Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Rotterdam Cube Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 945 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 945 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Stayokay Rotterdam Cube Hostel Located at Overblaak 85-87, , Rotterdam.
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
Netherlands
Rotterdam Overblaak 85-87
86% 945
51.9199204 4.4910907
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
9.4

Great location by the cube houses! Nice rooms, with a shower and toilet in each dorm, and an included breakfast which is convenient. You can walk pretty much anywhere you need to go. A really excellent stay overall!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2016
6.3

Aside from the unique architecture, nothing about this hostel truly stood out. Very average spot.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
9.4

clean, spacefull and bright rooms next to city center and close to

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
7.7

Hostel was clean, friendly and helpful staff, and free breakfast was lovely. Perfect location, opposite Rotterdam Blaak and the market hall. Only downside was that there wasn't much of an atmosphere in the bar area during the evenings.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
8.9

Be good if breakfast went for a longer period, far too many people waiting for significant periods of time, if you wanted a quick breakfast you weren't going to find it. Especially with all the families that were staying, need to allow at least another hour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
8.6

Sehr ungünstig ist die Automarkt Situation -zwei Personen, zwei Übernachtungen 117€ , plus42€ Parkgebühr-ein teures Vergnügen.....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
9.1

vERY GOOD yOUTH hOSTEL

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sie 2016
8.0

Macht seinem Namen alle Ehre. Frühstück, Service, Sauberkeit und Atmosphäre waren okay. Nicht schlecht, nichts besonderes. Lage war dafür natürlich unschlagbar! In den berühmten Cubes, direkt im Zentrum am Blaak, von wo aus man alles super erreichen kann, auch wenn man mit der beeindruckenden Markthal vor der Tür nicht sehr weit gehen muss. Insgesamt völlig in Ordnung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sie 2016
8.3

I really enjoyed my stay here. It's a super cool building. The breakfast is pretty good and makes the price feel more worth it. A lot of families stay here as well as lots of travelers- it's a hostel with a more hotel feeling in that sense. One thing that bothered me was the locker situation. They charge 4 euro a day to keep your bag locked away in a locker down in the lobby- it wasn't a huge problem but I thought it was a bit steep....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
10.0

Super site, j attendais avec hâte d y être et ça a été l émerveillement, quel endroit !! Ce fut un agréable séjour que je recommanderais.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.