Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Stone Hotel & Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 689 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 689 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
Stone Hotel & Hostel Located at Biltstraat 31, , Utrecht.
Stone Hotel & Hostel
Netherlands
Utrecht 3572AC Biltstraat 31
81% 689
52.0949256 5.1278082
Stone Hotel & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
20 Lip 2016
7.4

Everything good except for all the locker doors were broken. Helpful staff. No smoking in the hostel, but ppl smoke don balcony next to kitchen/common area so area for eating and preparing food smelled.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
10.0

We enjoy so much our experience! The reception girl was so lovely and the kitchen had everything that we needed : )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
8.0

An sich ist das Hostel wirklich super.... aber ich finde es etwas teuer. Auch das Frühstücksbuffett mit 4,50 Euro war viel zu teuer für die geringe Auswahl. Alles in allem ist das Hostel zu empfehlen und ich würde auch wieder hinfahren!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lip 2016
9.7

Super recomendable! A diez minutos de todo, la estación, los canales, la iglesia. Supermercados cerca y puedes cocinar ahí mis. Acepta tarjeta. Regresaría siempre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
7.7

Nice hostel. However the room for 3 people was too small.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
4.9

Zimmer in schlechtem Zustand, Fensterrahmen im Bad gebrochen, für Doppelzimmer nur 1 Handtuch vorrätig. Frühstück eher geringes Angebot.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Lip 2016
8.3

Quite expensive for the services given, but on the average is a good hostel. Our room was small but clean and the shower worked well. The place was really nice and the personal very friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2016
9.7

Awesome place, definitely going back some day!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • electric_mushrooms985
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
8.0

I only stayed for one job get, but the staff were really helpful and friendly. Good location and a short, straight forward walk / cycle into centraal Utrecht. The shower door in our room stuck a bit which made it tough to open and close, but fine apart from that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
8.3

Everything was great apart from our bikes being stolen from outside after thieves cut through 3 locks. Not the hostel's fault however it put a dampener on our experience and opinion of Utrecht.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.