Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 4979 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 4979 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
8.6

Muy buen hotel alejado algo pero caminando 20 min llegas a todos lados en amsterdam de paso aprovechas a observar la ciudad. Muy bueno que esta en frente del parque vondelpark por si queres descansar en la naturaleza. La zona es segura por la noche. La habitacion muy limpia y tenes el baño adentro, estuve en la de cuatro. El personal es muy amable y el desayuno normal no la gran cosa. Tranquilo el ambiente

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
8.9

Die Lage direkt am Vondelpark ist toll. Mit der Tram kann man innerhalb von max. 1/2h den HBF & den Fernbus in Sloterdijk bequem erreichen. Wir haben in einem 6er female dorm geschlafen - überraschend geräumig. Ausreichend Steckdosen und Schränke sind vorhanden. Dusche & Toilette sind in einzelnen Räumen, das Waschbecken ist allerdings im Schlafraum. Frühstück war nicht im Preis, haben wir genau wie Bistro/Bar nicht genutzt. Rezeption ist hilfsbereit & freundlich. WLAN ist überall empfangbar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • marianapb8557
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Mar 2017
9.4

Ambiente bom, hostel muito bem localizado, quartos grandes e limpos! Não tem cozinha à disposição dos hóspedes, fora isso, tudo excelente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
9.1

The hostel is pretty clean, has a great location near the museums and is far enough away from the red light district that you can visit if you want, but could also easily avoid it if it isn't your type of thing. Young, energetic vibe, while being in a location that seemed very safe, especially with its proximity to everything. Our room had a lovely view of the park, where we could people-watch everyone on bikes from the window. Overall, impressive stay! I would totally recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2017
10.0

Excelente lugar para estar en Amsterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
8.3

El señor que está a la mañana temprano fue bastante descortes, llegamos 7:30am y no nos quiso ni tomar los datos , no nos saludo cordialmente sino que ni bien cruzamos la puerta nos dijo que a las 14hs recién se podía hacer el check in y que dejemos las valijas en los lockers sin permitirnos usar ni los baños . Recorrimos 5 hostels y en todos pudimos utilizar los baños aunque faltará para el check in,desayunar en la cocina y hasta bañarnos. Aquí hasta las 14hs que entras a la habitación no lo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
8.9

I really enjoyed my stay at the Stayokay Hostel. Very close to central Amsterdam and has a great night life if you are looking for that. Only issue I had was that I stayed in the 20 dorm mixed room and the room was always bitter cold! Also, the shower heads didn't have great water pressure. But I felt like it was a very clean place. I liked how they had lockers to lock your stuff up in rather than cages.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
8.3

The hostel is very comfortable, the security ad the attention for the personal it's good, they are kind and help you in everything, not the same with the personal of the bar, there was a girl who treated the people bad, she was laughing at customers, she was rude. But generally everything was ok, the room are clean, the hostel are near everything and in a very quiet street, the beds are so comfortable. Maybe i would like to have more party or night life at the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
6.3

Great location not the most clean place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Mar 2017
9.1

Pros :Staff very friendly . Location was great . Cons : Very uncomfortable mattress combined with a large pillow .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.