Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Students & Travellers Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2,794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2,794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4
Students & Travellers Inn Located at 16 Kydathineon, Plaka, Athens.
Students & Travellers Inn
Greece
Athens 10558 16 Kydathineon, Plaka
83% 2794
37.9725528 23.7321853
Students & Travellers Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
6.6

Netter Empfang, schöne Hostel mit super Lage. Duschen so lala, Doppelstockbetten mit recht harten Matratzen und leider BETTWANZEN bei uns in einem der Betten. Not so nice...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
8.6

Everything about this hostel was great especially the staff. The only problem was the slight lack of bathroom facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2016
9.1

everything about the hostel was great, great location, cheap, clean rooms and bathrooms, the staff was great the only thing is that there was no lockers in the room and no washing machine but everything else was great, i really recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
8.9

No meu quarto não tinha locker e precisava deixar as coisas na recepção o que é bastante inconveniente. No restante fiquei muito satisfeita com o serviço, principalmente com o atendimento da recepção.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2016
7.7

Great localization, but not very clean! It's ok if you're planning to stay for a short period of time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
7.4

Great hostel ! :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
7.7

Correcte, mais un bruit permanent avec les douches prises toute la nuit. (Boules quiest obligatoire)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Wrz 2016
9.4

Perfect location, very safe area, easy check in, clean, and the ladies at reception were amazing- so friendly, happy and informative. Thank you for a lovely couple of nights!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
8.0

Nice & helpful stuff, perfect location in the middle of the touristic and local areas, streets which are full of souvenirs, taverns etc. So there is always vivid life in the evenings either during the day. 5 minutes to Stigma Square with walking. Hot showers, overall prices. We can come and stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Wrz 2016
10.0

I really enjoyed my stay in Students & Traveller Inn. The staff are really helpful and kind. I booked a shared room and they gave me a single room for the same price what was great. The hostel is in the heart of Athens' tourist place, close to the attractions there. I recommend this place :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.