Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Rotterdam Cube Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 995 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 995 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
8.0

Great hostel, free breakfast definitely a plus. There are no security lockers in rooms, but the hostel is very secure. Cool atmosphere and nice location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Sty 2017
7.4

우선 호스텔 분위기나 스탭들은 매우 좋았다 그런데 호스텔까지 가는 길에 계단을 무조건 올라야해서 무거운 캐리어가 있으면 매우 힘들듯하다. 그리고 조식이 매우 괜찮았다! 다만 도미토리에서 2명만 큐브하우스라는 것을 느낄 수 있게 창문에 붙어있고 나머지 4명은 복도식 느낌에 2층침대에 자야한다 문과 화장실 바로 옆.. 화장실 문도 고장나있고 샤워실도 너무 좁고 부실했다 가격 대비 별로였다 구경만 하고 잠은 다른 곳에서 자는 것이 좋을 듯.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
5.1

We booked 4 beds in a 6 bed room, and the staff overchecked-in more people than the available beds. The staff at night are very rude and offered no apology towards my complaints. I wrote a formal complaint through email but received no reply. Very irresponsible people.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
10.0

Excellent location, living in a cube house was an amazing experience. We really felt like we're in the heart of Rotterdam. Breakfast was good, the beds were comfy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
10.0

Great hostel, next to Rotterdam Blaak Station, in the center of Rotterdam. A continental breakfast buffet is included in the price. The breakfast was well-prepared and delicious! The staff was very friendly and helpful. I'd definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Sty 2017
8.0

Nice to sleep in one of Rotterdam's landmarks. Clan, good breakfast included. No lockers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
9.7

We had a great stay! The stayokay is in some points almost a hotel, it is very clean, the staff is nice, breakfast is a good way to start your day (bread, cereals, orange juice, coffee, fruits ...). The dorms are very clean, but there are no lockers in the rooms(only at reception, but we didn't use it.) The bathroom was in our 8 Bed room, it was clean and new. The location is very central and an awesome point to explore rotterdam! Would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
10.0

Excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Gru 2016
8.3

Coolest hostel ever! The building has a very interesting architecture. Definitely an experience to sleep there and there's a market place close to the hostel. Right next to the Blaak station (not the central!). Staffs are good and atmosphere is pretty good too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Gru 2016
9.1

O hostel é ótimo e a experiência de ficar nas casas cúbicas é incrível. No geral a estadia foi ótima, o único problema são as camas que não são muito confortáveis, assim como os travesseiros. Se a pessoa for ficar muitos dias pode se incomodar com isto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.