Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayto (former: Oak Hotel)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1910 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1910 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
9.4

Really excellent hostel. Great staff. 2 mn from Ginza Line. 10mn walking from asakusa and ueno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
9.1

Very convenient stay in Stayto Hotel. Great location in Asakusa area, friendly staff and decent amount of space for a short stay. I would come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2017
10.0

Was my first time to stay at a hostel, was a bit afraid, but everything turned out perfect. Thank you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Maj 2017
7.7

The rooms are a bit nosey (AC, water…)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • renzoiten5326
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
1 Maj 2017
7.1

It's a good choice if you want to stay in Ueno. There are some downsides (dark rooms, those prebuilt plastic bathrooms for tiny people, minimal social area) but also upsides (location, staff, beer vending machine).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
9.4

Small but clean and nice rooms. Friendly and well English speaking staff. Also know or check for you other information about Tokyo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
8.3

Awsome place, staff is really good and friendly. Near to ueno station(10 mins walk). safe and peaceful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
7.1

Nous avons séjourné 3 nuits dans cet hôtel qui est idéalement situé. Proche de la station Ueno qui desservie par le JR et le métro. Quartier calme et sans bruit de route. A proximité banques ATM, mini shop et resto japonais. Ce qui est de la chambre et la sdb elle est minuscule et mal insonorisee. Néanmoins nous y avons que dormi. Je le recommande pour sa situation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
8.3

What i like about this hotel is that the bed is so comfortable. There are also lots of pamphlets which help tourists to travel in Japan with ease. The directions to the hotel can be improved.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Kwi 2017
9.7

Nice hostel in a good area. The electric bicycle rental is nice for setting the area. You can easily bike as far as Akihabara.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.