Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Steffi's Hostel Heidelberg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2,359 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2,359 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
Steffi's Hostel Heidelberg Located at Alte Eppelheimer Str. 50, , Heidelberg.
Steffi's Hostel Heidelberg
Germany
Heidelberg Baden-Württemberg 69115 Alte Eppelheimer Str. 50
87% 2359
49.4061424 8.6754441
Steffi's Hostel Heidelberg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
10.0

Steffi's Hostel was a very pleasant experience overall. The staff spoke perfect English and the process was both easy and quick. The hostel is located extremely close to the train station and bus stops. Overall, great experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
10.0

It was my first ever time staying in a hostel. I felt very safe and welcomed, and it was right by the train station so I had no trouble finding it. All in all an amazing first experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
10.0

Great place to stay! I liked the atmosphere, it was super clean, and right next to the HBF, which is what I needed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
8.9

The staff here is very friendly and helpful, this hostel is a good choice for anyone looking for a cheap stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
3.4

There is nothing good

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Gru 2016
8.9

Nice hostel, easy location (not so close to the city center but it is ok to go walking). The room was not warm enough (really bad during winter) but I am not sure if the heater was not working or it was someone's fault..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
9.4

Near central station good location. Cozy bed with strong heating. Dinner was just ok. Because the staff make dinner and breakfast for the customers, so during that time the kitchen is occupied

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
9.4

Top Hostel mit sehr hilfsbereitem Rezeptions-Team, haben spontan reagiert nachdem sich bei unserer Buchung diverse Dinge geändert hatten, so dass wir dennoch ohne Probleme kommen konnten. Danke nochmal :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
8.9

Vicino alla stazione treni e bus da aeroporto. Cucina grande e sala relax comoda. Servizi ok. Camerata da 6 mista.. Unica donna ma mi sono trovata bene lo stesso. Lo consiglio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
7.4

It was cozy and welcoming, but I would prefer seperate toilets for men and women.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.