Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Maastricht

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 606 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 606 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Stayokay Maastricht Located at Maasboulevard 101. City/Town: Maastricht. Post/Are, , Maastricht.
Stayokay Maastricht
Netherlands
Maastricht Limburg 6211 JW Maasboulevard 101. City/Town: Maastricht. Post/Are
85% 606
50.8433728 5.6978702
Stayokay Maastricht
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Paź 2016
9.7

Very nice staff here! Kind and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2016
8.6

Very big, clean and well organized hostel! Very few people when I was there, so I can't say anything about atmosphere. Very bike friendly :) Only thing I missed were lockers in the rooms...there are some in the basement, but they didn't work.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
9.1

I stayed in the hostel for 7 at the beginning of September before moving into my apartement. Pros - Free Breakfast Buffet - Huge common area- beautiful terrace - Clean - Staff was super firendly - Location - Good Wifi - A lot of quests outside the hostel. Feels more integrated - Food deals lunch, dinner Cons - Rooms were so warm. No air - One room suppose to be 6 beds but was 7 - No free soap - No kitchen for quests - Uncomfortable pillows - Not much storage in the room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2016
8.3

Wie der Name vom Hostel schon sagt, kann man dort "okay" übernachten. Die Lage ist top, die Zimmer sind jedoch nur "okay"... Erwartet nicht so viel von diesem Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.1

Very good value hostel with tasty breakfast near the centre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
8.6

Hostel was clean, friendly and helpful staff who made sure you felt welcome, free breakfast was lovely. Good location along the canal and not too far from the train station and the center. Lovely area outside looking over the canal with a good atmosphere to sit with a drink in the evenings.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
7.1

Leuk, modern hostel, op een prachtige plek aan het water, naast het Stadspark. Een goed weekend gehad, hoewel het hostel niet overal even schoon was. Erge urinelucht op de toiletten, de badkamer op de kamer werd niet schoongemaakt en in het restaurant werden de tafels maar eens in de zes uur opgeruimd. Beetje een rommeltje her en der

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Sie 2016
10.0

Staff is realy very friendly and helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
7.1

Overall a very good hostel with a wonderful terrace. Unfortunately, the bar/restaurant area is quite big and mostly empty, so that it the atmosphere is quite anonymous. In the rooms there were no lockers which is gives you an insecure feeling when you leave your macbook or other valuable things in the room with 5 to 6 other people who you don't know. Breakfast was really good but when I bought a burger with fries for dinner for around 12 Euro none of both really tasted good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lip 2016
8.9

Ottimo! Lo raccomando

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.