Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Zeeburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2,481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2,481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Stayokay Amsterdam Zeeburg Located at Timorplein 21, , Amsterdam.
Stayokay Amsterdam Zeeburg
Netherlands
Amsterdam Noord-Holland 1094 CC Amsterd Timorplein 21
83% 2481
52.3651969 4.9352216
Stayokay Amsterdam Zeeburg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Sie 2016
6.0

Das Hostel ist sehr groß. Wir haben leider ein sehr dunkles Zimmer erwischt. Dusche und Toilette im Zimmer sind ohne Fenster/Lüftung. Die Betten sind auch nicht gerade die Besten. Das Frühstück war allerdings top! Für 2 Nächte also total in Ordnung.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.9

Auberge conviviale et pratique pour visiter la ville.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.7

Very nice place where you can meet interesting people, a bit expensive for a youth hostel in August but the quality makes it worth every penny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • amrenwick20006406
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sie 2016
9.4

A really good place to stay in Amsterdam. The facilities were really clean and the overall feel of the place was bright & fresh, with excellent bathrooms & large rooms. The staff were very helpful in offering advice on where to visit and the best options for travelling around the city. The breakfast included in the price of the stay is a buffet style with coffee, juice, cereal, bread, cheese and meats. I have stayed in quite a few hostels around Europe and this one ranks as one of the cleanest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
8.6

Perfecto desayuno estupendo solo que esta un poco lejos. Del centro para ir andando Pero vale la pena si se compra tickets de tranvía para mí el más económico de todo Amsterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
7.1

Nicht der typische Hostelflair, da das Stayokay so riesig ist. Zum übernachten ist es allerdings gut und das Frühstück ist auch top. Die Lage ist okay, nur nachts braucht man länger um mit dem Nachtbus heim zu kommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • alanarg89
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
10.0

Excelente alojamiento, excelente desayuno el que sirven. Lo unico que podrian mejorar es un sistema de cocina (ya que actualmente uno no tiene acceso)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.4

The location is slightly far from the city centre, so you will have to commute a little bit if you plan to go somewhere around Dam Square etc. But other than that, it's a fantastic hostel! The vibe is amazing, and I met some really cool people. The morning breakfast is really elaborate. The place is bright and lively, and it's great fun to hang out and chill. Bike rentals are really convenient, and you get discount coupons for almost every party place in Amsterdam at the hostel reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
6.3

No estuvo a la altura de mis expectativas. Es cierto que el desayuno tiene gran variedad, aunque en mi opinión le falta algo de bollería o poder tostar el pan. Sin embargo, a pesar de especificar el precio de la lavandería, no tienen ningún lugar para hacer la colada. Además, las habitaciones no tienen enchufes y puntos de lectura para cada cama, y la luz del baño y la ducha van por sensor de movimiento, lo cual resulta de lo más incómodo, pues tienes que estar saltando cada 15 o 30 segundos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Sie 2016
9.1

Buenisimo el hostel. Tiene un desayuno super amplio, recomiendo que bajen a desayunar. Queda bastante lejos de todo, pero te podes tomar el tram 14 que pasa todo el tiempo cada 20 min a una cuadra de ahi.. Desde la estacion central el colectivo me dejo a 3 cuadras tambien. Lo recomiendo. La cagada es que a la noche en ams no hay micho transporte, o pasa cada 1 hs, se complica para salir a la noche. Super bien todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.