Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Zeeburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3498 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3498 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lucasboffi
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Wrz 2017
10.0

Increíble Hostel, barato y excelente servicio. No muy alejado del centro pero en una zona residencial que no tiene nada que envidiarle, increíble estadía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
8.0

Oldukça iyi ve temiz güzel bir ortam teşekkürler

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2017
8.6

Everything in the room was new and shiny, good quality and practical. They have a room where I could store my bicycle overnight. Breakfast is good, worth the money.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2017
9.7

Siperbe endroit ! Les gens y sont sympathiques et les installions sont très modernes ! Les autres voyageurs dans ma chambre (chambre de 6) étaient très respectueux et je n'ai pas été dérangée. Le restaurant et le bar ne sont abordables. J'ai été agréablement surprise par cet hostel et le recomende à quiconque !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2017
9.4

Staff is super friend and family/business style hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2017
9.1

The first day the lady from the front desk wasnt that kind but the rest ofthe days the staff was really helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2017
8.6

As a solo female traveler on a budget, this place was sufficient for all of my needs. The staff was very helpful and answered any questions I had. The rooms were very spacious, which I love, and the beds are SO comfy!!! The bathrooms were fine, but I wasn't too fond of the shower. No separation from the rest of the bathroom. And it's quite a walk away from the central station to get to the city. You'd have to make a commitment to leave - esp with it being rainy all the time. Bring water proof shoes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
9.1

Very clean hostel, I experienced no problems at all whilst staying there. The location wasn't the best, but had easy access to get back and forth to central Amsterdam. I would definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
8.9

L'ostello é molto buono, camere pulite e personale cordiale e sempre a disposizione. Molto carina la zona chill, non ho provato i piatti del ristorante ma i prezzi sembravano buoni. L'unico punto debole è che l'ostello si trova abbastanza lontano dal centro, ma è possibile trovare una stazione del tram dietro l'angolo, ma è anche possibile arrivare ovunque a piedi! Consiglio a tutti, e ritornerò sicuramente 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
10.0

Everything was perfect and the facilities available were really good. The staff were really friendly and happy to help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×