Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Utrecht - Bunnik

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 210 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 210 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.0
Stayokay Utrecht - Bunnik Located at Rhijnauwenselaan 14, Bunnik, Utrecht.
Stayokay Utrecht - Bunnik
Netherlands
Utrecht 3981 HH Rhijnauwenselaan 14, Bunnik
77% 210
52.0685329 5.1828002
Stayokay Utrecht - Bunnik
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
5.7

Really bad WIFI In the middle of nowhere No lunch, dinner possibilities at the hostel or surroundings

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
8.0

An sich ein sehr schöner Ort, die Gebäude, die lage sowie das Ambiente haben mir sehr gut gefallen, Mitarbeiter alle sehr freundlich, einziger Makel, wofür das Team jedoch nichts kann, ist das nachts extrem viele Mücken in das Zimmer kamen und mich nicht haben schlafen lassen, evtl ein mückennetz vor dem Fenstern anbringen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
14 Wrz 2016
7.7

Best free hostel breakfast ever. Amazing scenery accompanied by mosquitos the size of birds.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sie 2016
7.7

El hostel es un castillo de época, situado en un paraje natural precioso. No está en el centro de Utretch, pero si buscas tranquilidad y paz en un paisaje natural es perfecto. Buen trato y buen desayuno. Tienen bar (algunas opciones para cenar), pero la cocina cierra pronto (como la mayoría de sitios holandeses). Relación calidad-precio ok. Recomendable sobre todo por el lugar en el que se encuentra y el edifico histórico que es.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
6.3

Good but no common room and nowhere near by to get food. If you are bring a bike great, otherwise be prepared to spend 4€ day getting an infrequent bus into the centre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Lip 2016
7.4

Beautiful location, perfect for what we needed after a big night in Amsterdam. The toilets in our room were dirty when we got there however. And a female staff member was quite rude when I asked about laundry. The rooms are nice and spacious

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lip 2016
8.9

Really nice place to stay. We had the whole room to ourselves (3 people) so that was pretty nice. The location is a fair bit away from town but where it's located is very beautiful. All I have to say is that they have no Wi-Fi where we stayed and their breakfast could use some work.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
5.7

The breakfast was great, but the dorm was not good, the bed was not clean and there was a lot of noise in the night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Lip 2016
5.7

This hostel is more of a family camp than a hostel. It is not for backpackers or solo travelers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Maj 2016
8.0

A little way out of the city of Utrecht, but only a 20 minute casual cycle to get to the centre, through picturesque countryside. The hostel is converted from a couple of beautiful old buildings, with the addition of some modern structures. There is a very nice bar with indoor & outdoor seating which both guests and locals alike enjoy most evenings. I stayed in a dorm for a few nights. Everything you need, but felt a little like an army barracks!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.