Hostelworld.com

Stayokay Utrecht - Bunnik

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.4
Stayokay Utrecht - Bunnik Located at Rhijnauwenselaan 14, Bunnik, Utrecht.
Stayokay Utrecht - Bunnik
Netherlands
Utrecht 3981 HH Rhijnauwenselaan 14, Bunnik
82% 187
52.0685329 5.1828002
Stayokay Utrecht - Bunnik
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
10.0

Very relaxing and nice place. Perfect after some days in Amsterdam. Highly recommendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
7.1

Beautiful location, could never seem to find staff though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
2.6

Es lejísimos de Utretch, de hecho es en Bunik. La propiedad en sí es muy bonita pero la parte donde alojan a las demás personas es feísima y muy sucia. En mi cuarto se pusieron a pelear a las 3 de la mañana por una cama y la atención de staff es fatal. Eso sí, el desayuno muy bueno.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2016
6.9

Hostel ligger i et rigtig smuk område, dog er der ikke så meget andet man kan lave på stedet udover nogle dejlige gå/cykelturerer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • bereniceemeriau3111
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
8.6

chouette auberge au milieu de la végétation, personnel très agréable

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
7.7

Ein sehr großartiges Hotel in eine ruhige aber entfernt Lage. Perfekt für einen kurzen Paus und die frei Frühstücke sind köstlich!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
10.0

My stay at StayOkay Brunnik was outstanding!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Lut 2016
9.1

The receptionists are super nice! It's better to come here by bus instead of train or it would require a lot of walk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2016
8.9

Its not actually in the main part of Utrecht, but it is only about an hour walk downtown. Staff were professional but not very friendly, wifi doesnt work in the rooms. Breakfast is huge and delicious, and free. Very nice rooms and facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
9.1

Ik vind dat als men een tweepersoonskamer reserveert, men wel vóór de betaling moet weten dat er geen mogelijkheid is tot het maken van een kingsize(zijnde door twee enkele bedjes samen te schuiven, zijnde door een stapelbed open te klappen tot een kingsize, zoals in andere stayokays). Misschien kan men dit vooraf duidelijk melden op de website? We hadden geluk dat het laag seizoen was en we een meerpersoonskamer konden bezetten, waar we de matrassen op de grond konden leggen. Waarvoor dank! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.