Hostelworld.com

Stayokay Den Haag (The Hague)

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Stayokay Den Haag (The Hague) Located at Scheepmakersstraat 27, 2515 VA, The Hague.
Stayokay Den Haag (The Hague)
Netherlands
The Hague 2515 VA Scheepmakersstraat 27, 2515 VA
84% 765
52.0725294 4.3253087
Stayokay Den Haag (The Hague)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • filipexp5720
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Cze 2016
8.9

It looks like an hotel,very clean comfortable and safe. Great breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2016
8.6

This Stayokay was okay. The rooms were clean and the bed okay comfy. The staff was very nice and the breakfast was amazing for hostel standard. I didn't see that many backpackers and the bar/chill area was kinda dead, but maybe that was just bad timing. The bar man was very nice and they have a piano there. The rental bikes are perfect to go to the beach with! The city is kind of small so not that much to do. The hostel is located near the main train station and the city center is in walking dis

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Maj 2016
9.1

Super auberge de jeunesse dans laquelle nous avons passé une nuit avec mon ami. Elle a été assez facile à trouver grâce aux indications sur le site et l'accueil fut agréable. Les chambre étaient propres, les sanitaires aussi. Petit bémol sur les fenêtres qui laissaient passer le bruit (l'hôtel est à coté d'une gare et d'une voie de tramway). Nous avons passé une bonne nuit mis à part nos colocataires assez particuliers... Le petit déjeuner compris dans la formule était bon et varié.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
7.7

Everything was nice except the location was very lonely and one of the staff girls at the reception was most rude.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
6.6

The price was great and breakfast is included. The room was a bit run down and had the absolute bare minimum, without even a soap dispenser, and smelled musty. The staff member working when I arrived seemed to be new, didn't know what she was doing, and it was hard to communicate with her because her English was poor. Also, bring earplugs - it's right next to the HS train station and several tram lines which squeak horribly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Azerbejdżan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Maj 2016
10.0

Everything is nice but they dont have a soap in wc. It is very important.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

It was my first expirience in a Hostel and I was surprised with the organization, respect and atmosphere. I really enjoyed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
10.0

Superb all the way around

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Maj 2016
8.6

장점과 단점이 명확한 숙소. 일단 방이 넓어서 짐 두는거나 공간 활용이 편하고, 조식이 정말 좋음. 종류도 많고 맛있음! 위치도 역에서 가깝고 좋음. 8인 혼성에 묵었는데 여자로만 몰아준다고 배려해주셔서 편하게 씀. 단점은 샤워실 물이 잘 안내려가고 수압이 많이 약함. 냄새도 남. 오랜기간 묵을거만 아니면 괜찮을듯. 엘리베이터는 있긴했는데 제가묵을땐 수리중이라 계단이용 ㅠㅠ그래도 장점이 더 많아서 좋은 기억으로 남은 숙소! 씻는거 빼곤 다좋았는데 그게 조금 치명적이네요ㅠㅠㅋㅋ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
30 Kwi 2016
4.9

Customer service needs to be improved dramatically. Large, impersonal, money hungry hostel not tailored for backpackers but for big groups so that they have high turnover so customer service is not important to them (exactly the same as the one Stay Okay in Amsterdam-same problem there). Hostel will not go out of their way to help a single traveller when they can make more money from a school group. Is clean but amenities are basic. Make you pay to use the computer. Will never stay here again

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.