Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Rotterdam Cube Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Stayokay Rotterdam Cube Hostel Located at Overblaak 85-87, , Rotterdam.
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
Netherlands
Rotterdam Overblaak 85-87
87% 936
51.9199204 4.4910907
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
8.9

Be good if breakfast went for a longer period, far too many people waiting for significant periods of time, if you wanted a quick breakfast you weren't going to find it. Especially with all the families that were staying, need to allow at least another hour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
8.6

Sehr ungünstig ist die Automarkt Situation -zwei Personen, zwei Übernachtungen 117€ , plus42€ Parkgebühr-ein teures Vergnügen.....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
9.1

vERY GOOD yOUTH hOSTEL

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2016
8.3

I really enjoyed my stay here. It's a super cool building. The breakfast is pretty good and makes the price feel more worth it. A lot of families stay here as well as lots of travelers- it's a hostel with a more hotel feeling in that sense. One thing that bothered me was the locker situation. They charge 4 euro a day to keep your bag locked away in a locker down in the lobby- it wasn't a huge problem but I thought it was a bit steep....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
10.0

Super site, j attendais avec hâte d y être et ça a été l émerveillement, quel endroit !! Ce fut un agréable séjour que je recommanderais.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bravomartha
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
9.4

My best experience in Amsterdam. Excellent atmosphere, I arrived by myself but felt safe and among friends the whole time. Highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
8.3

Muy lindo hostal, con excelente ubicación y muy buen desayuno (pan recién horneado).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Sie 2016
7.7

Good location and breakfast, nice staff. There were no in room lockers and the lockers on the ground floor had to be paid for. The bar was very quite for such a large hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Lip 2016
9.1

Nous avions pris une chambre de 6 pour une nuit. Le lieu est très original et bien placé, par contre il aurait besoin d'un coup de peinture dans les chambres, car les murs étaient noircis et vieillots. Pas très très propre non plus, on avait une toile d'araignée entre la lampe et le mur. Mais sinon très bien !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2016
8.9

Nice place. Not super social, but good atmosphere still. It's inside the cubes which are great. It was too hot in the rooms when we were there. But it was an especially hot time of the year.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.