Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Stay on Main

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 482 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 482 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.2
Stay on Main Located at 640 South Main Street, , Los Angeles.
Stay on Main
USA
Los Angeles 90014 640 South Main Street
77% 482
34.0442769 -118.2506303
Stay on Main
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lip 2016
6.6

Strange things are hapenning there...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lip 2016
8.6

Terrible Wi-Fi, plastic crockery for breakfast (really?), but great staff and great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lip 2016
5.7

They overcharged me the price that I booked on hostelworld. I showed them my confirmation email and they said that was wrong. After getting in touch with hostelworld they assured me their price was correct and the hotel made a mistake but the hotel wouldnt do anything about it. Poor service from the guy at the front desk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
8.3

Schönes Hotel und schöne, große und saubere Räume. War in einem 6er Zimmer und es wurde jeden Tag sauber gemacht. Wir hatten sogat ein Waschbecken im Zimmer und einen Fernseher. Frühstück war sehr amerikanisch (Waffeln & Cereal) aber lecker. Die Lage könnte besser sein, ist aber okay. 2 Metro Haltestellen in unmittelbarer Nähe. Personal war immer gut drauf und hilfsbereit. Gerne wieder :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2016
8.6

Room was clean and bed comfortable. Considerate roommates. Only issue: Had difficulties repeatedly with my room key and had to return to the desk at least four times for it to be reset. Also happened to others in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
7.4

It was overall nice place for a hostel. The entrance was nicer than in most hostels and complimentary breakfast included waffles and oatmeal porridge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Cze 2016
8.3

位置和安全还是不错的,市中心交通方便,大堂公共设施也还行,可以寄存行李,但!是!订的时候显示女生6人间含卫浴,但实际上去了发现屋内只有一个洗手台啊!洗澡和上洗手间都要去公共的,然后那个卫生也是一言难尽,公共的嘛……反正是忍受着用完了,反正一天也只有早晚在酒店……不过房间内卫生还是挺干净的,每天有工作人员会来打扫,提供毛巾浴巾简单洗漱用品和一个小柜子,就是作为上铺来说,楼梯太难踩了,床边的围栏也矮的几乎没有,好担心翻个身就掉下去……

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Cze 2016
7.1

los baños estaban hechos un asco, no me quise ni meter a bañar, la persona de mantenimiento muy amable, deberian de aceptar pago en efectivo y bajar su tarifa, se mehiz bastante elevado, el desayuno muy bueno :)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
6.3

Slow internet Slow reception desk Dirty toilet without sink Fine Breakfast

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Cze 2016
3.7

入住時櫃台人員要求用信用卡刷擔保,以為他刷了一筆,但馬上收到兩筆刷卡消費通知,隔日退房就算要求付現金,怕他們不refund只好刷卡消費住房費用一筆,但是另一筆刷卡還需等待確認他們真的有刷退,自助旅行以來感覺最不舒服、最不安心的一次! 入住表格我勾選付現金,但櫃台人員卻未經同意並詳細告知就拿著客人的卡亂刷,真的很亂來!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.