Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Stadsdoelen

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 2580 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 2580 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • gidoniadolfo1223
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Maj 2017
6.0

nothing to say

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • rosariolanda
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Maj 2017
6.0

No me gusto. No tiene ascensor y subir y bajar valijas en escaleras cansado es un punto negativo. No tiene cocina, no hay una atmósfera feliz como que todos están enojados, incluso los recepcionistas quienes no son muy amables. Los cuartos son super chicos y meten 20 personas, te despertas muerto de calor. A los baños les falta limpieza y son bastante viejos. Los lockers afuera de la habitación super incomodo.las camas hacen mucho y peor si te toca arriba. Lo que es EXCELENTE es la ubicacion.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2017
6.9

If you want to stay close to central Amsterdam, this hostel has a pretty good location. However, with that comes a higher price and more of a party atmosphere. The rooms are big, so make sure to pack earplugs so you're not woken up by other guests coming in late at night. The bathrooms are functional but the showers are a little cramped and definitely don't have a cozy feeling.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Maj 2017
9.1

The discounts the hostel provided were great. It wasn't a party hostel although they did have a bar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • TwentySomethingTravels
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Maj 2017
7.1

Hostel was okay. Pretty clean, not much of an atmosphere but the location is great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2017
7.4

Buena ubicacion, pero incomodo subir las valijas 3 pisos por escalera...limpias las habitaciones y las duchas. Los baños conunes no.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Maj 2017
8.6

The hostel was quite central so was handy to get back to after a night out. We stayed in a mixed dorm of 16 beds which was good value for money. The hostel is clean and basic as you'd expect for such a price. There are plenty of shower and toilet facilities on each floor and toiletries are available for purchase at the front desk. Everyone in our dorm were considerate so it was easy to get to sleep. Rooms were cleaned regularly. All in all it was a decent hostel especially for the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Maj 2017
7.7

This Stayokay is very good for the location, but in relation to the other Stayokay a little further from the center, it is well to be desired. Cleanliness is reasonable, however the collective bathroom has no partitions on the floor of the cabins, you take a bath next to another person and your water and that of the person drains in your drain !!! For me this is a lot of lack of hygiene and lack of privacy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Maj 2017
6.9

Friendly staff but not much of an atmosphere anywhere apart from the reception desk. Huge big lockers but a bit awkward to keep going back to as I didn't feel safe to leave any of my stuff in a 20 bed dorm. Good location - close to city centre but far enough out to be quiet at night

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review, we are glad that you had a good time in Amsterdam!

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Maj 2017
6.6

Emplacement idéal pour visiter amsterdam personnelles très symptique mais le reste et pas au rendez-vous auberges pas très classe pas très propre les toilettes et les douche son de l'autre côté des dertoires franchement je le recommanderez pour l'emplacement mais pas pour le reste.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.