Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stay Inn Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 587 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 587 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
Stay Inn Lisbon Hostel Located at Rua Luz Soriano,no 19, 1o andar, Lisbon, Lisbon.
Stay Inn Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon 1200-246 Rua Luz Soriano,no 19, 1o andar, Lisbon
97% 587
38.7112827 -9.1459894
Stay Inn Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
10.0

Really conservative, comfortable and safe hostel, I had a very comfortable stay here. Rooms nicely laid out and very spacious. Excellent girls bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • oscarserin7653
  • Dania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Sie 2016
10.0

Super hostel. Great location. Very clean and i loved the staff and the owner og the hostel. Indeed you are amazing. Thank you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
10.0

Mon sejour à Lisbonne fut un véritable bonheur grâce à l'emplacement de cette auberge de jeunesse au coeur de bairro alto. La décoration, la propreté et l'accueil sont tout simplement irréprochables ! Je la recommande vivement. Merci encore à Rita et Anna pour leur accueil chaleureux! J'espère que vous avez retrouvé la carte d'entrée de la chambre ... Car nous sommes parties un peu vite pour la gare et je ne l'ai retrouvé nulle part dans mes affaires !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
10.0

Fantastic hostel - will definitely consider staying here again when I return to Lisbon! Location, staff, facilities, breakfast, and people were all great - could not really ask for more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
10.0

This hostel is amazing!! The staff is so friendly and really goes the extra mile for you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
10.0

Greatest hostel I have ever stayed in, clean, very close to the center of Lisbon, great, helping and lovely staff, highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
9.7

Ótimo! Recomendo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2016
8.6

Good experience. The only real issue was the poor ventilation on hot days provided by the window in our en suite unit. This window opened to a central area surrounded on all sides by tall buildings. This space was occupied by many air-conditioner heat-radiators below our window, requiring it to remain closed even on hot days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
10.0

Really nice, relaxed hostel. Really friendly and helpful staff. Good location. Walking distance to sites and good food. Would recommend. Unfortunately no air conditioning but even on 30° days with all the windows open it was actually okay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2016
10.0

Wie die Bewertung ein top Hostel in super Lage, mit freundlichem Personale und sogar Frühstück, was für uns bis dahin für ein Hostel nicht "normal" war. Dies war zwar überschaubar, aber dennoch gut. Für einen kurzen Aufenthalt in Lissabon auf jeden Fall zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.