Hostelworld.com

Stayokay Rotterdam Cube Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 886 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 886 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
Stayokay Rotterdam Cube Hostel Located at Overblaak 85-87, , Rotterdam.
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
Netherlands
Rotterdam Overblaak 85-87
88% 886
51.9199204 4.4910907
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
8.9

Nice hostel ,great location. Wifi speed was very slow in the room. The only problem was that we woke up when the sun rised because there was no curtains ,so take sleeping masks with you! And we had no lockers. Breakfast was very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • awm135797974
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Maj 2016
9.4

Excellent central location; rent a bike from them and see pretty major sights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
10.0

Отличный хостел, замечательное расположение. Удобно возвращаться даже очень поздней ночью. Вежливый персонал, достаточно чисто, плотный и разнообразный завтрак, да и сама атмосфера удивительная! Очень хорошее место, рекомендую всем.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Maj 2016
8.9

Nice Hostel if you want to explore the city, it is centraly located and offers: Bikes to rent, good Breakfast in the morning, nice rooms (you are sleeping in a cube!!), etc. The only bad thing could be the atmosphere and socialising. When we were there, there were mainly families and few backpackers, so it is no big party hostel where you will meet a lot of people...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.0

Love the free breakfast :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Kwi 2016
9.7

Everything is good ! Just wifi is not so good when you are in the room

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Kwi 2016
10.0

The room is quite clean, and the breakfast is very nice. There are various kinds of breads and drinks you can have.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Kwi 2016
8.9

Stairs, stairs and again lots of stairs :). If you come from train station direction, please make yourself a favour and do cross a street, there is a walking path to use :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
9.7

hostel本身的建筑就是一个景点,非常棒

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
6.6

체인이라 그런지 직원들이 사무적. 호스텔인데 오픈 키친이 없어 뜨거운 물도 바에서 구입해야함. 1잔당 2유로. 난방기가 침대위치와 멀어 밤에 추움. 숙소 위치는 좋음. 그러나 관광중심지고 큐브하우스 자체가 관광지라 밤에 상당히 시끄러움. 한번이면 됐음. 다음에는 절대 안감.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.