Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Den Haag (The Hague)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 796 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 796 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
Stayokay Den Haag (The Hague) Located at Scheepmakersstraat 27, 2515 VA, The Hague.
Stayokay Den Haag (The Hague)
Netherlands
The Hague 2515 VA Scheepmakersstraat 27, 2515 VA
85% 796
52.0725294 4.3253087
Stayokay Den Haag (The Hague)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2016
6.9

Naja... ich finde der Name sagt es schon. Das Stayokay ist "okay". Schließfächer muss man noch extra mieten, die Dusche in meinem Zimmer hatte keine Fenster und auch keine Lüftung. Dementsprechend war es stickig, roch schimmlig, ist nie getrocknet. Barfuß bin ich da gar nicht rein. Bett war ok. Nur die Stecker am Bett waren Mega ausgeleiert. Das hat nichts dein gehalten. Für Leute die alleine reisen ist das stayokay einfach ein bisschen zu groß. Man lernt nicht wirklich jmd kennen. es bleibt ok

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Wrz 2016
8.0

nice hostel close to HS train station, nice staff, easy to reach. everything was fine and clean, I would definitely recommend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Wrz 2016
8.6

Un Hostel con un ambiente muy bueno y agradable. El personal responsable un 10!!! La habitaciones estaban bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • elwynpunk3288
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Sie 2016
8.3

room is spacious, basic but good breakfast, and very helpful and firendly staffs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
7.7

Die Mitarbeiterinnen sind teilweise sehr unfreundlich und für ein Zimmer ohne Fenster ist der Preis schon recht hoch

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2016
6.6

Bathroom was so small and little bit dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Sie 2016
9.1

Good hostel, clean and well equipped, Good breakfast. It was Hard to get a Drink because the barkeeper wasnt there Most of the time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.1

화장실이 세면대 두개(외부), 토일렛, 샤워실로 나뉘어져 있다. 샤워실이 샤워부스가 아니라 칸막이만 되어 있어서 물이 새나갈까 조심해야 한다. 샤워부스가 따로 있지 않은 점, 지역 특성 상 호스텔임에도 불구하고 가격이 조금 높았던 점 빼고는 전반적으로 만족한다. 조식이 포함되어 있었으니 가격대비 좋은 곳이라고 생각한다. 헤이그로 다시 여행을 가면 다시 들를 마음이 있다. 아, 여성 전용 방이 있어서 좋았다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Sie 2016
9.4

Excellent choice. Not your typical youth hostel, more like a smart hotel concept. Everything is clean, safe and you get a good breakfast. Tip: there is a nice terasse near the breakfast area which allowa you to sip your coffee right on the side of a beatiful canal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
8.3

Insgesamt eine empfehlenswerte Jugendherberge. Die Gemeinschafts- und Aufenthaltsräume sind prima. Man fühlt sich wohl und kann sich entspannen. Das Zimmer war für unsere 4-köpfige Familie etwas bescheiden (klein), da wir aber fast nur zum Schlafen auf dem Zimmer waren ging das. Ansonsten sehr sauber. Freundliche Mannschaft. Essen korrekt bis gut. Bedankt. B. Salla

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.