Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Steffi's Hostel Heidelberg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2454 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2454 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2017
8.0

Un poco lejos del centro histórico de la ciudad. Sin embargo, muy bien ubicado con respecto a la estación de trenes. Lo único que no me agradó fue el ruido durante toda la madrugada, pues está muy, muy cerca de algunos bares y se escuchaba la música y los gritos y risas de las personas allí. Por lo demás, un buen lugar, limpio y el personal muy amable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Xavicunit
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
19 Kwi 2017
8.9

Nice hostel at 500m of the center of Heidelberg. Nice place to stay!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.4

Le personnel est agréable et le petit déjeuner est bon. Je recommande cette auberge de jeunesse !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
10.0

Everything was nice, very clean, very close to the main station and very good price. I fully recommend the breakfast :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.1

The place is well kept and has an open and easy going atmosphere, the cheap price doesn't reflect the hostel at all; clean, good location, and kind staff are all present in this hostels characteristics.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2017
9.7

El albergue está genial, la gente de recepción muy amable, las habitaciones muy limpias y amplias. Las camas son cómodas! La Cocina y la sala de descanso estaban muy bien equipadas y había un ambiente muy agradable. Los baños son amplios y siempre los encontré limpios. Por 3,50€ se puede desayunar allí aunque no es gran cosa. El Centro está a 10-15 min andando y la estación a 3 minutos. Lo recomiendo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

This is a great place to stay. We have travelled extensively and the facilities here were very good. Staff were helpful and the breakfast was exceptionally good value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
8.9

Cool hostel, close to the station. Cosy kitchen and lounge room, coffee and tea for free. The staff was really nice, we definitely had a great time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Kwi 2017
9.1

Alles war super! Das Personal war freundlich und hilfsbereit, zimmern und Toiletten wäre sehr sauber! Ich kann es allen weiterempfehlen :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2017
8.3

Great location from the train station but about a 30 minute walk to the main city and Heidelberg Castle.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.