Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Den Haag (The Hague)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 786 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 786 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
Stayokay Den Haag (The Hague) Located at Scheepmakersstraat 27, 2515 VA, The Hague.
Stayokay Den Haag (The Hague)
Netherlands
The Hague 2515 VA Scheepmakersstraat 27, 2515 VA
86% 786
52.0725294 4.3253087
Stayokay Den Haag (The Hague)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sie 2016
9.1

Good hostel, clean and well equipped, Good breakfast. It was Hard to get a Drink because the barkeeper wasnt there Most of the time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.1

화장실이 세면대 두개(외부), 토일렛, 샤워실로 나뉘어져 있다. 샤워실이 샤워부스가 아니라 칸막이만 되어 있어서 물이 새나갈까 조심해야 한다. 샤워부스가 따로 있지 않은 점, 지역 특성 상 호스텔임에도 불구하고 가격이 조금 높았던 점 빼고는 전반적으로 만족한다. 조식이 포함되어 있었으니 가격대비 좋은 곳이라고 생각한다. 헤이그로 다시 여행을 가면 다시 들를 마음이 있다. 아, 여성 전용 방이 있어서 좋았다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Sie 2016
9.4

Excellent choice. Not your typical youth hostel, more like a smart hotel concept. Everything is clean, safe and you get a good breakfast. Tip: there is a nice terasse near the breakfast area which allowa you to sip your coffee right on the side of a beatiful canal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
8.3

Insgesamt eine empfehlenswerte Jugendherberge. Die Gemeinschafts- und Aufenthaltsräume sind prima. Man fühlt sich wohl und kann sich entspannen. Das Zimmer war für unsere 4-köpfige Familie etwas bescheiden (klein), da wir aber fast nur zum Schlafen auf dem Zimmer waren ging das. Ansonsten sehr sauber. Freundliche Mannschaft. Essen korrekt bis gut. Bedankt. B. Salla

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
6.0

This place is very clean, but the woman at the front desk was extremely rude. Two people were checking in in front of me, and I asked her what was served for breakfast. She gave me a long look and said I had to wait my turn. After a 10 minute wait, it took her 10 seconds to tell me. The location is really close to the tram station if you want to take a day trip into Delft or anywhere nearby, but it isn't close to exciting things in The Hague, a rather random location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Sie 2016
9.7

Muy buen desayuno. El Hostel está lindo. El baño está bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
8.6

Nice but the atmosphere is more for families and groups and not solo-backpackers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bsimpson1015
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Lip 2016
7.7

Felt more of a hotel hostel, overall it was nice just not the "hostel atmosphere" I was looking for

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
8.0

Hier gibt es ein leckeres Frühstück und eine ruhige Atmosphäre. Familien aber auch junge Leute checken hier ein.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lip 2016
8.0

Very clean and well located. Security in rooms could be upped, e.g lockers in rooms. But overall good hostel and has a lovely breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.