Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Rotterdam Cube Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1021 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1021 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • erinwohlgemuth
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Kwi 2017
9.4

Location is great ! Your litteraly stayigf inside one of the top attractions ! And so close to everything else :) Staff was friendly and even prepared me a packed breakfast when I had an early morning checkout. The shower however was small and the sink was in the way of the entry to the room. Also , through no fault of the hostel , I was beside an older man who was drinking beer in bed all evening which made me , a solo female traveler uncomfortable .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
10.0

Great hostel in great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Kwi 2017
7.4

Location is good. The facilities look new to me. This is a very good hostel I've ever stay. However, there was a huge group of teenagers stay there and they party all night long. They hang out outside of the room talk, scream and slam the door loud. The staff did talk to them after my complaint but still. They party till morning so I didn't sleep at all for whole night. The wall and door are very thin so you can hear everything! This is a nice hostel but I didn't enjoy my stay unfortunately.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2017
10.0

Fantastische plek, waar voor je geld.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
10.0

Sehr schönes Cubushaus!! Das Frühstück war der hammer!! Zimmer sind zum Gang hin etwas hellhörig aber das Personal ist seht freundlich und man ist mitten in Rotterdam. Abends zum ausgehen perfekt und tagsüber für Ausflüge

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
8.3

Lage ist super, Aussicht toll und das Hostel durch die besondere Form super interessant von innen und außen. Frühstück überraschend gut und im Preis enthalten. Wir hatten ein 6-Bett-Zimmer, Damen gebucht und auch bekommen. Da meine Freundin und ich die ersten waren, hatten wir Glück und konnten uns die Betten noch aussuchen. Zwei Betten des Zimmers waren zu unserem Glück von den anderen abgeschottet, also top! Personal super freundlich und hilfsbereit. Bin total zufrieden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
10.0

👍👍👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Mar 2017
4.0

Do not be fooled by the cool architecture cube pictures. The reason why i booked this hostel is because from the pictures and the ratings its got i was expecting much more. The architecture from the outside is great. But the interior inside is nothing special and very basic. When we walked in the lounge area it was dead with no people and the shower in the room stunk. I'd recommend all people going to Rotterdam to choose another hostel but to visit the Cubes from the outside while you're there!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Lut 2017
8.0

Great hostel, free breakfast definitely a plus. There are no security lockers in rooms, but the hostel is very secure. Cool atmosphere and nice location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Sty 2017
7.4

우선 호스텔 분위기나 스탭들은 매우 좋았다 그런데 호스텔까지 가는 길에 계단을 무조건 올라야해서 무거운 캐리어가 있으면 매우 힘들듯하다. 그리고 조식이 매우 괜찮았다! 다만 도미토리에서 2명만 큐브하우스라는 것을 느낄 수 있게 창문에 붙어있고 나머지 4명은 복도식 느낌에 2층침대에 자야한다 문과 화장실 바로 옆.. 화장실 문도 고장나있고 샤워실도 너무 좁고 부실했다 가격 대비 별로였다 구경만 하고 잠은 다른 곳에서 자는 것이 좋을 듯.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.