Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stay Inn Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 638 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 638 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Kwi 2017
10.0

Fantastic Location, dedicated Staff, would definitely stay again and recommend it to friends !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
10.0

O hostel está situado num local fantástico mesmo no coração de Lisboa! Perto de tudo, transportes, diversão, alimentação e cultura tudo num só! O staff é fantástico , o atendimento excelente sempre prontos a ajudar, super prestáveis! As informações sobre os hóspedes são passadas entre turnos e sentimo-nos em casa! Está sempre tudo limpo e arrumado e entre os hóspede existe respeito em termos de regras, tudo é muito organizado!!! 5 estrelas a repetir sem dúvida!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
10.0

The staff was just fantastic, Ana muito obrigada :) We stayed at the double room and it was super clean. I love the facilities... if I go back to Lisbon definitely I will stay at this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
10.0

We were greeted by a member of staff every time we buzzed to go into the hostel which I thought was really nice. A member of staff always made themselves available to help, for us to ask any questions or suggest places to go/eat. Our room was lovely (double bed ensuite), clean and we had fresh towels put out twice and bins changed during our short stay. Breakfast included cereals, bread, cake, jams, fruit with fruit juices or coffee to drink - more than enough for us! Great location too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Sty 2017
9.7

The staff at the Stay Inn in Lisbon were fantastic. Extremely helpful and sweet ladies....Great location too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2016
8.9

Le seul bémol est l'heure tardive de disponibilité du petit déjeuner

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
10.0

We really liked our stay in this hostel. All people working there has been friendly! My mother felt like in a hotel - it was her first stay in a hostel and she was really surprised how comfortable everything is. The breakfast was good (different kinds of coffee and bread, stuff to put on the bread, cornflakes, a cake, juice, filtered water). Just one thing: the hostel is located in the first floor without elevator (at least I didnt saw one), so it is hard to reach for disabled persons.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
8.9

El hostel estaba muy limpio y el personal fue muy amable. El problema es que nos tocó una habitación al nivel de la calle y fue imposible dormir. De noche, porque al ser zona de bares, la gente pasaba hablando a voces y de día por el ruido de coches y motos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
10.0

Great location, very nice staff, fantastic bathroom facilities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2016
10.0

Great stay, great staff, I can recommend to everyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.