Hostelworld.com

Stayokay Amsterdam Zeeburg

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Stayokay Amsterdam Zeeburg Located at Timorplein 21, , Amsterdam.
Stayokay Amsterdam Zeeburg
Netherlands
Amsterdam Noord-Holland 1094 CC Amsterd Timorplein 21
85% 2136
52.3651969 4.9352216
Stayokay Amsterdam Zeeburg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2016
8.6

Slightly far from the city centre but on the plus side I was able to experience cycling to the city just like a local would! Great breakfast, probably the best free one I've had! Amazing set up and a huge building - Probably that was why I found meeting other ppl a bit hard

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Kwi 2016
8.0

El WiFi no funciona. Excelente desayuno. Alejado del centro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
7.7

They kind of are just grabbing for any money they can get. The free wifi is terrible and if you want to use a computer in the lobby they charge you. Free breakfast but you aren't allowed to bring in your own food or drinks. No lockers in rooms. The neighborhood was quiet and and near a team and bus stop, though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Kwi 2016
10.0

一次绝对完美的青旅住宿,里面配置相当豪华,苹果电脑随处可见你就知道这地方有多好!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
7.4

La habitación linda pero no tenían lockers dentro de la habitación lo cual no nos gustó para nada. El baño no olía bien aunque estaba limpio y las duchas para mi eran incómodas. El hostel no está en el centro pero se llega muy fácil.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Kwi 2016
8.9

It could be considered as a good hostel. The wifi was good. The sanitary conditions was good and staff were nice. I hope they could put some soap in the washing place for the convenience of washing hands. And the locker is not free, which I think is not good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

The room, food and the ambiance were just perfect. I was really happy with the staff at stayok.They were very helpful and made our stay a pleasant one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Kwi 2016
9.1

Staff very kind, good breakfast! Bed was very comfortable. I advise it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
8.6

Great spot, just outside of the downtown area, but not too far that a little walk wouldn't get you to most places. The staff were pretty cool, and I was digging the room set-up (got a bed in a 6-bed mixed dorm). The bar was pretty basic, but not bad by any means. The comp breakfast was by far the best ive ever had at a hostel though, everything was delicious, and even with a bunch of kids from a high school staying there as well, the staff kept on top of everything stocked.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
8.0

Only problem is that its not at the city centre. So its a pain to get back specially at night. Its more of a family hostel. They dont allow smoking inside the hostel. Its clean and peaceful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.