Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 54 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 54 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Gru 2016
10.0

Ubicacion ideal. Creo que son 2 habitaciones asi que es como estar en tu casa. La encargada una !!genia!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Gru 2016
10.0

Located in the city center, close to all important spots! I stayed in a single, well-equipped room. The owner was very nice and helpful. I would definitely recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 57 Recenzje
29 Lis 2016
9.7

The only negative is that its an apartment & not a hostel thus u won't meet other travellers. Otherwise if ur simply looking for ur own room at a great price, then its a very good choice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Paź 2016
9.1

Pikria is a wonderful woman. After checking out we our luggage could remain in the room. When we return for the luggage she recommend us to rest in the room till the departuer of our bus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
5 Paź 2016
9.1

Really friendly and helpful staff, good value for money, central location... enogh said. ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2016
4.9

I went to this place after reading the reviews and this place doesn't not live upto to what reviews says... rooms are not clean, beds are very uncomfortable, bathrooms are really dirty. I would also like to inform about the unfriendly dogs they attack you moment they see a stranger I had a horrible experience with them... only good thing about this place is that it's cheap

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Wrz 2016
10.0

Sehr gute Lage, freundliche Vermieterin und angenehmer Aufenthalt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Wrz 2016
9.7

I would recommend staying with Pikria at Stay - See. Pikria goes out of her way to make you feel comfortable and the rooms are very clean and have everything you could need. Very good value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2016
9.1

Perfect Stay, wonderful host!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
9.4

This place is a great value for money! Top location! This place is perfect for people who are not planning to spend a lot of the time "at home", but exploring the beauties of wonderful Tbilisi. The room is a little dark, but cozy and fits the basic needs - there is bed, table, couch and a "tea/coffee station". Everything was top clean and neat. The hosts were very helpful and sweet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.