Hostelworld.com

Stayokay Den Haag (The Hague)

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 833 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 833 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

The location is good, quite close to the Den Haag HS, from which you can easily go to Delft and Rotterdam for one day tour. For the four-bed female dorm I stay, it's spacious, clean, and more than comfortable for rest. The hostel also provides basic buffet breakfast, and if you like, they offer dinner. In sum, it's a nice choice to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lut 2017
9.7

PERFECT STAYING !! RECOMMANDED !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Lut 2017
9.1

Good hostel. Decent location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
9.1

我們住的是8人宿舍,空間蠻大的,內部設備淋浴不太ok,蓮蓬頭架的很高,是不可移動式,對於矮的人來說水很散,暖氣到了半夜好像會關掉,睡到一半會冷...去年住過一次,wifi挺好的,但今年住的這間wifi超級爛= =不知為何,自助早餐很棒,選擇多樣化,也算是物超所值的一間旅社!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
19 Sty 2017
8.6

Was pretty good overall- was extremely close to the station which was excellent, but not as close to the centre of town so, depends on what you prefer. Otherwise it was a good night I spent- well priced and had everything you need from a hostel, including cheap meals.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2017
10.0

Good stay, my only point would be that breakfast has a very limited selection so if stay for more than a few days it's gets boring quite fast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
8.3

Overall, a decent hostel, and close enough to walk to the center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Gru 2016
9.4

I was really impressed by everything. I'm looking forward to staying there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lis 2016
8.9

Ich bin sehr zufrieden mit dem Preis- Leistungsverhältnis des Stayokay hostels ! Die Lage ist etwas außerhalb des Zentrums, aber in Gehzeit von ca. 10Minuten zu erreichen. Mein 4-Bett Zimmer war vollkommen in Ordnung, frische Bettwäsche & angrenzendes Bad & Dusche. Die Betten sind etwas wackelig und die Einrichtung etwas altmodisch aber ansonsten alles in Ordnung. Das Personal war super freundlich, das Frühstück inklusive, also alles Top! Ich komme gerne wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • LaurenAndBree
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Paź 2016
9.1

Quite expense but was really nice, wasn't much atmosphere but the bar in the hostel had nice cheap pizza! Nice and close to the station and to the city centre, was a really good stay! The staff were also super nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.