Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stazione Termini Accomodation (Ma Hostel)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 89 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 89 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 5.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
4.6

Non è stata fornita ricevuta. L'odore era sgradevole. Il personale sembrava improvvisato, e l'accettazione non si può fare all'interno di una lavanderia... Al saldo mi hanno fatto pagare 3 euro in più

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
8.6

It was absolutely ok in regards of what you pay for it. So don't expect too much of it. Important fact to consider: There is no hostel desk inside. The owner has a laundrette on the other side of the street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
9.1

Très bien dans l'ensemble. Attention pour les prochains : Il n'y a pas d'accueil, c'est le propriétaire qui vient ouvrir. L'heure d'arrivée que vous indiquez est donc important.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Gru 2016
6.6

Ottima posizione praticamente di fianco la stazione termini ! Pulizia scadente. Camera molto spartana e molto piccola e umida . Soggiorno consigliato per max 2 giirni .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
7.4

The MA Hostel was a little difficult to find, at the entrance it says "Termini Station". Our host was in the laundry at the other side of the road. Our room was nice and clean but the bathroom was not the best and there was only two of them. One of the toilet did not work well. The brothers who were our hosts were extremely kind and helpful. The wifi was terrible, worked only at 6am in the morning. Summary: friendly host, cheap accomodation, some facilites do not work. (Dont forget 3.5tax/day!)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
4.9

Hola, he estado junto mis amigos una semana entera en este establecimiento, tengo que decir que las fotos que salen en internet no es lo que parece. Limpieza le doy un -10. No te descuentan la reserva que ya haces con la página, te la vuelven a cobrar allí. No hay cocina. El personal simpáticos pero no hacen nada y vigilan más de la cuenta. Lo bueno es que es barato y pilla cerca de todo. Pero no sé lo recomendaría a nadie de mis conocidos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
8.0

Buona posizione e personale gentile e disponibile. La stanza (singola con bagno interno e finestra interna al condominio) era pulita, l'unica pecca era l'odore un po' forte in bagno derivante dal tappetino che non essendo asciutto emanava quell'odore fastidioso di umido. Per il resto se non si hanno pretese e si deve fare un soggiorno breve lo consiglierei assolutamente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
2.6

non ho mai visto nulla di simile... la struttura se così la possiamo chiamare.. è stato un incubo sono dovuto scappare 5 minuti.. addirittura ho perso pure la caparra.. togliete questa struttura è una vergogna.........

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.