Hostelworld.com

Stayokay Maastricht

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 616 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 616 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Sty 2017
8.9

Leider keine Schließfächer, sonst super!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Sty 2017
8.0

Decent room size and in a beautiful location, directly on the river and opposite a park. I stayed during the week so there was no vibe but there is a large bar area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Gru 2016
7.7

Beautiful location in the centre of Maastricht, along the river Maas with an overviewing terrace. Clean rooms and bathroom, friendly staff and super good breakfast. Would stay here again for sure and recommend to anyone else.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Lis 2016
9.1

Stayed one night and met some interesting people to spend the evening with. I've heard that the weekends are a lot of fun there but unfortunately wasn't there to witness it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Paź 2016
9.7

Very nice staff here! Kind and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2016
8.6

Very big, clean and well organized hostel! Very few people when I was there, so I can't say anything about atmosphere. Very bike friendly :) Only thing I missed were lockers in the rooms...there are some in the basement, but they didn't work.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
9.1

I stayed in the hostel for 7 at the beginning of September before moving into my apartement. Pros - Free Breakfast Buffet - Huge common area- beautiful terrace - Clean - Staff was super firendly - Location - Good Wifi - A lot of quests outside the hostel. Feels more integrated - Food deals lunch, dinner Cons - Rooms were so warm. No air - One room suppose to be 6 beds but was 7 - No free soap - No kitchen for quests - Uncomfortable pillows - Not much storage in the room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2016
8.3

Wie der Name vom Hostel schon sagt, kann man dort "okay" übernachten. Die Lage ist top, die Zimmer sind jedoch nur "okay"... Erwartet nicht so viel von diesem Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.1

Very good value hostel with tasty breakfast near the centre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.