Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Stayokay Rotterdam Cube Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 912 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 912 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
Stayokay Rotterdam Cube Hostel Located at Overblaak 85-87, , Rotterdam.
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
Netherlands
Rotterdam Overblaak 85-87
87% 912
51.9199204 4.4910907
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Lip 2016
10.0

Magnifique, vraiment! Très bon petit déjeuner également ! Je le recommande pour tous !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2016
6.9

Location is great. Room was fine but I missed the lockers. Would be nice to be able to put valuables in a locker.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lip 2016
6.3

非常簡單的一個HOSTEL,除了有附早餐以外,所有東西都要自己帶,空調非常不冷,在外面拍拍照就好了~

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lip 2016
9.1

Really nice hostel. Good shower, nice staff, nice bar, very clean. The only problem is that there is no guest kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2016
9.4

This is a big, clean, very professional hostel. The free breakfast is great and there's a huge lobby for hanging out or working. If you're into architecture, it's in the Cube Houses, which are wonderful. Wifi doesn't reach all the bedrooms, but the lobby is very comfortable. It's located closely to a major train station, and Rotterdam is pretty walkable, so it's easy to get around. And it's right next to Markthal, so there's great food nearby. Highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2016
8.9

Great! Right next to the Blaak train station, so easy to get in and out. Good breakfast!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Cze 2016
9.4

Bonne auberge sympa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
8.9

Único ponto negativo foi o ruído proveniente da rua, sendo que o quarto era voltado para a estação de Roterdão Blak.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
6.9

Awesome awesome hostel!!!! Would defiantly come back !!!!! Rooms were so so cool!!!! Definitely stay at this hostel!! Breakfast was delicious and such a wide selection.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
7.1

The breakfast was good; just a European style with boiled eggs, deli meat, and fresh rolls. The building was unique, but the facilities where very basic. The staff was great my whole stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.