Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Maastricht

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 593 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 593 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
Stayokay Maastricht Located at Maasboulevard 101. City/Town: Maastricht. Post/Are, , Maastricht.
Stayokay Maastricht
Netherlands
Maastricht Limburg 6211 JW Maasboulevard 101. City/Town: Maastricht. Post/Are
85% 593
50.8433728 5.6978702
Stayokay Maastricht
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
7.1

Leuk, modern hostel, op een prachtige plek aan het water, naast het Stadspark. Een goed weekend gehad, hoewel het hostel niet overal even schoon was. Erge urinelucht op de toiletten, de badkamer op de kamer werd niet schoongemaakt en in het restaurant werden de tafels maar eens in de zes uur opgeruimd. Beetje een rommeltje her en der

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Sie 2016
10.0

Staff is realy very friendly and helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
7.1

Overall a very good hostel with a wonderful terrace. Unfortunately, the bar/restaurant area is quite big and mostly empty, so that it the atmosphere is quite anonymous. In the rooms there were no lockers which is gives you an insecure feeling when you leave your macbook or other valuable things in the room with 5 to 6 other people who you don't know. Breakfast was really good but when I bought a burger with fries for dinner for around 12 Euro none of both really tasted good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lip 2016
8.9

Ottimo! Lo raccomando

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lip 2016
7.7

L'auberge est plutôt bien placé et très facile d'accès. Il manque une laverie et une cuisine peut-être. Le gros problème était la chambre (en dortoir), il était impossible d'ouvrir la fenêtre de plus il faisait terriblement chaud. Rapport qualité/Prix moyen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • bombfrompluto
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
26 Cze 2016
6.3

Far from center (you may have issues if you have heavy luggage as the buses aren't easy to reach), no elevator, no kitchen. Good beds, very clean. Staff was friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2016
8.0

Das Einzige, das ich wirklich auszusetzen habe, ist dass die Zimmer nicht nur hellhörig sind, sondern mein Bett sich auch ganz komisch bewegt hat, wenn im angrenzenden Zimmer sich jemand etwas heftiger in seinem bewegt hat!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • cekko_91
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
22 Cze 2016
8.9

Hostel not in the centre but quite close to it, immersed in the park.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2016
6.0

Despite the low rates offered by Stayokay Maastricht, the run-down rooms and cheerless environment are hardly excusable. Very low value for money.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Maj 2016
10.0

Due to train strikes in Belguim, I was not able to arrive in Maastricht until shortly before midnight which for me was not ideal. I have to appreciate the professionalism of the staff on my arrival and I was grateful to have a bed to sleep in. Decent hostel. Breakfast decent and yes I would use the hostel again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.