Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Steffi's Hostel Heidelberg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,321 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,321 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
Steffi's Hostel Heidelberg Located at Alte Eppelheimer Str. 50, , Heidelberg.
Steffi's Hostel Heidelberg
Germany
Heidelberg Baden-Württemberg 69115 Alte Eppelheimer Str. 50
86% 2321
49.4061424 8.6754441
Steffi's Hostel Heidelberg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Lis 2016
6.9

Location right next to the station but 20 min walk away from the city. The sheets all had holes in them and the showers were absolutely terrible. It's a okay place but too expensive for what it is.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Lis 2016
10.0

Wonderful place, close to the train station and a beautiful city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
8.0

The location of the hostel is good and everything was reasonably clean and comfortable. Unfortunately I shared my room with a few strange people so I didn't feel comfortable the whole time, but everything was okay. I would stay again but I would choose a smaller mixed room instead of the 12-bed female.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
10.0

아주 좋습니다 일단 하이델베르크 중앙역에서 5분거리에 있기때문에 위치가 정말 좋고 여기서 구시가지까지 걸어가도 15분정도면 충분히 가실수 있습니다. 시설도 아주 깔끔하고 좋았고, 기본적으로 카드키를 쓰는 시스템이기 때문에 보안도 괜찮았습니다. 스텝분들도 친절하게 알려주시고 다들 영어 잘 쓰셔서 안내 받는데 문제없었습니다. 호스텔에서 간단한 음료들도 같이 판매하고있어서 잘 이용했네요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
9.1

It was really nice to stay here, just the wifi never works

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lis 2016
9.1

Muy recomendable !! El único problema es la distancia al centro pero lo demás excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Paź 2016
8.3

Very clean sheets. If there were sockets at bedside, it would be better .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
30 Paź 2016
8.6

シャワーが使いづらい点と鍵の反応が少し悪かった点以外は総じて良かったです。駅からとても近いのでハイデルベルクに到着した時はとても便利です

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
6.0

廁所太少,網路不能用,洗澡地方水冷又不乾淨

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
10.0

말이 필요없다 너무 좋다 또 가고싶다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.