Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Studio Eleni

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 494 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 494 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Kwi 2017
9.7

The rooms are hosted by a family and two of them picked us up at the new harbour when our ferry arrived. The location is really really nice. Its really close to one of the main 'streets' (no cars) in Chora and you need 5min to the restaurants at the old harbour. We spent a wonderful time there and we would choose it again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
9.1

Seul point négatif à l'arrivée nous avons du payer 10€ de plus... Et certaines chambres sont très sombres Mais l'emplacement est parfait Et la terrasse est vraiment sympa

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Mar 2017
6.9

This is NOT A HOSTEL. It's a one-room house, and a really tiny one at that! Our host was really welcoming and friendly, and the place was clean and comfy, but had some key shortcomings. Big ones being: (1) NO WIFI inside the room, you had to go one street over to use it. (2) No social atmosphere as it's just a room, not a hostel. (3) Little light, (4) noisy street, (5) shower sprayed all over the toilet, and (6) the hot water finished in the middle of my shower. Would not stay here again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2017
10.0

Perfect hospitality!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
10.0

It was an amazing place, right in the downtown area of the town. Gorgeous place, friendly staff! Everyone at studio eleni were super accommodating and sweet. Would defiantly come and again and I recommend everyone who comes to stay here!! Beautiful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Mar 2017
10.0

Quarto pequeno, mas com tudo o necessário para cutir e relaxar em Mykonos. Ótima localização e excelente staff. Oferecem transporte do aeroporto para a pensão e de volta ao aeroporto. A dona é uma simpatia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2017
9.7

Such an amazing hostel. Awesome, helpful staff, picked us up and dropped us off from the port and back. such a beautiful location, with a perfect balcony view. 10/10 would reccomend. beautiful island!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Mar 2017
8.0

Nice little rooms, definitely not a hostel. Right in the heart of Mykonos. Airport shuttle is nice and free which is a bonus.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
7.4

It was a good place to stay, the only complaint was that the shower curtain did not reach the end of the shower and that it didn't go around the shower. It went around the shower and the toilet. So the toilet and the floor would be soaked when you are taking a shower. Besides that everything was fine. They even provide towels.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • johnywalker
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
5 Lut 2017
7.4

Son habitaciones de alquiler. No es un hostel. Lo mejor es que te van a buscar al aeropuerto gratis. Tambien el regreso. No funcionaba la Tv por cable y el agua caliente enseguida al cabo de menos de 5 minutos salia fria. La dueña nos dio la llave y no la vimos mas....Es un alojamiento sencillo para un lugar tan hermoso como Mykonos. Muy cerca de Little Venice y los Molinos (200 metros a pie). Podria mejorar pero aun asi vale la pena por la relacion con el precio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.