Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 4,689 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 4,689 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Stayokay Amsterdam Vondelpark Located at Zandpad 5, 1054 GA, Amsterdam.
Stayokay Amsterdam Vondelpark
Netherlands
Amsterdam Zandpad 5, 1054 GA
86% 4689
52.3610431 4.8779940
Stayokay Amsterdam Vondelpark
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Gru 2016
10.0

Get it together Hostelworld I had to cancel the two days I booked with you thank God the hostel cancelled it for me

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
7.1

I was extremely cold at night...the shower was dirty, the staff was mediocre did not provide any ideas of what to do or layout of environment. I was on the 4th floor (no elevator very tiring). There were no plug sockets anywhere in the room. This hostile did its job as I got what I paid for it was very cheap and the location was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Gru 2016
8.9

O hostel é muito bom no geral. Bem localizado e limpo. O único problema são as camas e travesseiros que não são nada confortáveis. Se ficar muitos dias, pode se incomodar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
8.3

It's a good place. Near from city center, they have all the inforrmations for you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Gru 2016
8.9

Deerfield a very nice hostel, but definitely a hostel aimed towards younger people who like to party. In a wonderful location, and very clean and nice. Would stay there again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.1

I loved this place. Was slightly more expensive than other options but you pay for what you get and our room was nice, the shower was amazing, staff friendly, there is a bar/restaurant which is pretty good value for money. It's pretty easy to get into the city centre and you are really close nice places to eat and great nightlife. Would 100% choose to stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the super nice review!! Great to know you had a blast during your stay! Looking forward to see you again!

  • CesarJardon
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Gru 2016
7.4

Es un Hostel inmenso. Hay demasiada gente. El bar no tiene ambiente, toda mi estancia en Ámsterdam la pasé recorriendo a pie. Ámsterdam es pequeño y no es necesario el transporte en bus. Puedes llegar del Hostel al Red Light District caminando en media hora. Probablemente no me quedaría en el mismo Hostel pero todo está muy limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
9.4

Great for a one or two day trip because relatively straight forward to find with the instructions and new clean bed sheets, great info on how to get around, 24 hour reception. Additional Bathrooms are accessible in the lobby. Could be better if more table space and larger rooms, but fine for a short trip for a 4 person dorm.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
30 Lis 2016
9.1

The breakfast is really good, and the rooms are nice and clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
8.9

Estancia corta y agradable. Me gustó

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.