Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Den Haag (The Hague)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 853 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 853 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Kwi 2017
7.7

The staff here where amazing, friendly and very helpful. The rooms were comfortable shows were warm, all round great place to stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2017
10.0

Lovely staf, the eggs! So tasty, really enjoy my stay....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Mar 2017
6.3

Gebucht hatten wir ein 9-Bettzimmer, bekommen haben wir ein 4-Bettzimmer. Eigentlich nicht schlecht allerdings erinnerte das Innere an die Einrichtung im Jahre 1950. Alte Tapeten, wacklige Betten, alles nicht sehr sauber und die Fenster gingen ins Innere des Hostel. Frische Luft suchten wir vergebens. Allerdings hat das Hostel eine gute Lage, alles sehenswerte in Den Haag ist in wenigen Minuten dank Tram zu erreichen und das inklusive Frühstücksbüffet lässt einen gut und satt in den Tag starten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
8.3

Frühstück top! Personal freundlich! Alles sehr unkompliziert!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Mar 2017
9.4

Very good hostel; it was lovely to have free breakfast, as well as the option to eat lunch/dinner there. The location was great-- just a 10-15 minute from the Centraal station and from the main center of town. The only downside was that there were no lockers for luggage in the rooms themselves. There is a free luggage storage area in the cellar area and smaller private lockers that you can pay 2 euros/day to rent. Benefits include free breakfast, discount tickets to museums, and bike rentals.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Mar 2017
10.0

nice hotel nice breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
10.0

The location is good, quite close to the Den Haag HS, from which you can easily go to Delft and Rotterdam for one day tour. For the four-bed female dorm I stay, it's spacious, clean, and more than comfortable for rest. The hostel also provides basic buffet breakfast, and if you like, they offer dinner. In sum, it's a nice choice to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lut 2017
9.7

PERFECT STAYING !! RECOMMANDED !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Lut 2017
9.1

Good hostel. Decent location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Lut 2017
9.1

我們住的是8人宿舍,空間蠻大的,內部設備淋浴不太ok,蓮蓬頭架的很高,是不可移動式,對於矮的人來說水很散,暖氣到了半夜好像會關掉,睡到一半會冷...去年住過一次,wifi挺好的,但今年住的這間wifi超級爛= =不知為何,自助早餐很棒,選擇多樣化,也算是物超所值的一間旅社!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.