Hostelworld.com

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 4,075 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 4,075 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Stayokay Amsterdam Vondelpark Located at Zandpad 5, 1054 GA, Amsterdam.
Stayokay Amsterdam Vondelpark
Netherlands
Amsterdam Zandpad 5, 1054 GA
87% 4075
52.3610431 4.8779940
Stayokay Amsterdam Vondelpark
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
7.7

Great part of town. didnt get to stay in the cool building though, lots of older guests those days (50-60 year olds) so the atmosphere wasnt all that cool

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

Buen ambiente juvenil y familiar. Excelente ubicación

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
5.7

It's a cheap hotel, not a hostel. A good hostel connects you with the area you're visiting. It's also clean (which ours was not). Lastly, the way they arranged the beds in the room we were in was atrocious. We aren't soldiers being housed in a barracks.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.6

Overall I sincerely enjoyed my stay at the StayOkay Vondelpark. It is a very secure hostel with lockers in the rooms as well as additional lockers if you have lots of luggage close to the front lobby. The wifi began to cut out in my hostel room but I found that apart from some spots in my room it was consistent. The breakfast is great, just make sure you're there before 9:45 to avoid waiting in line. They conveniently have bikes for rental, but you can find bikes cheaper elsewhere. 8.5/10

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.1

Das Frühstück war das Beste ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
9.1

Great location! Right by Vondelpark and a quick walk to Museumplein. Showers are awesome, and beds are decent. Lockers are a little skinny - plan for that if you're trying to lock up a big backpack. Helpful staff and good breakfast. A bit overpriced, but a nice stay overall.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2016
8.9

El impacto general es muy bueno!! Estuvimos súper cómodos y tranquilos. Pudimos movernos sin problemas y el personal nos asesoraba bien. Se puede decir la falta de cargadores en las habitaciones. Es muy lindo y tecnológico como para tener pocos lugares donde cargar los artefactos electrónicos. Sólo eso.. Pero es súper recomendable, muy bueno!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

A really nice Hostel, the room was clean and everything was nice. The breakfast as well was really good and it's very well located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your great review! We're glad you had a good time and we hope we can welcome you to our hostel again in the future! Cheers!

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
10.0

Alles in allem super gut. Hat meinen Erwartungen voll entsprochen. Was auch sehr gut ist ist das der Vondell Park direkt am Hostel liegt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
9.1

Gostei muito de ter ficado no Satayokay! A localizaçao e' muito boa! Muito limpo! Bom cafe' da manha! Pretendo voltar futuramente! Obrigado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.