Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Haarlem

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2017
6.3

Only stayed here for a night while passing through. Everything was clean and the facilities were solid. The free breakfast was fantastic. Overall I would recommended people to stay here even though the location is a little out of the way. Transit is good and right outside

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
8.6

Posto molto carino, personale gentile e disponibile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2017
8.6

Nice place to bring a group of kids if your traveling by yourself I wouldn't stay more then a night. Safe hostel with a great shower and is very clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Nenagusa
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
29 Kwi 2017
8.6

Lugar muy cómodo, lastima que está muy lejos de la plaza principal. Hay un camión que te deja allí qué pasa cada 20 min. el desayuno estaba rico, de los más variados que vi. Tal vez le faltarían conexiones para el cel cerca de las camas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
8.0

Tolle Unterbringung, schöne Zimmer und sehr nettes Personal, Frühstück klasse

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
8.9

Hostel located quite far from Harlem station, but could be easy reached by bus. Near the beautiful park. Square breakfast. We took bicycles and did wonderful trip to the sea through National park. If you are going to Airport later - better to call a taxi service. For three of us is was cost only 35 euro (bus + train tickets are same)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
10.0

I was a fresh arrival from Trumplandia, via Germany. I had not been out of the USA in eight years. I had not visited Haarlem for ten years. I saw a great price on Hostelworld for Stayokay hotel in Haarlem. I was low on money and just sitting thinking how I could afford to get there from Amsterdam when the local Politie came by---getting defensive I was not in the mood to answer their questions. But they asked if I was trying to get somewhere. The gave me a ticket for free! It was 5 stars!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
7.7

Amazing place,about 50 minutes by walking from the city center. Staff and rooms it the best. My advise visit the city and what yuo have enough go to the hostel because in the hostel area there is nothing special to see.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
9.1

Really nice! It is far from the city center (about 50 minutes on foot). The staff was very kind. When I told the staff I had an early flight and wouldn't be there for breakfast, one of them opened up the kitchen and helped me pack a breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.