Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stone Hotel & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 709 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 709 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
Stone Hotel & Hostel Located at Biltstraat 31, , Utrecht.
Stone Hotel & Hostel
Netherlands
Utrecht 3572AC Biltstraat 31
82% 709
52.0949256 5.1278082
Stone Hotel & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
7.7

Moin, die Dusche muss dringend gemacht werden, die war eckelig, Zimmer sehr klein, aber zum schlafen reicht es, Zimmer war sauber, der Handtuchhalter war nicht befestigt, Halterung hing halb aus der Wand, schon blöde wenn was aufhängen möchte, nettes und hilfsbereites Personal, Lage ist top, wenige geh Minuten ins Centrum, Alles im allen war es OK

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
10.0

Had a great time in this place! Very comfortable, cozy, great atmosphere and good kitchen facilities. The location is also good, walking distance from the centre and from the train station, with bakeries, restaurants and shops nearby, Also the staff is very helpful and friendly. Would definitely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
8.3

Surgio un imprevisto en el viaje y finalmente no pude alojarme en el hostal. Sin embargo, pese a no estar dentro del plazo de la cancelación fueron muy amables gestionandolo por mi. El trato con el cliente, que es lo único que puedo valorar, fue de sobresaliente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2016
8.3

Nice place and nice people, although a little crampy. The stairs are not very good for loaded people or persons with some movement difficulties. Lockers are small in comparison to other hostels. Otherwise, it is OK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Lip 2016
9.1

Ostello molto buono, ottimo rapporto qualità prezzo, pulito ed accogliente. Lo consiglio vivamente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
9.4

The best hostel I found in the Netherlands! Staff is friendly and helpful, and the kitchen is well-stocked. It had that nice homey atmosphere of an old converted building. The dorm room was very small though, hard to fit everyone's stuff in. A wonderful place to wind down and relax, especially after the chaos of Amsterdam or the Hague.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2016
8.9

Nice staff, small but cosy hostel really close to everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Lip 2016
7.1

The hostel is within easy walking distance of all the attractions. The kitchen is fantastic! Really clean with lots if equipment to use. The room was basic but what was expected for the price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • juansrm
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Lip 2016
9.7

Excellent stay , the girls who work there are very helpful , very clean. Very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2016
8.6

Great stay here with everything you need. Lots of students and quite quiet but that suited me perfectly. Would absolutely recommend staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.