Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Rotterdam Cube Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
6.9

In general the hostel was nice. But the room smelt very bad!! The breakfast was amazing

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Wrz 2017
8.6

Ostello top ed originale contando che abbiamo pagato 29 euro a notte!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Wrz 2017
7.7

No lockers in the room and the ones at reception cost 4€/day. Therefore I would not stay there again. The location inside the cube houses and opposite the Markthal is awesome, beds are comfortable, facilities are clean. Not a good place to meet other travelers (many students stay at the hostel while trying to find housing, also lots of older folks). A roommate had a psychotic breakdown, others spilled vanilla liqueur all over the floor of the room, not the hostel's fault, but still annoying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Sie 2017
10.0

Great location. Very helpful and polite staff. Rotterdam was great for the short time of my stay. Awesome progressive architecture. Can't wait to come back to Rotterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2017
8.6

Very interesting place to stay architecturally - read up on the building, it sets the trend for the other experimental buildings in Rotterdam. Location was excellent for exploring the city and the room was great. The wifi was a bit iffy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2017
9.1

The buildings are really cool. The bar/eating area is very nice and the bartenders were amazing! They honestly made the stay! They were super friendly and helped start conversations. It is right across from the train station and the market which is great. Super easy to get everywhere and mostly very clean. The shower was a bit dirty but not bad. Only annoying thing is there are only cubbies in the rooms and someone tried to mess with my bag at one point

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2017
9.1

Einzigartig! Ganz tolle Lage. Alle Mitarbeiter sehr freundlich und hilfsbereit. Das Frühstück war für ein Hostel absolut in Ordnung, die Zimmer hatte ich mir aber etwas moderner vorgestellt. Wenigstens ein Radio wäre klasse gewesen. Dafür aber mit Klimaanlage ausgestattet - das war super. Alles in allem gab's nicht wirklich was zu meckern. Wir haben die Zeit sehr genossen. Vielen Dank an das Team vom Hostel,die sich gut auch in deutsch ausdrücken konnten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
9.1

Good! I love It! Nice staff! Nice Breakfast! Yummy^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2017
8.3

Me gustó la arquitectura del hostal, la atención del personal y el desayuno. Lo que me hizo falta en este hostal fué una repisa o algo para poner las cosas en las literas de arriba. Tampoco hay lockers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Sie 2017
6.6

È un ostello carino solo per la forma Delle case,ma altri ostelli offrono servizi migliori.camere ridotte al minimo,mancano gli armadietti da chiudere col lucchetto nelle camerate.un po' costoso per quello che offre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×