Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Rotterdam Cube Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 983 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 983 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Stayokay Rotterdam Cube Hostel Located at Overblaak 85-87, , Rotterdam.
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
Netherlands
Rotterdam Overblaak 85-87
88% 983
51.9199204 4.4910907
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Sty 2017
10.0

Great hostel, next to Rotterdam Blaak Station, in the center of Rotterdam. A continental breakfast buffet is included in the price. The breakfast was well-prepared and delicious! The staff was very friendly and helpful. I'd definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Sty 2017
8.0

Nice to sleep in one of Rotterdam's landmarks. Clan, good breakfast included. No lockers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
10.0

Excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Gru 2016
8.3

Coolest hostel ever! The building has a very interesting architecture. Definitely an experience to sleep there and there's a market place close to the hostel. Right next to the Blaak station (not the central!). Staffs are good and atmosphere is pretty good too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Gru 2016
9.1

O hostel é ótimo e a experiência de ficar nas casas cúbicas é incrível. No geral a estadia foi ótima, o único problema são as camas que não são muito confortáveis, assim como os travesseiros. Se a pessoa for ficar muitos dias pode se incomodar com isto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Gru 2016
8.6

Very good option and very easy to find (when you understand what OVERBLAAK means..)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
9.7

Very nice hostel! We took a train to Amsterdam everyday which worked well because Rotterdam Blaak is right across the street. Everything was clean and the staff was very helpful. Also breakfast was good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
10.0

perfect hostel ! easy to find, arrival , high cp. 很溫暖的一間hostel 剛好我的ov卡出了一些問題, 櫃台人員也很熱心幫我用荷蘭語跟ov卡的服務人員溝通及提供我後續規畫路線方案 住宿品質也很好, 早餐雖然簡單,但其中的小圓麵包好好吃 而且可以吃很飽

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
8.9

Nice location, but it was a little noisy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
8.6

Buena ubicación,buen personal,grande limpio,buen desayuno,y ademas pudiendo disfrutar por eso precio de una noche en una casa cubo es increíble,Lo único que si te quieres quedar varios días como mochilero no tiene cocina,pero yo no he visto ninguno de Hi hostel International en el Benelux que la tuviese.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.