Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stone Hotel & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 748 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 748 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
Stone Hotel & Hostel Located at Biltstraat 31, , Utrecht.
Stone Hotel & Hostel
Netherlands
Utrecht 3572AC Biltstraat 31
83% 748
52.0949256 5.1278082
Stone Hotel & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Lis 2016
8.9

My only complaints are the beds lack support (insanl in the middle), and that they close off the kitchen at night. All I wanted was a glass of water at 3am and I couldn't get it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
7.4

El hostal esta a 25 minutos andando desde la estación. La habitación que elegimos fue de 4, la mas pequeña en la que he estado, y dentro de la habitación una ducha, con una puerta transparente que podia verte la gente que hubiera en la habitación. El personal muy majo, Español.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lis 2016
5.1

Too far from Amsterdam. Bikes too expensive and not working well. Overall too expensive for what it is.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
8.3

My stay was quite smooth. The booking process, the follow-up from the hostel staff, the check-in, the room and the bed and the facilities. Everything actually went fine. The staff specifically is very friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lis 2016
10.0

Absolutely lovely. Wish we could have stayed here longer! Best hostel kitchen I've ever used! Staff is great, location and attractions all great. The rooms are a bit small but it was not a problem at all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
4.3

Was one of the worst hostels i have ever been. Dirty, not comfortable, no one do the dishes.. My room was like 6 persons were sharing a flat, I didnt have space for my things. Installations are so old. I wouldnt recomend you to stay here.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
9.7

Muy contenta con mi estancia aquí. El trato del personal es muy agradable, y las instalaciones, están bien, sin grandes lujos pero por el precio tampoco puedes esperar más. La ubicación es genial, a tan solo unos minutos andando del centro. En la cocina tienes café y té gratis, y en la sala común hay muy buen ambiente, con ordenadores de uso gratuito. La verdad que fue una buena experiencia, si vuelvo a Utrecht repetiré!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
9.7

Very friendly and helpful staff. Relaxing atmosphere. Good for a break away from home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
5 Paź 2016
8.9

Everything was fine. Well located (Utrecht it's small), clean, helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
6.3

It was a quite loud night

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.