Hostelworld.com

Stay on Main

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 474 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 474 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.2
Stay on Main Located at 640 South Main Street, , Los Angeles.
Stay on Main
USA
Los Angeles 90014 640 South Main Street
76% 474
34.0442769 -118.2506303
Stay on Main
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Cze 2016
8.3

位置和安全还是不错的,市中心交通方便,大堂公共设施也还行,可以寄存行李,但!是!订的时候显示女生6人间含卫浴,但实际上去了发现屋内只有一个洗手台啊!洗澡和上洗手间都要去公共的,然后那个卫生也是一言难尽,公共的嘛……反正是忍受着用完了,反正一天也只有早晚在酒店……不过房间内卫生还是挺干净的,每天有工作人员会来打扫,提供毛巾浴巾简单洗漱用品和一个小柜子,就是作为上铺来说,楼梯太难踩了,床边的围栏也矮的几乎没有,好担心翻个身就掉下去……

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Cze 2016
7.1

los baños estaban hechos un asco, no me quise ni meter a bañar, la persona de mantenimiento muy amable, deberian de aceptar pago en efectivo y bajar su tarifa, se mehiz bastante elevado, el desayuno muy bueno :)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
6.3

Slow internet Slow reception desk Dirty toilet without sink Fine Breakfast

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Cze 2016
3.7

入住時櫃台人員要求用信用卡刷擔保,以為他刷了一筆,但馬上收到兩筆刷卡消費通知,隔日退房就算要求付現金,怕他們不refund只好刷卡消費住房費用一筆,但是另一筆刷卡還需等待確認他們真的有刷退,自助旅行以來感覺最不舒服、最不安心的一次! 入住表格我勾選付現金,但櫃台人員卻未經同意並詳細告知就拿著客人的卡亂刷,真的很亂來!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Cze 2016
5.7

Poor bathroom cleanliness maintenance

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Maj 2016
5.7

I wish there had been more context, considering this place's history (of murders, haunting, etc). Honestly, even this could have been played up for amusement. But discovering just as you arrive the history of the "Hotel Cecil" is quite discomfiting. The place was clean enough, but the narrowness of spaces and lack of light in many rooms and other spaces doesn't help with the foreboding past.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

Best place ın losangeles ı was stay 5 days really best and clear crew also help for everything thank you hostel world for the find this place for me xxx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
5.1

Not in a nice location, the toilets were not clean , it was part of a hotel so did not have the same vibe as hostels do. Could not accommodate a to go breakfast even though breakfast was included.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.6

Overall my stay in the hostel was great; everything was clean and the free computers in the Lobby were a plus. Annoyances: The bathrooms on the 6th floor don´t have a sink so to wash your hands . I was assigned a top bunk, the bed did not have an exit and the ladder was very uncomfortable. The most annoying thing however was the keycard. Everyday it had to be recoded by the receptionist after it failed to open the room door, although I kept it far away from my cell phone/purse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
6.3

I stayed there just for one night after a concert because it was close. I stayed at a dorm. It was pretty depressing and the bathrooms SO disgusting. The common areas of the hotel are nice though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.