Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Arnhem

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 67 Recenzje
15 Sie 2017
10.0

Loin du centre (3km) mais bien fléché et le cadre en vaut la peine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
8.6

Ich war mit der Familie nach dem Frauen EM Fussball 1/4 Finalspiel für eine Ubernachtung in Arnheim gewesen. Es hat uns sehr gut gefallen und vom Frühstücksbüffet positiv überrascht .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
9.1

Had a great night in Arnhem. Food kept for us due to our late arrival. Friendly staff and good atmosphere. Fabulous breakfast. Rooms clean. No problems at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
10.0

We had a great time. Friendly staff, good facilities , fabulous location and relaxed atmosphere . Catered for us despite our late arrival. Thumbs up for Arnhem!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2017
6.0

I cancelled this hostel as I booked the wrong location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Cze 2017
8.3

location baf but natural good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bnsurti
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Cze 2017
7.7

Nice place, helpful staff. Guest kitchen and fridge would be nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
8 Maj 2017
7.4

Located miles from anywhere. There are no shops or restaurants in the neighborhood. There is a grocery store almost a kilometer away, but there is no guest kitchen at the hostel. This means you will STARVE while staying at this hostel, unless you get their overpriced (but very small) supper. Be sure to eat lot's at breakfast! Another huge problem is that this hostel shuts the heat off at night! If it is cold outside then the room will be too cold for you to stay in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.