Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 4,415 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 4,415 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Stayokay Amsterdam Vondelpark Located at Zandpad 5, 1054 GA, Amsterdam.
Stayokay Amsterdam Vondelpark
Netherlands
Amsterdam Zandpad 5, 1054 GA
86% 4415
52.3610431 4.8779940
Stayokay Amsterdam Vondelpark
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Para mi fue excelente en todo sentido. Siempre limpio, el personal muy atento y super cerca de todo.. Lo recomiendo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Sie 2016
9.4

Hostel muito bem localizado e seguro! Staff atenciosa, sempre disposta a ajudar. Recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
10.0

easy to find clean nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.1

Mein erster Aufenthalt in einem Hostel und da haben wir gleich ein richtig gutes erwischt. Alles sauber, soweit wir das gesehen haben, das Frühstück war absolut ausreichend dafür, dass es im Preis inbegriffen war! Vor allem war es sehr leise in den Zimmern. Man hat nichts von den anderen Gästen mitbekommen. Das einzige, was mich etwas gestört hat war, dass es im Bad wenig Ablagefläche gab. Wenigstens Haken an der Tür hätten schon gereicht. Wir kommen gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank für diese gute Bewertung, bis zum nächsten Mal!

16 Sie 2016
8.0

Sehr feundliches und hilfsbereites Personal. Das private Doppelzimmer ist allerdings im Verhältnis zum Preis extrem klein und spartanisch eingerichtet, auch im Vergleich zu anderen Hostels in Hauptstädten. Handtücher mussten selber mitgebracht werden, dafür war das Frühstück inklusive, welches eine durchaus große Auswahl bot. Auch wurde das Buffett ständig nachgefüllt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Sie 2016
10.0

Best breakfast ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sie 2016
7.1

Great spot next to the park. Main thing I didn't like was the size of the lockers both in the rooms and in the bag storage area. I have a normal sized bag checked in early. Can only fit a back pack in the luggage lockers so I had to wait around until 2pm so I could put my bag in my room before leaving.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
8.0

Generally speaking it's a pretty good hostel and I had good stay there. The personal were extremely kind and very helpful. However, there're 2 things that I don't understand. 1, we have to buy a lock in the hostel for our lockers. It's very unusual. 2, we have to stand in a queue for 15-30 to get the breakfast and I find it pretty annoying.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.6

A localização é ótima, roupa de cama bem limpa, banheiros nem tanto, mas nada que atrapalhasse. Fiquei em um quarto no segundo andar, são muitas escadas, mas acredito que se você pedir acesso por elevador pode ter. O café da manhã é orgânico e tem ótimo para um hostel. Fiz por email uma alteração na data da minha reserva, utilizei o email do hostel informado pelo Hostelworld, e então me cobraram 13 euros a mais por essa alteração, mesmo eu já tendo pago taxa de cancelamento para o Hostelworld

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
7.4

Not a bad hostel. Would stay at again. Pros: Decent-ish location with proximity to vondelpark which is nice. Free picnic papers too. Somewhat walk-able to all the major sights and nightlife (20-40 min maybe) but also very nearby a tram stop so you're never really far away. 12 person dorm had 2 showers/sinks/toilets so not a problem Cons: Outlets! Really not great at all. Only 6 for 12 people, and none near beds. Became an issue. Can't count on breakfast, line too long anywhere past 9.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your fabulous review and score, happy to know you had a great time in Amsterdam. We currently have a power plug next to every bed in 2/3 of the hostel, and hopefully next to every bed by the end of the year! In case you are in a dorm with less power points you can always charge you device at the reception! Kind regards

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.