Hostelworld.com

Strand Continental

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 403 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 403 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2
Strand Continental Located at 143 Strand, London, , London.
Strand Continental
England
London WC2R 1JA 143 Strand, London
72% 403
51.5116003 -0.1184463
Strand Continental
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
8.0

Hospitable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
5.1

My 4-bed room was two bunk beds - I could only stand sideways in the gap between the beds. I paid extra for "en-suite" - en-suite was a sink.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
6.9

Die Lage ist sehr gut.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Mar 2016
7.4

Wifi not available in public area but it's right across the street from the theatre showing lion king (as of early 2016). If you're in London for the theatre then I'd highly recommend it. Other wise I'd still recommend but transportation in London is very expensive so consider a place close to what you are going there to see/ do.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
6.0

The location was great, right across from the West End. However, the wifi only worked on one floor and mostly in the bar area, somewhere someone can't really do school work if needed. Also so many stairs, the check in desk is on the first floor and the rooms don't start until the third floor. One security measure was a coded door to get to the rooms. You get what you pay for at this hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Lut 2016
8.0

Good location, value for money for London

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
7.1

Bed was comfortable, however I could hear every noise possible from outside (traffic and vehicles beeping) also heard some other guests making noises that weren't very satisfying! So having single glased Windows isn't the bed for a building right by the Strand. On the upside it was an alright stay and probably would stay there again for a night if needed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • felipeam19852195
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Sty 2016
6.6

There's no elevators, one of the toilets was without water. There's no wifi connection on the bedrooms. One of the beds are blocking the door of the wardrobe.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Sty 2016
6.6

La estancia no fue mala, aunque nos dieron una habitación en la sexta planta sin ascensor. Pagamos por una habitación de 4 personas aunque la ocupamos 3 (no había una cuarta cama), pedimos una habitación un poco mas grande porque no entraban las maletas y nos dijeron que no tenían pero que de todos modos todas las habitaciones eran iguales. Las camas no son malas aunque las puertas y cerraduras son de papel. El trato por parte del personal es bueno y el desayuno es básico.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Hostel posiada doskonałą lokalizację. W zaledwie kilka minut jesteś w wiele atrakcji i sklepów. Pokój był funkcjonalny, ale niestety bardzo zużyte. Śniadanie można zapisać się, są tuż obok dobrych kawiarni serwujących śniadania. Niemniej jednak, bardzo polecam

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.