Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Steffi's Hostel Heidelberg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
Steffi's Hostel Heidelberg Located at Alte Eppelheimer Str. 50, , Heidelberg.
Steffi's Hostel Heidelberg
Germany
Heidelberg Baden-Württemberg 69115 Alte Eppelheimer Str. 50
86% 2242
49.4061424 8.6754441
Steffi's Hostel Heidelberg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Wrz 2016
8.6

일단 중앙역에서 굉장히 가까워서 좋았어요. 앞에있는 상가건물 가로지르면 5분도안걸리는듯.. 여성 5인실 썼는데 철제 1층침대였어요. 침대사이에 가림막 있어서 편했어요. 시트 직접끼워야하는데, 깨끗했고 매트리스랑 시트가 보들보들하고 푹신해서 정말 잘잤어요 ㅋㅋ. 조식은 3유로인데 가격대비 괜찮아요. 빵이진짜맛있어요 3개나먹음..ㅋㅋ 햄치즈버터살라미 시리얼 주스 우유 등 간단히 먹을만한건 다 준비되어있었어요. 하지만 불편했던점은 여성 전용 샤워실이 윗층에 있어 조금 불편했고, 공용샤워실은 샤워칸 문을 닫을수있게 되어있지만 여성 전용샤워실은 커튼으로만 되어있어요. 그리고 샤워기가 벽에 붙어있는데, 샤워하는 공간은 너무 좁아서 머리감을때 넘나 힘들었어요ㅜㅜ. 수압도 별로.. 그리고 침대마다 개인등은 있지만 콘센트가 하나씩있는게 아니라, 있는 콘센트를 나눠써야해서 조금 불편했어요. 그래도 3박동안 샤워하는거 말곤 그~~렇게 불편한점은 없이 잘 썼어요! 가격대비 만족합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
10.0

Great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
8.9

This hostel was a delight to stay in. So close to the station and only a 20 min walk to the old city. It was so easy to meet people and the 3 euro breakfast was well worth it. I would definitely stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
10.0

Sehr zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.4

Hier komme ich immer wieder gern her.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
10.0

Very convenient location right across from the train station with several lines of public transport going to old town. I was in a 5 person female dorm, which conveniently had only lower beds and a lamp and outlets between each bed. Stay was clean, hostel was quiet and the staff was accommodating. Minor disadvantage is that there are not a lot of restaurants nearby, so your options are limited without going to old town. Overall, I had a very pleasant stay and would highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Wrz 2016
4.6

Muito ruim

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Wrz 2016
8.0

밤에, 새벽에 엄청 시끄러워서 깬 것 말고는 좋았습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.4

Sauberkeit: die gesamte Bettwäsche war in Ordnung und sauber. Trotzdem könnte beim nächsten Mal darauf geachtet werden, auch die Matratze sauber zu halten! Ich hatte Haare und Krümel drauf. Außerdem gab es in den Badezimmern viele Haare auf allen Stellen. Sicherheit: Sicherer kann es kaum sein. In das Zimmer kommt man nur mit einer speziellen Karte und für die Wertsachen gibt ein Schließfach im eigenen Zimmer (schloss gegen 5€ Pfand).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Luksemburg, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
8.0

Nice stay at a nice hostel. The staff is really friendly and it's really clean. It's a good price for what you get.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.