Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 4,817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 4,817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Stayokay Amsterdam Vondelpark Located at Zandpad 5, 1054 GA, Amsterdam.
Stayokay Amsterdam Vondelpark
Netherlands
Amsterdam Zandpad 5, 1054 GA
86% 4817
52.3610431 4.8779940
Stayokay Amsterdam Vondelpark
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sty 2017
10.0

Excelente el hostel. Buena ubicación, bonito y muy limpio. Lo único que podría decir es que mis compañeras de cuarto eran muy ruidosas, pero de resto, to do súper.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • veronica19
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
6.9

No tuvimos agua caliente en la habitación para poder bañarnos, pedimos una habitación de 4 personas y nos dieron una de 6, La ubicación es excelente y la limpieza del hotel también

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por su comentario, estamos contentos de que te haya gustado el albergue. La habitación que nos dieron como en realidad un ascenso, era una habitación más grande pero reservamos como una habitación privada. Lo siento si esto no se explicó cuando llegaste.

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.4

Great hostel in a fantastic location! Staff were also great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
7.1

Great location. Clean. Warm (we stayed in January). Only downside is a big hostel and people seem to keep to themselves.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Sty 2017
9.1

El ambiente es más de un hotel que de un hostal, pero en general es bueno. Los habitaciones con baño propio, lampara, enchufe y locker propio. El desayuno muy basto y bueno. La ubicación no es tán céntrica pero perfectamente se puede caminar a cualquier lado. Lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
9.4

Localização perfeita, lugar limpo, bom chuveiro, boa cama, café da manhã ótimo. Recepcionista da madrugada muito mal educado, outros horários eram ótimos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
10.0

my time in this Hotel was amazing!, the breakfast is the best...I strongly recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
9.1

Bon emplacement. Proche des musées et du coeur de ville, parc agréable. Hostel retiré de la rue passante, très calme. Chambre de 4 lits parfaite. Je recommande fortement. Jacques

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup pour votre gentil commentaire, nous nous réjouissons de votre prochaine visite !

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
8.6

Le personnel est très agréable et l'auberge est plutôt spacieuse et propre. Elle est proche des musées et du Vondelpark et on peut facilement rejoindre le centre à pied (15-20mins). J'y suis seulement resté 2 jours mais je suis vraiment satisfaite et pourrait y retourner (le petit-dej est top!).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup pour votre gentil commentaire, nous nous réjouissons de votre prochaine visite !

5 Sty 2017
8.0

O Hostel é bem centralizado , então você vai dele a pé para várias atrações.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.