Hostelworld.com

Stayokay Utrecht - Bunnik

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 192 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 192 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.2
Stayokay Utrecht - Bunnik Located at Rhijnauwenselaan 14, Bunnik, Utrecht.
Stayokay Utrecht - Bunnik
Netherlands
Utrecht 3981 HH Rhijnauwenselaan 14, Bunnik
81% 192
52.0685329 5.1828002
Stayokay Utrecht - Bunnik
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Maj 2016
9.7

I am a 22 solo backpacker, and I'll be honest...when I arrived this wasn't the hostel I was expecting. I'll admit that the location is a bit out of the way of Utrecht. But, in fact, that's what made this place so perfect. I loved the tranquility and ability to experience the dutch country side. You can take a 20 minute bike ride to the city, or an hour long walk along the paths, which takes you past cows and rolling fields. Great staff, clean rooms, and amazing place to unwind!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Maj 2016
5.4

*THIS IS NOT A HOSTEL* I do not recommend coming here as a solo traveler. The hostel is situated 30 mins by bus from the actual town/city of Utrecht. The grounds it's self are really nice and peaceful but it's set up more as a couples retreat or family vacation spot. Luckily i had a friend who lives in Utrecht and was able to come pick me up in his car and show me around the city etc. This 'hostel' should be advertised as a bed&breakfast.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
6.3

It wasnt really a youth hostel, it was more a retreat for cute couples who wants to walk around and relax. Dont get me wrong the location was extremely beautiful so much that there was weddings happening , but as a backpacker there wasnt really much there for me to do. Again the most beautiful location i ever found a hostel in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
10.0

Very relaxing and nice place. Perfect after some days in Amsterdam. Highly recommendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
7.1

Beautiful location, could never seem to find staff though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
2.6

Es lejísimos de Utretch, de hecho es en Bunik. La propiedad en sí es muy bonita pero la parte donde alojan a las demás personas es feísima y muy sucia. En mi cuarto se pusieron a pelear a las 3 de la mañana por una cama y la atención de staff es fatal. Eso sí, el desayuno muy bueno.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2016
6.9

Hostel ligger i et rigtig smuk område, dog er der ikke så meget andet man kan lave på stedet udover nogle dejlige gå/cykelturerer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • bereniceemeriau3111
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
8.6

chouette auberge au milieu de la végétation, personnel très agréable

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
7.7

Ein sehr großartiges Hotel in eine ruhige aber entfernt Lage. Perfekt für einen kurzen Paus und die frei Frühstücke sind köstlich!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
10.0

My stay at StayOkay Brunnik was outstanding!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.