with comfy beds and a mini fridge. They pick you up from the airport and drop you off, which is all included in the price. This is a huge plus. They also speak great English! Don't expect the most romantic rooms and the walls are relatively thin, but I would not stay anywhere else in mykonos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sty 2017
8.9

Les studios Eleni sont tellement bien situés, en plein coeur de la petite ville de Mykonos. Nous y étions pendant l'hiver, alors l'endroit était très calme. Eleni a été sympathique.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Lis 2016
7.7

The bathroom curtain could be more clean. The hot water wasn´t really hot. The air conditioner didn´t work very well. The ubication is fantastic. The room is cozy and the landlord is nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
9.1

todo genial, la habitación hermosa, el baño súper limpio, la señora súper amable y el lugar queda cerca de todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
10.0

房間整齊,服務佳,感覺物超所值!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Paź 2016
8.9

Great place to stay, definitely recommend to everyone and the owner so friendly offer free transfer to/from the airport. also great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Paź 2016
9.1

I really enjoyed my stay at studio eleni. The location is amazing, super short walk to the wind mills and very close to the shop, bars, restaurants, and the bus stop. Maria picked me and and took me back the the airport, which was super nice since the cabs were very expensive. She also gave me great recommendations for affordable foods and things to do. Maria also upgraded me to a bigger room free of charge. This was my first solo trip to a different country and I felt very safe staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
10.0

Everything about my experience with Studio Eleni was positive. I had a medical emergency while in Mykonos and the whole family was offering to help with driving me to the clinic, pharmacy, picking up food, bringing me tea and checking in on me regularly. I did have a couple days to enjoy the island before it happened and the house is perfectly situated in town and close to everything. The facilities are clean and each room has its own bathroom, fridge, TV and closet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Paź 2016
8.9

Fomos muito bem atendidos, inclusive, até free transfer ganhamos. É super aconchegante e confortável. Assemelha-se ao quarto de um hotel, logo, indico para quem irá dividir quarto com conhecidos, pois não possui estrutura de um hostel (não tem escaninho - somente um closet sem chave - e contém poucas tomadas). O chuveiro também não é dos melhores: a água não estava quentinha como o esperado. Não contém café da manhã. Apesar das críticas mencionadas, recomendo este hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.