Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Maastricht

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lip 2017
9.7

Very nice hostel. Good location, very clean and staff are really nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2017
9.1

Very nice and clean hostel! The staff were really lovely and accommodating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
7.7

Nice location within walking distance to the caves as well as the city center. Common room was cozy. Staff were very friendly and helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lip 2017
8.3

I only stayed for one night, and didn't eat breakfast. This place did the trick for one night. It was in a fantastic location; very walkable to the center of Maastricht. The room was a bit bland, but the bed was sturdy. The building seemed functionally fine, but the ambience wasn't all that conducive to meeting other guests.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2017
8.6

Great location and terrace, but rooms were super hot since was no a/c or fan. You also can't open the window fully to let air in. Other than that it was very comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Cze 2017
8.3

위치괜찮고 그럭저럭 잘만해요. 단체 여행객이 많이 오는거 같은데 더럽게 시끄러워요 리얼 진짜. 12시에 복도에서 생파하던 여자들 진짜 개욕나온다. 0층 펍에 트라피스트 생맥 종류별로 파니까 다 마셔보세여 맛 지림. 엘베없음. 여자분들 캐리어 들고가다 황천길 갈 수도 있음. 침대 엄청 작아요. 싱글사이즈보다도 작은듯. 키 181기준 길이는 적당. 넓이는 개좁. 침대 쿠션감 아쉬움. 자리마다 충전기있음. 주변이 한적해서 아침 조깅하기 좋음. 요리공간 없어요. 음식반입금지. 조식 6유로. 음식반입금지니까 먹을만함. 강제로 처먹. 정수기도 있음. 암튼 단체 많이 오니까 시끄러운건 참고하세요. 0층 펍 생맥주는 강추함다 ㅎㅎ 닭고기 스프도 강추 가성비 갑.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Cze 2017
7.7

Very spacious with nice and pleasant environment, but very simple facilities, they only provided toilet paper and bed linen in the room Need to make your own bed

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2017
7.1

The hostel was very clean and arranged but there was not really a cosy atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
7.4

In terms of the hostel itself, it certainly isn't the nicest, but I've also stayed in worst. But what earned this place points in my book was the staff. Everyone was so wonderful and helpful, and went above and beyond in their kindness and helping me get where I needed to be

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Maj 2017
7.1

Far too expensive for what you get, but that's Stayokay for ya.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.