Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Strand Continental

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 421 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 421 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.2
Strand Continental Located at 143 Strand, London, , London.
Strand Continental
England
London WC2R 1JA 143 Strand, London
73% 421
51.5116003 -0.1184463
Strand Continental
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mimrulz18310
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Lip 2016
7.1

Good solid hostel relative to the price in London. Good for an overnight stay. Had an issue where a staff member charged us 10£ on the day we checked out to hold our bags which was never refunded. Never had that happen before which was annoying

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
7.4

Be prepared for very basic accommodation (only 1 out of 2 showers on my floor had hot water, the 4-bedroom dorm had very little unoccupied floor space, and I could feel all the springs in the bed) at an excellent location. Breakfast room has a lot of character though, and breakfast itself was fine too (despite the instant coffee; but overpriced coffee joints abound anyway). It's about the cheapest bed I could find in London, and considering the location, it was okay with me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
4.6

Not as expected or needed.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
9.4

Third stay at SC enjoyed, near so many places, really good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2016
9.7

If you want a place to just "get your head down" - then the location and cleanliness of the place will satisfy you on a budget. My friend and I paid £40 each for a double room; and we were free to wander around Covent Garden and leicester square without wor ring about transport. It's hard to find- look out for the Indian restaurant next to the newagents. There are a lot of stairs. But the staff are really helpful and friendly, it's clean; and basic. Clean sheets, clean towels, and it'

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
15 Cze 2016
7.1

Best london location ever. The staff is too uptight though (except the finland girl). Breakfast does the job and the shared are quite ok for london (for the proce and location)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
4.9

너무더럽다... 샤워실바닥이 더럽고 매트리스도 시트를 주긴하지만 너무 찝찝하고 때가 타있음.... 무엇보다 도미토리가 6층 위치에있고 엘레베이터도 없다. 위치적 이점말고는 다시는 머물고싶지않은 호스텔

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Cze 2016
3.4

O local é a única coisa boa neste lugar... a acomodação é horrível e o atendimento é ruim. Fiquei em um quarto minúsculo para seis pessoas... a cama é péssima e me deram um lençol apenas... nada de trocar roupas de cama. O banheiro do meu andar estava quebrado. Muito muito ruim. Eu se fosse vcs tiraria esta propriedade da lista de opções para os clientes. Uma empresa como vcs não deveria ofertar essa acomodação.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Maj 2016
7.1

Edificio muy antiguo e incómodo, no tiene ascensor y solo funciona (muy mal) el wifi en el bar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Maj 2016
8.6

Auberge Très bien placée dans Londres. Dortoirs corrects et douches propres. Calme

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.