Hostelworld.com

Stayokay Amsterdam Stadsdoelen

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,155 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,155 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Stayokay Amsterdam Stadsdoelen Located at Kloveniersburgwal 97, 1011 KB, Amsterdam.
Stayokay Amsterdam Stadsdoelen
Netherlands
Amsterdam Kloveniersburgwal 97, 1011 KB
85% 2155
52.3688130 4.8970270
Stayokay Amsterdam Stadsdoelen
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Great installations and location! The rooms are clean, beds are comfortable, staff is super helpful and nice. The bathrooms are clean and completely equipped. Breakfast is good and healthy. The building itself is pretty. I would definitely recommend and stay again here for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review: all 10's hooray!!! We are happy you had a great stay :)

17 Maj 2016
9.7

It's at a walking distance to the principal atractions (Royal Palace, Anne Frank House, Van Gogh Museum, Heineken Experience) and Centraal Station. Very helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Maj 2016
7.7

La ubicación es perfecta así como el desayuno ! Lo que no me gusto fue la habitación, hay muchas camas y poca limpieza !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Maj 2016
9.4

El hostel es muy bueno, bien ubicado y buena atención. El desayuno es súper completo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
8.0

A lot of things are going on at this hostel, many of which are good and some of which are not. First and foremost believe me and everyone else that this hostel has zero atmosphere for a solo traveler. The breakfast is standard European and the bar, while large, lacks promotion and therefore any real community feeling. The large room size shouldn't scare anyone and the location is fantastic. This is a great hostel for groups. The complete lack of a kitchen though is almost unforgivable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your honest review, we appreciate your point of view and we will definitely work on improving the atmosphere; we want our hostel to be comfortable and enjoyable for everyone! We are glad you liked the room and location, safe travels and kind regards

14 Maj 2016
9.1

Stayokay has a great location. walking distance from Cetral Station and Dam Square. The staff is very helpful and kind. I will definitely recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Maj 2016
9.1

Me gusto la ubicación, el desayuno excelente, y la gente de recepción muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

Fab Hostel. Good facilities. Would be better with the option of self catering, but overall very pleased. Would recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
7.4

Simple clean hostel. The room was really hot and the windows were behind beds that were difficult to open. Not a very social hostel. If you want to meet people stay somewhere else.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
10.0

Really really impressed and please by the facilities and the services at the establishment, stopped for three nights lockers for your luggage and included breakfast and there's a bar right in the central of Amsterdam can't ask for more, will be coming back very soon so look out for me

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your great review, we will see you soon!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.