Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 4,518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 4,518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Stayokay Amsterdam Vondelpark Located at Zandpad 5, 1054 GA, Amsterdam.
Stayokay Amsterdam Vondelpark
Netherlands
Amsterdam Zandpad 5, 1054 GA
86% 4518
52.3610431 4.8779940
Stayokay Amsterdam Vondelpark
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.7

Amazing breakfast!! Extremely friendly staff, very very clean, perfect location! Good job guys!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your great review!!!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.7

Se encuentra a la entrada de Vondelpark, muy bien ubicado para quienes desean disfrutar del parque y la tranquilidad, aunque no está tan cerca del centro. El desayuno es muy completo, hay dispenser de agua potable, el personal es muy amable y te asesoran super bien. Quizás lo unico negativo es la calidad de la conexión de wifi, que se perdía de a momentos. Hay un bar donde sirven comida muy barata y abundante, además de deliciosa (lo mismo para los tragos). Muy buen clima también. Lo recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Wrz 2016
2.9

A internetn é péssima. O sinal de "stayokay-Guest" está sempre a ir abaixo e depois os funcionárioa náo ajudam e/ou ão sabem como restabelecer a ligação. A limpeza dos quartos deixa muito a desejar. Alguns funciuonários da recepção que encontrei não são simpáticos. Eu tive um acidente e torci o joelho e por essa razão pedi uma cama de baixo porque eu não conseguia subir para a cama de cima. O recepcionista não ajudou e disse que era a única cama disponível. O PIOR HOSTEL EM QUE ESTIVE!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.1

Great secluded spot by a park. Plenty of bikes to rent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Wrz 2016
9.4

Great location, right by the park. The breakfast was really nice, although it was crowded from when the kitchen opened to when it closed. For two solid days I was trying to wash my clothes but couldn't get a free machine, so that was annoying. But I'd stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
7.1

Not a bad deal. Amazing breakfast. Best breakfast options I have had in a hostel yet. Very close to everything including I Amsterdam Sign, Van Museum, city center and more. Staff were helpful with trams and directions. Found it a little expensive, but I assume thats because it IS amsterdam, close to everything.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
8.9

Great staff who were always happy to help and the buffet breakfast was one of the best I've had! The only thing that would make it better is to add more power sockets to each room.....there were 3 in my 6 bed dorm which wasn't enough for everyone but even with that I'd definitely recommend this as a great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chickabiddybex1756
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Wrz 2016
9.1

We really enjoyed our stay here. The location is great because it's right by the park and it's not a long walk into the city centre either. The staff were nice and the place felt very safe. Breakfast was simple but effective. I would defiitely consider staying here again the next time I visit Amsterdam. The only thing I'd change is there would ideally be more sockets in the rooms. It wasn't a problem for us as we all knew each other but I think it might be awkward if sharing with strangers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
8.6

Would definitely stay here again! Not so much of a party hostel, which I was a little disappointed about, but is wonderful if you just need a base while doing Amsterdam! Location couldn't have been better and very safe/secure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.1

Muy bien hostel. Todo funciona muy bien, lo único un poco molesto es que no había enchufes en las camas, solo uno x habitación o en los lugares comunes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.