Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stay Inn Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 607 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 607 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
Stay Inn Lisbon Hostel Located at Rua Luz Soriano,no 19, 1o andar, Lisbon, Lisbon.
Stay Inn Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon 1200-246 Rua Luz Soriano,no 19, 1o andar, Lisbon
95% 607
38.7112827 -9.1459894
Stay Inn Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.1

My first stay at a hostel worked out about as I expected. Staff was very helpful, everything was very clean. I wasn't crazy about the neighborhood but it appears it's more suited to young folks. For an older traveler like me who only needed a safe clean place to sleep it was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gahunt8992
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
8.9

Very clean, good security, cool décor and really nice friendly staff, stayed in a dorm room, clean comfy bed, locker to store things safely. Could do with more toilets for the dorm rooms and down side of the central location - it is very nosey at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
10.0

Good location, friendly staff. Fresh cold water and ice, comfortable beds. Everything you need!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
10.0

Een hostel prima gelegen in het centrum van Lissabon. Vanuit deze plek zijn vele tochten te ondernemen. Bij de intake kreeg ik een uitgebreid advies voor te bezoeken plekken aangetekend op de kaart. Hier heb ik erg veel aan gehad. Ontbijt is gratis en erg goed maar simpel. Slaapzaal is goed en goed te ventileren al houdt niet iedereen daarvan. Toilet en douche ruimtes zijn soms wel en soms niet gemengd. Alles is top en top schoon. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Beveiliging is goed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emmaadria
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
12 Wrz 2016
7.7

A nice hostel but they overbooked and moved me to a different hostel for my second night. VERY inconvenient when I only had one day in the city. They handled it well though, staff were great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
10.0

un sitio fantástico. El personal inmejorable. Tengo problemas en las rodillas y me ayudaron proporcionándome hielo, me sentí como en casa. Me sentí feliz. Son amables y simpáticos. Les deseo que les vaya genial. Viajé sola y fue mi mejor elección sin duda. El lugar es bonito, con clase y limpio. Las camas cómodas. Y la ubicación estupenda. Volvería a ir sin pensarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Wrz 2016
8.9

Really clean, tidy hostel, walking distance to the center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2016
10.0

Petite auberge presque "familiale". Très agréable et super bien placée. Le personnel est très disponible et vraiment sympa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
9.7

Ich war etwas skeptisch wegen der Anzahl der Bewertungen aber das war gänzlich unnötig! Das Hostel sieht super schön aus! Es ist sauber und die Mitarbeiter sind unglaublich freundlich und hilfsbereit!! Es gibt eine große schöne Küche und auch sonst ist die Ausstattung top! Kleinen Abzug gibt es von mir da es keine "Aktivitäten" wie Pub Crawls oder ähnliches gab die die Atmosphäre noch verschönert hätten aber trotzdem ein super Hostel, das ich weiterempfehlen kann!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Wrz 2016
8.3

The hostel is super central and there are many restaurants and bars close by. The staff was really helpful with any questions we had and we're caring daringly for me when I got sick! Unfortunately the floor in our dorm moved a lot when someone was passing by the bed so it the bed was shaking everything. Otherwise is the hostel clean, and very modern. It was a nice stay :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.