Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Stayokay Den Haag (The Hague)

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 770 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 770 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Stayokay Den Haag (The Hague) Located at Scheepmakersstraat 27, 2515 VA, The Hague.
Stayokay Den Haag (The Hague)
Netherlands
The Hague 2515 VA Scheepmakersstraat 27, 2515 VA
85% 770
52.0725294 4.3253087
Stayokay Den Haag (The Hague)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Lip 2016
8.0

Very clean and well located. Security in rooms could be upped, e.g lockers in rooms. But overall good hostel and has a lovely breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ruizvillalobosr
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
30 Cze 2016
10.0

Excelent place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
8.9

전반적으로 만족함. 불만이었던 것은 셔워기가 약한 것과 환기가 잘 안되는 것. 결론적으론 좋은 이미지가 더 많은 곳이긴 함.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
10.0

Tout simplement super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • filipexp5720
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Cze 2016
8.9

It looks like an hotel,very clean comfortable and safe. Great breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2016
8.6

This Stayokay was okay. The rooms were clean and the bed okay comfy. The staff was very nice and the breakfast was amazing for hostel standard. I didn't see that many backpackers and the bar/chill area was kinda dead, but maybe that was just bad timing. The bar man was very nice and they have a piano there. The rental bikes are perfect to go to the beach with! The city is kind of small so not that much to do. The hostel is located near the main train station and the city center is in walking dis

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Maj 2016
9.1

Super auberge de jeunesse dans laquelle nous avons passé une nuit avec mon ami. Elle a été assez facile à trouver grâce aux indications sur le site et l'accueil fut agréable. Les chambre étaient propres, les sanitaires aussi. Petit bémol sur les fenêtres qui laissaient passer le bruit (l'hôtel est à coté d'une gare et d'une voie de tramway). Nous avons passé une bonne nuit mis à part nos colocataires assez particuliers... Le petit déjeuner compris dans la formule était bon et varié.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
7.7

Everything was nice except the location was very lonely and one of the staff girls at the reception was most rude.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
6.6

The price was great and breakfast is included. The room was a bit run down and had the absolute bare minimum, without even a soap dispenser, and smelled musty. The staff member working when I arrived seemed to be new, didn't know what she was doing, and it was hard to communicate with her because her English was poor. Also, bring earplugs - it's right next to the HS train station and several tram lines which squeak horribly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Azerbejdżan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Maj 2016
10.0

Everything is nice but they dont have a soap in wc. It is very important.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.