Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Den Haag (The Hague)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 816 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 816 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
Stayokay Den Haag (The Hague) Located at Scheepmakersstraat 27, 2515 VA, The Hague.
Stayokay Den Haag (The Hague)
Netherlands
The Hague 2515 VA Scheepmakersstraat 27, 2515 VA
85% 816
52.0725294 4.3253087
Stayokay Den Haag (The Hague)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Lis 2016
8.9

Ich bin sehr zufrieden mit dem Preis- Leistungsverhältnis des Stayokay hostels ! Die Lage ist etwas außerhalb des Zentrums, aber in Gehzeit von ca. 10Minuten zu erreichen. Mein 4-Bett Zimmer war vollkommen in Ordnung, frische Bettwäsche & angrenzendes Bad & Dusche. Die Betten sind etwas wackelig und die Einrichtung etwas altmodisch aber ansonsten alles in Ordnung. Das Personal war super freundlich, das Frühstück inklusive, also alles Top! Ich komme gerne wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • LaurenAndBree
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Paź 2016
9.1

Quite expense but was really nice, wasn't much atmosphere but the bar in the hostel had nice cheap pizza! Nice and close to the station and to the city centre, was a really good stay! The staff were also super nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Paź 2016
8.0

pros: good location close to the central station, 10 minutes walk to the city center. beautiful canal near it which you can enjoy from the balcony next to the dining room & bar. very helpful stuff. good breakfast (breakfast pack for early leavers is a great idea and the pack was wonderful). locker room in the basement. bicycle rental service. cons: not much atmosphere. no lockers in the rooms. it was silent enough for me but be aware that there is a constant (distant) voice of trains passing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jefscottmpls42235
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
5 Paź 2016
8.3

great location & breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Wrz 2016
7.4

お部屋は清潔で、ロケーションも良く朝ごはんが素晴らしいですが、受付の方が感じ悪く、夜遅くまで騒いでる人もいます。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Wrz 2016
6.9

Naja... ich finde der Name sagt es schon. Das Stayokay ist "okay". Schließfächer muss man noch extra mieten, die Dusche in meinem Zimmer hatte keine Fenster und auch keine Lüftung. Dementsprechend war es stickig, roch schimmlig, ist nie getrocknet. Barfuß bin ich da gar nicht rein. Bett war ok. Nur die Stecker am Bett waren Mega ausgeleiert. Das hat nichts dein gehalten. Für Leute die alleine reisen ist das stayokay einfach ein bisschen zu groß. Man lernt nicht wirklich jmd kennen. es bleibt ok

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Wrz 2016
8.0

nice hostel close to HS train station, nice staff, easy to reach. everything was fine and clean, I would definitely recommend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Wrz 2016
8.6

Un Hostel con un ambiente muy bueno y agradable. El personal responsable un 10!!! La habitaciones estaban bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • elwynpunk3288
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Sie 2016
8.3

room is spacious, basic but good breakfast, and very helpful and firendly staffs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
7.7

Die Mitarbeiterinnen sind teilweise sehr unfreundlich und für ein Zimmer ohne Fenster ist der Preis schon recht hoch

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.